Şimdi Ara

İSTE EĞİTİM SİSTEMİNİ EN İYİ ŞEKİLDE ANLATAN VİDEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=DSOQYgE6a94 yasaksa linki kaldırabilirim

işte böyle andavalları ses çıkarmayıp insanın sabırını taşırdıktan sonra döven insanları mahkemeye veren okul müdürleri okulu bunlara karşı bu şekilde düzeltebilceğini sansın anca

• meslek liseliler
  • Monody kullanıcısına yanıt
    bende fen lisesi zannetmiştim eyw
  • Meslek liselerinin kötü olmasının sebebinden; meslek liselerinin genel algı kapsamında sadece başarısız öğrencilerin gidebileceği yer olarak aşılayan toplum, sistem ya da kişiler sorumludur. Bunun yanında ilkokulda başarısız olan, davranışlarını kontrol edemeyen, düzgün eğitilmemiş öğrencilerin sınıflarını geçiren öğretmenler de başı çekmektedir. Zira böyle bir algı olmasa, meslek liselerine kalitesiz öğrenci göndermeseler, ya da meslek liseleri almasa, aslında meslek liseleri başarılı olma kapasitesi yüksek liselerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samed Bey -- 13 Eylül 2016; 17:24:23 >
  • Samed Bey kullanıcısına yanıt
    mesela en az puan 300 olsa 300 den aşağı alanlar otomatik açığa yerleştirseler biraz daha iyi olur böyle 200 puan olunca ipini koparan meslek lisesine postalanıyor . he sadece sorun öğrencilerdemi öğretmenlerdede olduğunu düşünüyorum
  • kmltkk K kullanıcısına yanıt
    İşte sorun baştan öğretmenlerde zaten. Şahsen ben ortaokuldayken öğretmenlerle bu geçme kalma hakkında konuşuyorduk, okul bu eğitilmemiş, kültürsüz kötü öğrencilerden kurtulmak için onları geçiriyormuş ve hocalardan da geçer not vermelerini istiyorlarmış. Bugün hala böyle şeyler kesinlikle var, görmesekte. Ayrıca liselerde de oluyor bu durum, çünkü bir öğrencinin sınıfta kalması demek devlet için eğitim kaynaklarını daha fazla kullanmak demek bu da daha fazla paraya tekabül etmekte. Eğer bu öğrenciler geçmeye devam ederse iflah olmazlar. Ama geçirmeyip tekrardan pişene kadar eğitim verseler böyle bir sorun yaşanacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lise eğitimi zorunlu olmasin ayrıca İMAMHATİPLER KAPATILSIN :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samed Bey kullanıcısına yanıt
    ya çocuk tüm sene sınavlardan 20 20 20 20 30 30 15 35 alıyor sene sonu ortalamayı sorunca 53 diyor hadi 50nin altında olsa telafiye kalsa öğretmenler cevabı söylüyor muş çıldırmamak elde değil biri artık el atsın şu konulara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.