Şimdi Ara

işte beklenen şey a210-16g xpdrivers-ve toshiba için xp sata entegreli cd (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
11.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vistanın olduğu bölümü formatlaman yeterli dvd si var nasıl olsa
  • bende baştan indirmeye başladım. biraz uzun sürecek ama değer bi sorun çıkmaz umarım.
    bişey sormak istiyorum
    bunları indirince cd'yemi çekicez, napcaz bide modlanmış xp sorun çıkarırmı? bunu kurduktan sonra üstüne normal xp kursak (yükselt'i seçerek) normal cd den kurmuş gibi olurmu acaba?? (güncellemek için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctcagri -- 24 Haziran 2008; 14:59:46 >
  • bide touchpad'de sağ üste tıklayınca mavi ışık yanıp ses ayarı-kısayolları felan kullanıyoruzya, xp'de de kullanabiliyomuyuz?
  • hiç bir sorun çıkmaz zaten buradaki arkadaşlarda denediler onlarda yardımcı olurlar sana ama bazı oyunlarda filan sorun olabiliyor(muş).. bende pek bişey olmamıştı sanırım bunun içindeki iso yu direk cd kalıp olarak yazdırcaksın neroda ayrıca yükselt filanda demene gerek yok dos ortamında kurulum başlıyor zaten... fn ve f3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 çalışmıyor bildiğim kadarı ile ama touchpad filan sorunsuz ışığı filan bi problem yok
  • ya bide belki yeri burası değil ama, şuan yedek alıyorum. babamdan dvd istemiştim. decodisc marka 8.5 gb'lik çift katmanlı dvd almış. ilk yazdırma denemelerimde 2 cd boşa gitti. sebebi cd'yi yazdırırken çoklu ortam diski mi öyle bi seçeneğe evet dememdi. hayır'ı seçince düzeldi. neyse sonuç olarak, bu dvd xp'de bana sorun çıkartmaz değilmi? yoksa buzamana kadarki herşey gider
  • xp yi dvd ye çekme bence denemedim çünki sen normal boş cd ye çek
  • yok zaten xp daha inmedi rapid sağolsun :) günde 2 dosya anca indirme fırsatım oluyo. ben yedekleri demiştim
  • hocam 1.bölümdeki dosyaları indirdim sayılır. sadece sonradan eklenenlerden son ikisi kaldı.
    2.bölümdeki 7 tane dosya ne için?? indirmek gereklimi?
  • bende toshiba a210 1AP var
    sLm arkadaslar.

15 günden beri bu pc yi kullanıyorum.Fiyatına göre özellikleri gayet iyi .İnternette ßiraz araştırırsanız çok uygun fiyatlarda ßulabileceğinizden eminim.

Bu labtop ilgili bikaç sorum olacak.

*Pc fanından çok sıcak hava geliyor,ayrıca sol taraf fazlasıyla ısınıyor.Dizüstünde kullanmak mümkünden değil heleki yaz ayalarında.ßu konuyu çok araştırdım ,vardığım sonuç ise bu modellerin tümünde aynı sorun var.ama şunuda eklemeliyimki ßilgisayarda kasma ,yavaşlama olmuyor
    *Batartası hiç hoşuma gitmedi çok kısa ßi sürede ßitiyor servisine götürdüm sağlam dediler,aldığım yere gönderdim bataryayı değiştirdiler ama durum yine aynı..

*Vistayı sildim xp yükledim.Tüm driverlarını kurdum.ßu konuda yardıma ihtiyaç duyanlara severek yardım edebilirim

Bunlar genel sorunlar ama temel olarak sormak istediğim.

-Touchpad in kısayollarını çalıştırmak için xp driverı varmı?(ßir iki tane bulmama rağmen . hiç ßiri olmadı.
    -Toshibanın yardımcı programları var.ßunların en önemlisi power saver,comon modul,ve hotkey bunları hala kuramadım ,ßunu kullanmadığımdan dolayı batarya çok çabuk ßitiyor.Hata olarak

A Fatal error has occurred. This program will be terminated.
    code: 0x6A6

-Son olarak ekran parlaklığının ayarlaması vistadayken ekranda menü vardı ordan yapabiliyordum,ama xp de nasıl yapmalıyım.

• Kaç günden beri şuna cevap bekliorum Kimse ilgilenmezmi Ya.
  • http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU

bu adreste satellite pro a210 serisindeki xp sürücüleri indir bir dene bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsndnz

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU

bu adreste satellite pro a210 serisindeki xp sürücüleri indir bir dene bakalım.

denedim sonuç aynı
  • arkadaşar bundan sonra sorunlarınızın cevaplarını

http://sertmuzik.com/forum/thread-51-post-70.html#pid70
    adresinde vericem

siteyi yeni faaliyete geçirdim lütfen biraz ilgilenin..

spyfurky senn sorununuda halledebileceğimizi düşünoyurum lütfen siteye eklermisin sorununu
  • spyfurky sorununn cevabını ekledim

http://sertmuzik.com/forum/thread-51-post-70.html#pid70
  • ne zamandır bu driverları bekliyodum saol madmann
    birazdan sitenede teşrif edicez :)

edit: sitene uğradım driverları indirip kurdum ses kartı dışında sorun çıkamadı onuda hallettim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdkbet -- 13 Ekim 2008; 10:18:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.