Şimdi Ara

İşte Erdoğan’ın diploması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diploması tartışmaları sürerken Yüksek Seçim Kurulu, HDP'nin başvurusunu değerlendirerek Erdoğan'ın noter tastikli diplomasını gönderdi. HDP, diplomayı Twitter'dan yayınladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi YSK'ya verdiği diploma örneğinin noter tastikli örneğini HDP'ye gönderdi. HDP'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Başvurumuz üzerine, YSK tarafından iletilen noter onaylı diploma örneğini paylaşıyoruz" denildi. HDP "Diplomanın gerçek olup olmadığına ilişkin hukuki başvurularımız devam edecek" paylaşımı yaptı.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Haziran 2016; 17:44:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Disruptor

Cumhurun Başkanı milletin vicdanından mezun olmustur , yetmez mi ? Bu diploma söylemleri çokta önemli değil. Diploma bir ölçüt mü ? Bunca ünüversite mezunu ne işe yarıyor acaba.

Mübarek Ramazan ayında daha iftara saatler varken bu kafaya nasıl eriştiniz acaba ? Açıklarsanız denemek istiyorum.
  • quote:

Cumhurun Başkanı milletin vicdanından mezun olmustur , yetmez mi ? Bu diploma söylemleri çokta önemli değil. Diploma bir ölçüt mü ? Bunca ünüversite mezunu ne işe yarıyor acaba.

Benım vicdanımdan mezun olamadı olan varsada sunları ızleyıp tekrar karar versın

• quote:

Paralelcilere cevap vermiyorum.

Anne babanı paralel dıye ıcerı attırırsın sen

reisinizide vardıda bulamadım ,
  • quote:

ben inanmıyorum paralel olma imkanım da yok doğal olarak,

Bu kafayı bulmak için ne kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

Anne babanı paralel dıye ıcerı attırırsın sen

reisinizide vardıda bulamadım ,

Çok üstüne gitme birazdan Ramazan, oruç gibi dini kavramları kullanarak kaçacak yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diplomayı sallayın önemli olan onay tarihi ve imzalar bu adam 2014 yılında mı Meclise girdi ?? hayır 10 seneyi geçti peki sorarım size 10 sene önce onaylı örneğinin verilmesi gerekirken neden 2014 noter onaylı diploma veriliyor ?? 2014' e kadar herhalde evrak düzenlemesini yetiştirememişler. vay be hangi adam yaptıysa şu çakma diplomayı 500 tl vereyim de Harvard Üniversitesine ait bir iletişim uzmanlığı diploması yapsın bana. Sol üst köşedeki kaşe facia 3 farklı açıdan basılmış noterin kafa kıyaktı sanırım bir baş aşağıya bir tersine bide soldan yazıları tersten basmış 3 kaşe darbesi de neyin nesiyse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 10 Haziran 2016; 18:44:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1981 senesi Şubat ayında verilen bir diplomada, 1982 senesinde Profesör unvanı almış bir akademisyenin Prof. Dr. unvanıyla imzası var. YSK yayınlamış bir de. Eğleniyorlar milletle.
  • Diploması olmadığına inanan var mı cidden?

• Varmı yok mu olum RTE'nin diploması,

Varsa neden okuduğu üniversitenin arşivine giriş yasak?Askeriyenin gizli bilgilerinin,savaş planlarının olduğu gizli odaya girmek serbest ama kıytırık bir üniversitenin arşivine girmek yasak...
  • 14 yıldır sahtekarlıkla ülke bastırmaya çalışanların diplomasi nasıl gerçek olsun.81 de mezun adam 79da Yedeksubay olarak askerlik yapiyor

• Cumhurbaşkanı veya Cumhurbaşkanlığı Makamıni varlığını ve önemini asindiracak tartışmalar doğru değil. Bu konuda tüm sorumluluk ysk personeline ait.

