Şimdi Ara

İşte Dünyanın En İyi Teknik Direktörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Portekiz Kupası

- Portekiz Süper Kupası

- Uefa Şampiyonluğu

- Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu

- 2 Premier Lig Şampiyonluğu

- Carling Cup

- FA Cup

- Community Shield

- Serie A Şampiyonluğu

- İtalya Süper Kupası

Ve büyük ihtimal bu sene de Şampiyonlar Ligini alacak.Bunlarını hepsini de 7 sene içerisinde yaptı.Bazılarına antipatik gelse de (ki değil) herkes kabul etmeli ki kendisi şu anda dünyanın en iyi teknik adamıdır.

Dün geceki maçta oynattığı futbolu eleştirenler;Adam ne yapmalıydı?Arsenal gibi oynayıp fark mı yeseydi.Zaten futbol sadece ataktan oluşmuyor.Neden defans oynayan takımlara hilekar gözüyle bakılır anlamıyorum.

İşte Dünyanın En İyi Teknik Direktörü

• Dünyanın en iyisidir bence de. Ama rakipsiz de değildir. Lippi ve Capello kulüp futboluna dönseler, Mourinho'yu bu 2yi büyük hocaya karşı izlesek diyorum hep.

Mourinho-Lippi-Capello-Ferguson-Van Gaal şu anki ilk 5imdir menajerlerde.
  • O zaman bundan sonra süperligimizde 10 kişi defans yapan takımlara laf söylemeyin.
    Vay efendim büyük takımın karşısına çıkan anadolu takımları 10 kişi defans yapıyor, marka değerine zarar veriyor gibi laflarda etmeyin.
    Mourinho dünyanın en iyi teknik direktörü olabilir ama oynattığı futboldan hiç keyif almıyorum.
    Dünkü maçı seyrederken, Daumun oynattığı futbol bile bana süper geldi, hele Rıza hoca ve Abdullah hocanın hakkını yedim diye vicdan yaptım. Demekki onlardan daha defansif oynatan adam varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

O zaman bundan sonra süperligimizde 10 kişi defans yapan takımlara laf söylemeyin.
    Vay efendim büyük takımın karşısına çıkan anadolu takımları 10 kişi defans yapıyor, marka değerine zarar veriyor gibi laflarda etmeyin.
    Mourinho dünyanın en iyi teknik direktörü olabilir ama oynattığı futboldan hiç keyif almıyorum.
    Dünkü maçı seyrederken, Daumun oynattığı futbol bile bana süper geldi, hele Rıza hoca ve Abdullah hocanın hakkını yedim diye vicdan yaptım. Demekki onlardan daha defansif oynatan adam varmış.

Harfi harfine katılıyorum . Barcelona gibi atak futbolu oynayan bir takım yerine , böyle sıkıcı defansif bir takımın finale kalması çok saçma .

• İyi güldüm bumu dünyanın en iyi teknik adamı.Bi adam çok iyiyse o adam gidince takımın düşüşe geçmesi lazım demek.

Porto'dan gitti adam hemde yanında deco,carvalho,maniche hatırlamadığım adamlarla gitti porto ne oldu yamuldu mu yamulmadı.Elınde ıyı adamlar vardı başarı yakalandı.

Chealsea'de adam resmen menajerlıkte yapılan transferler gibi transferler yaptı 1 kere mı 2 kere mı ne şampiyon yaptı 5 senede avrupada fıss.Bu gitti takım yamuldu mu yooo takımda daha az yıldız olmasına rağmen grant ıle finale çıktı ligde 2. oldu

İnter takım italyada her takımdan 2 beden buyuk yuruye yuruye şampiyon olması lazım defansı,orta sahası,forvetleri o hepsi italya liginin üstünde.Orda bile zar zor şampiyon olacak nerdeyse

Şampiyonlar liginde chealsea küçümesi kontra ataktan 2 gol attı tur atladı
    Yanardağ patladı 24 saat yolculuk yaptı barca gene anca öyle eledi.

Nasıl adam bu hareketler,yüz ifadeleri tam soytarı gibi davranıyor bu mu dünyanın en iyi teknik direktörü her zaman liginin en iyi kadrosu onda oldu.

• 11 kişiyle defans %27 topla oynama oranıyla finale çıkmış, dünyanın en iyi teknik direktörü..
    peh..
    gittiği ülkelerin en iyi takımların da başarılar yakalamış, yok şu kadar kupa almış bu kadar kupa almış

yiyosa gelsin kasımpaşa spor'u cl'de finale çıkarsın
    rijkaarda sallayanlar (o kadroyla, herkes barçaya o kadar kupa kaldırtır) tezini savunanlar aynısını bu soytarıya'da yapsınlar..

ahlak terbiye ofans anlayışı 0 bu adamın hangi takıma gitse savunma futbollu..
    benim aklımda ki en iyi'ye açıkçası uymuyor, bu adam

lippi, cappelo, rijkaard, ferguson, wenger, van gaal vs. gibi sistem futbolu oynatan teknik direktörler her zaman dünyanın en iyisi olmayı hak etmiş ender futbol adamlarıdır

mourinho bir kaç takımla, cl kupası kaldırmış olabilir, ama gittiği her takım kendi ülkesinin en iyi takımı..

bence dünyanın en iyisi değil en soytarısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

Nasıl adam bu hareketler,yüz ifadeleri tam soytarı gibi davranıyor bu mu dünyanın en iyi teknik direktörü her zaman liginin en iyi kadrosu onda oldu.

