Şimdi Ara

İşte dünyanın en büyük yalanlarından biri!!! EVRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  İşte dünyanın en büyük yalanlarından biri!!! EVRİM

Londra'nın İngiliz Müzesi'nde bulunan bu sahte fosillerin maymunların insanlığa evrimine geçişte bulunan kanıtlar olduğu öne sürülmüştü. Daha sonra yalanın başka hayvanların fosillerinin birleştirilerek oluşturulan
    sahte kanıtlar olduğu ortaya çıktı..

İşte haber
    TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 13 Ağustos 2008; 16:13:42 >

• bilim başlığına uygun bir "cevap" olmayacak ama "konuya bak çay demle" demek istiyorum..

yahu evrim'le ilgili birileri gaza gelip sahte kanıt yarattılar diye Evrim Teorisi yalan OLMAZ bunu anlayın artık..

Once evrim teorisini okuyun ve ne olduğunu öğrenin sonra yorum yapın..

Hala EVRİM teorisini insanın maymundan geldiğini iddia ettiğini sananlar varken biz ne desek boş onu da biliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

İşte dünyanın en büyük yalanlarından biri!!! EVRİM

Londra'nın İngiliz Müzesi'nde bulunan bu sahte fosillerin maymunların insanlığa evrimine geçişte bulunan kanıtlar olduğu öne sürülmüştü. Daha sonra yalanın başka hayvanların fosillerinin birleştirilerek oluşturulan
    sahte kanıtlar olduğu ortaya çıktı..

İşte haber
    TIKLA

• quote:

Orjinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

Hala EVRİM teorisini insanın maymundan geldiğini iddia ettiğini sananlar varken biz ne desek boş onu da biliyorum...

diilmiymiş
  • İlginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyar0011

quote:

diilmiymiş

sizlere geldiğine inandığınız lk ilahi emir nedir ?

OKU OKU OKU değil mi ?

o zaman lütfen biz zahmet okuyunuz

http://darwin-online.org.uk/contents.html#books

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyar0011

quote:

diilmiymiş

sizlere geldiğine inandığınız lk ilahi emir nedir ?

OKU OKU OKU değil mi ?

o zaman lütfen biz zahmet okuyunuz

http://darwin-online.org.uk/contents.html#books

ingilizcem yok be abi
    ama ng de gösterdikleri her maymuna "bu insansı maymun" diye hitap ediyorlardı
    ng ısrarla insan maymundan gelmiştir diyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NG beni çok bağlamaz..
    Öncelikle sana tavsiyem kişisel gelişimin için ingilizce kursuna gidip ingilizce öğrenmen..

ardından da özetle EVRİM TEORİSİ der ki

"insan ve maymun aynı ortak atadan evrimleşmiştir.."
  • quote:

NG beni çok bağlamaz..
    Öncelikle sana tavsiyem kişisel gelişimin için ingilizce kursuna gidip ingilizce öğrenmen..

ardından da özetle EVRİM TEORİSİ der ki

"insan ve maymun aynı ortak atadan evrimleşmiştir.."

madem yeteri kadar kanıt varda neden sahte fosiller kullanma ihtiyacı duymuşlar 300yıldır ispatlanamamış bir teori
  • @EngineerInDefenceInd
    tartışmak için değil bilgi almak için soruyorum
    evrimin aşamalarından biri de doğal seleksiyondur. yani doğal seçilim. insan ile maymun aynı atadan geliyosa neden daha üstün olan insan tek ırk olarak kalıp daha zayıf bi hayvan olan maymun doğadan elenmemiştir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feath

@EngineerInDefenceInd
    evrimin aşamalarından biri de doğal seleksiyondur. yani doğal seçilim. insan ile maymun aynı atadan geliyosa neden daha üstün olan insan tek ırk olarak kalıp daha zayıf bi hayvan olan maymun doğadan elenmemiştir?

ben onun yerine cevap vereyim.

evren karasızdır,tahmnlere dayanır.olabilirde olmayabilrde.belki maymunlar dağa kaçmıştır falan filan

kim kabul ederse etsin ben maymunla aynı atadan gelmedim.yahudilerin kendi tarihlerindeki lekeleri örtmek için uydurdukları teoriyede inanan varsa inansın.

ya mühendis sen olmasan forum çekilmez:)

• ben cidden sormuştum. o kadar kanun oldu diyolar kesin diyolar benim sorumu acaba hiç düşndüler mi?
  • İspatlansa zaten adı TEORİ olmazdı.

Yaşama alanları farklı ve birde insan evrime uğrarken ! sanırım daha mülayim olmuş ondan herhalde.Yoksa maymunlar arada yamyamlık yapan pekte mülayim olmayan hayvanlar.(Dünyanın,insanları şu haline bakınca belkide insan oğlunun tersine evrim geçirdiğini idaa etmek daha doğru bir yaklaşım olur ) Benim asıl merak ettiğim bu maymunların neden evrime devam etmediği..
  • dogmaları bilime tercih edenlerle hiçbir şey konuşulmaz.
  • ne dogması ya ben cevaplanması için bi soru sordum. soru sormak gericilik midir? cevaplayamayınca iftira atmak mı gericiliktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feath

@EngineerInDefenceInd

insan neye göre üstündür bana söyler misiniz ? aslında tam aksi soru çok daha mantıklı olurdu ..yani insanlar doğa karsındaki bunca aciziklerine karşı nasıl doğal seleksiyonla yokolmadılar..
    bunun cevabı bedensel zayıflık beyinsel gelişimle paralel ortaya çıkmıştır..
    yani insan beynii geliştikçe bedeni zayıflamıştır.. bu sayede de beynini kullanarak ürettiği çözümler ile bedeninin zayılfmasına sebep olmuş ama aynı zamanda bu zayıflığı nötralize etmiştir..

sizler maymun dendiğinde sadece şempanzeleri (charli) düşünüp zayıf olarak niteliyorsunuz sanırım ama gel gelelim erişkin bir şempanze bile erişkin bir insanı kolayca öldürebilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: Biruni 3-4

dogmaları bilime tercih edenlerle hiçbir şey konuşulmaz.

teorileri bilim zennedenlerle aynı ortamda bile bulunulmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: berat23

quote:

teori bilimdir tabi kafan mı iyi?
    teori olmadan bütün bu fizik kanunları nasıl yaratıldı sanıyorsun?
    sen mühendis falan olma boşuna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matters -- 13 Ağustos 2008; 17:51:46 >

• quote:

quote:

Allah akıl fikir versin
    şuana kadar bilimsel hiçbir kanun, hipotez-teori vs evrelerini geçmeden kanun olmamıştır.
    buyrun kimlerle konuşuyoruz

• git o zaman...
    bilgin olmayan konularda fikir beyan etmen o iilginç ki..

bilim teoriler olmadan ilerlemez..Önce teoriler ortaya atılır sonra da kanıtlanır böylec bilim ilerler..
    Bilim sorgulanmaz değlildir elbet sorgulanmaz olan bilimin gerekliliği ve ÜSTÜNLÜĞÜdür..

quote:

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.