• Bunlar beyhude işler.hdpkk ortaya birşey attı kankişleri peşine takıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

Diplomayı sallayın önemli olan onay tarihi ve imzalar bu adam 2014 yılında mı Meclise girdi ?? hayır 10 seneyi geçti peki sorarım size 10 sene önce onaylı örneğinin verilmesi gerekirken neden 2014 noter onaylı diploma veriliyor ?? 2014' e kadar herhalde evrak düzenlemesini yetiştirememişler. vay be hangi adam yaptıysa şu çakma diplomayı 500 tl vereyim de Harvard Üniversitesine ait bir iletişim uzmanlığı diploması yapsın bana. Sol üst köşedeki kaşe facia 3 farklı açıdan basılmış noterin kafa kıyaktı sanırım bir baş aşağıya bir tersine bide soldan yazıları tersten basmış 3 kaşe darbesi de neyin nesiyse artık.

Demdim ya, size ne gösterilse inanmazsınız!

Bir örnek:

Ünv. mezunu olmayan askerliği subay olarak yapabiliyor mu?

•  İşte Erdoğan’ın diploması İşte Erdoğan’ın diploması

evrakta sahteciliğe başlamışlar birde. iki farklı diploma var durum o kadar basit ki tayyar çıkıp yok ulan bende diploma halk bana %52 ile verdi diplomamı diyecek geçecek neden bu kadar kasıyor anlamadım. sanki cumhurbaşkanlığını düşürebilecek ysk yargı var ülkede

• Mubarek diplomada bi benim imzam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Diplomayı sallayın önemli olan onay tarihi ve imzalar bu adam 2014 yılında mı Meclise girdi ?? hayır 10 seneyi geçti peki sorarım size 10 sene önce onaylı örneğinin verilmesi gerekirken neden 2014 noter onaylı diploma veriliyor ?? 2014' e kadar herhalde evrak düzenlemesini yetiştirememişler. vay be hangi adam yaptıysa şu çakma diplomayı 500 tl vereyim de Harvard Üniversitesine ait bir iletişim uzmanlığı diploması yapsın bana. Sol üst köşedeki kaşe facia 3 farklı açıdan basılmış noterin kafa kıyaktı sanırım bir baş aşağıya bir tersine bide soldan yazıları tersten basmış 3 kaşe darbesi de neyin nesiyse artık.

Bir örnek:

Bak yukarıda yazmışlar. Okuman varsa 2 dakika bakıver. .

Mezun olmadan önce, nasıl yedek subay olarak adkerliğini yaptı diye?

Diploma tarihinden 1 yıl sonra Prof. ünvanını alan bir kişi, nasıl oluyor da o diplomaya Prof. ünvanıyla imza atabiliyor diye?

Azıcık beyni olan anlar.

Len asau, yine kastırıyorsun kerata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu adam bu işten de yırtar merak etmeyin siz. başkanlık sistemine geçmekteki amaç da bu. oldu da bitti maşallah diyip başkanlık sisteminde başkan olmak için üniversite mezunu olmaya gerek yok derlerse şaşırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Bir örnek:

Er rütbesi ile uzman çavuşun yapabildiklerini yapamadın diye askerliğinde gocunma evraklardaki tarihler imzalar bile dikkatini çekmiyor ise Yüce yaratan Allah'ın gazabından korkun ve o şom çenenizi kapayıp köşe yastığı olarak oturun oturduğunuz yerde. Zaten 3 kağıt işi resmi mesleğiniz ve diplomanız olmuş boşa konuşmayın. O dönemden 1 öğretmen bir arkadaşı olmaması için adamın imkansızdır. Bilboardlara dikkat danger turk tayyip Erdoğan ibaresinden sonra asistan asau diye resmini koymaları lazım belki fındık fıstık verir ziyaretine gelen turistler sana insafa gelip açlıktan eşşek cennetini boylamayasın diye zamanı gelince.

• işimiz gücümüz yok bu saatten sonra dibloma araştırmayamı başlayacağız aslında bunun gibi şeylerden medet umanlar aslında acizliklerini gösteriyolar zira başka konularda belliki yapacak bişeleri kalmamışki böyle basit şeylerden medet umuyolar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.