Şimdi Ara

işte beklenen şey a210-16g xpdrivers-ve toshiba için xp sata entegreli cd (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
11.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • madman arkadaşım emeğine sağlık harbiden müthiş olmuş bende indirdim ve sorun yok arkadaşlar tüm driver tanıyor
  • DELL İN SERİAL NUMARASINI GİRDİM TOSHİBAYA SORUN YOK SUAN İCİN...

quote:

Orjinalden alıntı: madmann

aktivasyon filan edersin bi şekilde
  • 3kere netten etkinleştirme hakkın var unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: giyotin85

madmann bu yolladıgın xp yi guncelleme yapsak sorun olur mu?
    bende baska xp vardı guncelleme yaptım guncelleme bitince aktivasyon istedi yaptıgıma pişman olmustum. bunda oyle bir sorun oluyor mu guncelleme yapmamızın bir sakıncası var mı?
    sormak istedigim baska birsey de ben format atarken sürücü isimleri yer degiştirdi. eski C sürücüm D olarak degişmiş. kullanırken sorun oluyor windows d de kayıtlı. sürücülere yeni harf atama olayını bilen var mı? birisi tarif etti denetim masası-yonetimsel araclar-bilgisayar yönetimi-disk yonetimi burdan yaparsın dediler ama degiştiremedim ben. daha farklı bir yolu var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

bilgisayarıma sağ tuş-> yönet -> disk yönetimi
    oradan değiştirmek istediğin sürücüye sap tıklayıp "sürücü harfi veya yolu değiştir" e tıkla sonra değiştir dediğinde sürücü harflerinden seç ve tamm de bu kadar

işte beklenen şey a210-16g xpdrivers-ve toshiba için xp sata entegreli cd

• madman kardes yapıyorum ordan ama olmuyor.
    "windows sistemi biriminizin veya önyükleme biriminizin sürücü harfi değiştiremiyor" uyarısını veriyor her seferinde!!
  • hmm sen windowsun kurulu olduğunu değiştirmeye çalışıyorsun sanırım ve bildiğim kadarı ile o değişmez :S partition magic le filan değişirmi bilmem ama o zamanda windowsun çökme riski var bence sen temiz bi format at veya hirens boot disk var onu bul onunla windowsun kurulu olduğu kısmı sil sonra diğer bölüme g-s-k bi harf ata rast gele sonra windows kuraraken sildiğin kısma cd nin otomatik c yapması lazım .dene bi istersen ama format yiyor olayın özeti haberin olsun
  • evet format atmak zorunda kaldim cunku çöktü . dun forumlardan birinde birisi acıklamıs. yanlıs hatırlamıyorsam
    bilgisayarım-calıstır-regedit-orda degistirdim tam yerini hatırlamıyorum ilk windowsun olmadıgı sürücüyü degistirdim sorun olmadı degişti. daha sonra her ikisinide degiştirip yeniden baslatınca açılmadı bilgisayar . bastan formatla halledecegim bu işi. yardımın için tesk ederim.
  • arkadaslar sakın denemeyin az once gene coktu makıne . ust tarafta anlattıgım yerden system harfini degiştirirseniz bilgisayar acilmiyor hiçbirsekilde :) ne guvenli kip ne baska birsey.
  • Arkadaslar ben xp kurduktan sonra ses iyice azaldi. Acaba ses sürücüsünden kaynaklanabilir mi? Su an inanılmaz az cıkıyor. Ama 2+1 ,5+1 e falan baglayınca iyide normalde kendinden az cıkıyor neden kaynaklanabilir acaba?
  • hmm ses ayarlarına filan baktın mı denetimmasasından veya driveri tekrar yükle istersen bi
  • arkdaslar tum ayarlara baktım , hersey normal. ama ses cok az cıkıyor. vista varken bunun 2 katı cıkıyordu. xp ses driverini yukleyince inanılmaz az cıkmaya basladı. yeni sürücü bulmamız lazım . bulan yada bulabilecek olan var mı?
  • hoca ben bulurumda zaten pm de atmışsın ama bu geceden sonra biliyorsun malum bu gece önemli ondan biraz işim varr
  • quote:

arkdaslar tum ayarlara baktım , hersey normal. ama ses cok az cıkıyor. vista varken bunun 2 katı cıkıyordu. xp ses driverini yukleyince inanılmaz az cıkmaya basladı. yeni sürücü bulmamız lazım . bulan yada bulabilecek olan var mı?

hoca baktım biraz
    http://support.toshiba-tro.de/tools/Satellite/sa110/xp/sound-psab6-xp-51005247.zip

bunu denesene bi
  • quote:

arkdaslar tum ayarlara baktım , hersey normal. ama ses cok az cıkıyor. vista varken bunun 2 katı cıkıyordu. xp ses driverini yukleyince inanılmaz az cıkmaya basladı. yeni sürücü bulmamız lazım . bulan yada bulabilecek olan var mı?

sanırım vistadan xp-ye geçtikten sonra yaşadığımız ufak sorunlar sennle aynı..Bende de ses çok az çıkıyor..Realtek HD Audio Yöneticisinden Dolby Pro Logic II yi etkinleştirdim ; ses çok az da olsa iyileşti ama daha fazlasını bulamadım ..dediğin gibi vistadakinin yarısı kadar nerdeyse..Bide hotkey olayını çözemedim..Toshibanın hemen hemen btn ülke serverlarındaki sitelerden indirdim driverları ancak hotkey bir türlü uymuo,hatta yükleme bile yapmıyor kurulum başlamadan hata verio..Bunların haricinde resimde görüldüğü üzere bunları ne yaptıysam yükleyemedim..Tavsiyem arkadaşlara ne olursa olsun vistadan uzaklaşsınlar XP gerçekten uçuruyor makinayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aiur -- 22 Mart 2008; 3:29:43 >

• madmann bide slideshow olayını nasıl yaptın açıklarsan sewinirim
  • iyi günler arkadaşlar bende A210-1AP model bilg. almaya karar verdimde birşey soracağım eğer elinde olan varsa xp sürücülerinin linkini verebilirmi... aldığımda ilk iş olarak makinaya xp yi kurmayı planlıyorum...
  • madman son attigin ses sürücüsünü yukledim gercekten işe yaradı ses vistadaki halinden daha fazla cikiyor gibi geldi bana. eski xp sürücüsünden 2-3 kat daha iyi eline saglik. Aiur sende ses sorunu yasiyorum demişsin bence bunu dene cok iyi ses verdi ben denedim bunu kullanacagim. ama senin yasadıgın diger sorunları yasamadım ben sadece ses az cikiyordu onu da cozduk. tekrar tskler madman!
  • hemen çekiyorum..yükledikten sonra durumu sizinle paylaşırım..
  • slideshow u da bi küçük programla yaptım da i,smini unuttum bulurum gönderirim size :D ama oyunlarda filan gecikme yapğıyor haberizniz olsun o slideshow yani klavyeden tuşa basıyorsunuz 5-6sn ye sonra etkisini görüyorsunuz ekranda yani oyun filan onlarda kapatmanız gerekicek uğraştırıcak biraz..ses içinde hiç önmli değil elimden geldiği kadar yardım ediyorum işte
  • Ses işini de hallettik tamamdır..Eski performansını yakaladı..Saolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.