Porto 2004 Şampiyonlar ligi şampiyonu.. O yılda zaten dünyanın en iyi kadrosu portodaydı zaten..
    Inter 2010 Şampiyonlar ligi finali.. Chelsea'den sonra barça'yada gömdü ve finalde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rijkaardın yanında esamesi bile okunmaz
  • bazıları gerçekten futboldan gram çakmıyor, ilk maçı 3-1 kazanan inter in başında bakkal hüseyin mi vardı, inter her maç çatır çatır oynadı da bir maç skor avantajı ve eksik kalmasından dolayı savunma yapınca mı sürekli kapanan takım oldu, ispanyollar bile takdir ediyorlar bu derece iyi savunma yapabilen inter i hala bazıları bıdı bıdı yapabiliyor, interli futbolcuların kaldığı otelin önünde sabaha kadar barcelona taraftarları uyutmamak için sesler çıkarıyorlar, maç bitiyor interliler sevinemesin diye fıskiyeler açılıyor stad hoparlörlerinden barcelona maçları çalınıyor, hadi 2 kupa görünce birden barcelonalı kesilenler konuşsa ya bu terbiyesizlikleri

porto ve chelsea deki başarılarını küçümsemek de ya çekememezliktir ya da cahilliktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

O zaman bundan sonra süperligimizde 10 kişi defans yapan takımlara laf söylemeyin.

+1907

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

bazıları gerçekten futboldan gram çakmıyor, ilk maçı 3-1 kazanan inter in başında bakkal hüseyin mi vardı, inter her maç çatır çatır oynadı da bir maç skor avantajı ve eksik kalmasından dolayı savunma yapınca mı sürekli kapanan takım oldu, ispanyollar bile takdir ediyorlar bu derece iyi savunma yapabilen inter i hala bazıları bıdı bıdı yapabiliyor, interli futbolcuların kaldığı otelin önünde sabaha kadar barcelona taraftarları uyutmamak için sesler çıkarıyorlar, maç bitiyor interliler sevinemesin diye fıskiyeler açılıyor stad hoparlörlerinden barcelona maçları çalınıyor, hadi 2 kupa görünce birden barcelonalı kesilenler konuşsa ya bu terbiyesizlikleri

porto ve chelsea deki başarılarını küçümsemek de ya çekememezliktir ya da cahilliktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

bazıları gerçekten futboldan gram çakmıyor, ilk maçı 3-1 kazanan inter in başında bakkal hüseyin mi vardı, inter her maç çatır çatır oynadı da bir maç skor avantajı ve eksik kalmasından dolayı savunma yapınca mı sürekli kapanan takım oldu, ispanyollar bile takdir ediyorlar bu derece iyi savunma yapabilen inter i hala bazıları bıdı bıdı yapabiliyor, interli futbolcuların kaldığı otelin önünde sabaha kadar barcelona taraftarları uyutmamak için sesler çıkarıyorlar, maç bitiyor interliler sevinemesin diye fıskiyeler açılıyor stad hoparlörlerinden barcelona maçları çalınıyor, hadi 2 kupa görünce birden barcelonalı kesilenler konuşsa ya bu terbiyesizlikleri

+1905

• İlk maçtan önceki açıklaması geldi aklıma;

http://www.ntvmsnbc.com/id/25084084/

Bence Guardiola dünyanın en iyi teknik direktörü olarak kabul edilebilir. En iyi teknik direktör, en çok kazanandır

Sırf turu geçmek için kendine motivasyon sağlamak amacıyla söylemiş olabilir. Hatta turu geçeceğini biliyordu da en iyi benim demeye mi getirdi acaba.

• Hala bu adamı eleştirenler var,siz fm oynayıp simit yerken adam kupa kaldırmaktan kas yapmıştı
  • Saçma saçma konuşmayın. Karşınızda dünyanın en iyi topunu oynayan takım var. Ne yapsaydı o da mı Arsenal'ın yaptığı gibi onlar gibi oynamaya çalışsaydı ? En doğrusunu yaptı ve kazandı. Hatırlayın Rubin de böyle yapıp kazandı.
  • adamın oynattığı futbolu beğenmeyebilirsin ama bari saygı duy. süt kupası değil bunlar. ve bu adam bunu 7 yılda yapıyor.
  • İyi-başarılı kavramını ayırırsak evet dünyanın en başarılı teknik direktörü.Kibirli mibirli hikayelerini kompleksli insanlar yapıyor , ülkemizde çokça var bunlardan."Başarılı ama sevmiyorum" diyebilinir rahatlıkla ama bizim futbol dahileri "başarısız , hoca değil , toptan anlamıyor , çirkef , defansçı" vs. yakıştırmaları yapıyor.Terim'de de böyle , Arda'da da böyle , Şenol Güneş'te de böyle , Hakan Şükür'de de böyle hep aynı hikaye.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama adam bütün dünyanın gözü önünde bunca başarı elde etmiş hala sallıyor millet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.