Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği formalar bir bir ortaya çıkıyor. Kırmızı formanın satışlarından önemli bir gelir elde eden Beşiktaş, önümüzdeki günlerde beyaz formayı da satışa çıkaracak.
Kırmızı formalara gelen yoğun talebin ardından beyaz forma satışlarında da aynı başarıyı yakalamak isteyen Beşiktaş yönetimi taraftarın ilgisini bekliyor.
İşte Beşiktaş'ın beyaz forması:
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Kırmızı formanın Beyazı olmuş bence gayet hoş ve sade bir forma. Bu resimde boydan boya iyi gösteriyor.
Çubukluyuda aynı çıkarsınlar , formadada FEDA diyelim..
Allahım yarabbim bu nedir ya..
Hangi zevksiz seçmiş bunları..
Arkadaş formalar sade olsun, Beşiktaş'a bu yakışır dedik antin kuntin tasarımlar yapmayın diye senelerce bağırdık çağırdık şimdide sade forma beğenilmiyor vay arkadaş, Ayrıca bu forma lansman olayı bizde neden olmuyor anlamıyorum ya amatör takımlardan farkımız yok billahi.
Fazla birşey söylemek istemiyorum sonuçta Beşiktaş forması ama yaka ve göğüs kabartması fiyasko..
Çubukluyuda aynı çıkarsınlar , formadada FEDA diyelim..
Allahım yarabbim bu nedir ya..
Hangi zevksiz seçmiş bunları..
Zevksiz mi ? şaka mı yapıyosunuz şuan Türkiye sınırlarında ki en iyi forma budur.Ayrıca bide bunu futbolcuların üzerinde düşünün bide gs ve fb nin formalarını düşünün.
Forma lansmanı neden yapılmıyor anlamış değilim...
Şanlı Beşiktaş'ım amblemiyle renkleri olsun yeter.Kartal Pençesi izleri olan formadan almış adamım elbet bu tasarımlardan da en az birini alacağım.Fıstık gibi,sade,Toyota yazısının karizma durduğu,omuzlarındaki çizgilerle sırıtmayan ve ilk formaya gönderme yapan yaka kısmı.Beğenmeyene lafım yok ama her şeyi eleştirmeye yönelik bakmamalarını tavsiye ederim.
Ne güzel forma işte nesini beğenmediniz bir de yakalı olsaymış harika olurmuş.
Kızmızı daha iyi, ben de beğenmdim bunu. Keşke Toyota yazmak yerine amblemini koysalar çok daha iyi olurdu.
Geçen seneki formadan farkı ne?? geçen senekinde kabartma KArtal vardı ve kocaman türk bayrağı vardı yuvarlak. ... bundan çok daha güzeldi. iyiki onu almışım. Bu daha kötü bu sene sadece kırmızı formadan alıyorum.
Bence gayet güzel.
o tam ortadan geçen kabartma ne anlayamadım onu ?
bana düşmez ama kırmızı da bu da güzel olmuş. kırmızıyı resimden beğenmemiştim ama hazırlık maçında topçuların üzerinde güzel durmuştu.
Beşiktaşın klasik forması düz beyaz formadır. bunun üzerine nasıl bir tasarım geliştiririlebilir ki? bence gayet güzel olmuş bu forma. ama çubuklu formanında çıkmasını bekleyip ondan sonra karar vericem.
Ben bu kız halimle gittim 4tane "feda" forması aldım.Anneme,babama,ağabeyime ve kendime.
kırmızı formadan evde yine herkeste var.
Bu formalarda güzel olmuş bundan da alacağız.Kimse k.bakmasın ama bu formalarda güzel.Beşiktaşımıza feda olsun.
İyi güzel de, senin beğendiğini ben, benim beğendimi sen beğenmek zorunda değilsin. Hakarete varan ağır eleştirilerde bulunulmadığı sürece insanlar düşüncelerini söyleyecek. Sen beğendiysen ne mutlu. Beğendin diye bir kusur da işlemiyorsun. Kusura bakılcak bir tarafın da yok. Ama insanların fikirlerine biraz daha hoşgörülü yaklaşırsanız iyi olur.
Beğendim,güzel olmuş bence.Beyaz formadan daha nasıl tasarım bekleniyor anlamıyorum.