Şimdi Ara

işte beklenen şey a210-16g xpdrivers-ve toshiba için xp sata entegreli cd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
11.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bunları indiremedim birde alta verdigin linkler ne için toshıba cd sinden modlanmış yazmışsın yardımcı olursanız sevinirimm bu bilgisayardan almayı düşünüyorum ama xp driverleri sorun yaratacak heralde
  • geziyordum okula gitmeden önce son kez cvb yazamadım uzunca ,,
    nyse
    modlamış dediğim xp pro cd si orj atkinleştirme istemiyor toshibalarda sadece cd key ile kuruyorsun normal cd den 2farkı var,1i linsans sorunun olmuyor 2.si toshibalara xp kurmak için cd de bios sata driveri entegre etmen gerekiyor bootuna bunuda ben yaptım yani arkadaşın dedigi gibi indirip kurmak alıyor sana
  • birşey daha soracagım şimdi ikinci atmış oldugun xp cd sini ilkönce yükleyip sonra da driverleri yüklicez peki driverler ootomatikl mi yükleniyo yoksa hepsini biz tek tek çalıştrıp mı yüklüyoruz yani baazı cdler varya hepsini peş peşe yüklüyor buda o şekilde mi
  • hayır ne yazıkki otomatik yükleme değil elle kurucaksın ama çoğunun setup ı var içinde uğraştırmaz fazla
  • hocam simdi abdden aldıgım a200 var bende amd işlemci vista ingilizce var bu yuklediklerin sayesinde xp yapabilirmiyim bu diyorsun

diyorsan helal olsun sana
  • xp kurmak için sata driverini xp cd sine entegre etmek gerekiyor dediginiz işlemi nasıl yapacagız hocam o konuyuda bi yazarsan sana zahmet
  • şuan ekli zaten cd yi indirsen kurar
  • ekran kartı driveri ekledim ilk posta!!
  • madmann

You have requestedhttp://***.com/files/97123228/madmann-16g-ati.zip (117008 KB). seklınde hata verıyor 100mb ı gectıgı ıcın ekran kartına bı el atsan pc ekran kartı olmadıgını zannedıyor...
  • hoca msj ın sonunda yazdım *** yerine rapid share gelicek(boşluk olmadan)
  • bak bunu dene

http://netload.in/dateic7390deb787966374bee46c4db4f2073/madmann-16g-ati.zip.htm

sağ altta countunue dio oraya tıkla

sonra zaman sayıyo güvenlik kodunu yaz tıkla süre bitsin indir sonra Click here for the download tıklayarak
  • arkadaslar burda anlatılanlardan yola cıkarak makıneme xp kurdum ve izlenimlerimi sizle paylasmak istedim.

madmann arkadasımıza cok tesekkur ediyorum.
    driver lar saglam fakat fn ve sound driverleri calısmıyor. onun yerine sound driverini indirip kurdum oldu, kolay bulunuyor. onun harici sorun cıkmadı bende.
    bilgisayarım resmen kuş gibi hafifledi. cok memnunum. vista varken crysis i oynatmamıstı. ama xp kurduktan sonra 1024*768 cozunurlukte hiç duraklatmadan akıcı bir sekilde oynuyorum. bence xp kurup farkını gorun. bu kadar da fark edecegini tahmin etmiyordum dogrusu.
  • arkadaslar yazmayı unutmuşum sadece Audio Device on High Definition Audio Bus driverinde unlem işareti oldu sanırım bir tek bunu tam olarak tanımadı bilgisi olan var mı? Diger ses driverleri tanındı normal.
  • uğraşmak istemeyenler ya da uğraşıp da sorunla karşılaşanlar için için

SATA destekli XP PROFESSİONAL CD'si

içinde açıklaması var. sorunsuz çalışıyor denendi:)

http://r a p i d s h a r e.com/users/OKTUJ0

rar pass: circulation

aradaki boşluklar olmayacak.
    umarım işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circulation -- 7 Mart 2008; 22:57:43 >
  • bende madmann arkadasımıza tesekkur ederım bana bı ıyılıkte bulundu ama soyleyıp baskalarıda ıster adamı sıkar dıye acıklamıyorum.

bende denedım xp kurmayı fakat sadece ekran kartını tanımadı kendım bı kac yerden drıverını ındırdım ama yınede olmadı pc de oyle olunca canım sıkıldı ve acıl yapmam gereken ısler vardı bu sefer vıstaya yenık dustuk su ara oyun oynamıyorum zaten bakalım ılerde nasıp se xp ye gecerız :D..

bu arada o acıklamalar banaysa alındım ben bılıyorum yahu nasıl rapıdden dosya cekıldıgını ;)
    saygılarımla.
  • önemli değil arkadaşlar yardımım dokunduysa nemutlu.. circulation @ benm verdiğim cd de zaten toshiba orj cd si ve sata destekli ve aktivasyon gibi hiç bi sorunuda yok! .. bazı arkadaşlar ati driveri olmadı demişte yaw ben onları kullnıyorum yinede yendi çözümlernizi buraya yazarsanız ilk posta koyalım millet daha rahat faydalansın aynı şey sound driveri içinde geçerli emre_86 @ sorun deil bi iilik işte zaten istesende artık gönderemem :D kıbrısa döndüm okuldayım
  • madmann bu yolladıgın xp yi guncelleme yapsak sorun olur mu?
    bende baska xp vardı guncelleme yaptım guncelleme bitince aktivasyon istedi yaptıgıma pişman olmustum. bunda oyle bir sorun oluyor mu guncelleme yapmamızın bir sakıncası var mı?
    sormak istedigim baska birsey de ben format atarken sürücü isimleri yer degiştirdi. eski C sürücüm D olarak degişmiş. kullanırken sorun oluyor windows d de kayıtlı. sürücülere yeni harf atama olayını bilen var mı? birisi tarif etti denetim masası-yonetimsel araclar-bilgisayar yönetimi-disk yonetimi burdan yaparsın dediler ama degiştiremedim ben. daha farklı bir yolu var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
  • hoca orj cd kopyası ben 20gün önce denemiştim hiç bi sorun olmamıştı olacağınıda sanmam zaten aktivasyon filanda istemiyor.. c d olayı içinde açıklamalı bişey hazırlıycam bekle
  • benim diger dellin orjinal xp cd sini toshibaya kurdum dun driverları falanda hallettik cok sukur sorunsuz çalışıyor...tek sorun 30 gun aktivasyon uyarısı cıkıyor 30 gun sonra ne oluur dersiniz...
  • aktivasyon filan edersin bi şekilde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.