Şimdi Ara

işte beklenen şey a210-16g xpdrivers-ve toshiba için xp sata entegreli cd (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
11.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLİDESHOW yani flip3d nin ve ses driverinin prgramları ilk posta eklendi !!
  • arkadaşlar ben makinaya xp yi kurdum her donanımı başarıyla kurdum ama tek ses konusunda sorun yaşıyorum bilg. ses gelmiyor ne yaptıysam halletemedim bir yol gösterirseniz bana sevinirim... sırf bu ses sebepine makinaya iki defa format atıp xp yi kurdum ama hala daha halletemedim ses meselesini hiç ses gelmiyor makinada... bir müzik açtığımda bilgisayarınıza yüklü ses aygıtı olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor yada doğru çalışmıyor olabilir diye bir hata veriyor... ne yapmam gerekli şimdiden hebinize teşekkür ederim...
  • aygıt yöneticisinden elle yüklemeyi denedin mi??
  • denedim olmadı
  • hmm msn ini ver bana uzak masaüstüyle ben yüklüyim
  • Arkadaslar kasada olusan çatlaklar garanti kapsamına giriyor mu? Ama çatlak darbe ile degil kendi kendine olustu.
    Sol hoparlor deliklerinin birinden baslayıp kasanın sol yanına dogru ilerliyor. Oraya yakın fanda var acaba ısınmadan dolayı mı oldu .
    Garantiye gotursem ilgilenirler mi yani garanti kapsamına girer mi? 1 cm e yaklastı boyu ve ilerliyor!! Acil goruşlerinizi bekliyorum bilgisi olan arkadaslar varsa!! Daha alalı 3 ay oldu.
  • aekadaşlar bilgisayara tüm donanımların xp driverlarını eksiksiz kurmayı başardım sadece sm bus denetleyicisi dışında onun driverını nerden bulabilirim veya elinde olan varsa link atıp gönderebilirmi... birr sorum da şu bazı oyunları oynarken makinanın ekran kararıyor ve iki saniye kadar tııııııııırrrrrrrrtttttt diye bir ses geliyor ve makina donuyor ekran zifiri karanlık... bu oaly iki oyunda başıma geldi need for speed most wanted ile age of 3 de... metal of honer, delty dozen, pes5, counter gibi oyunları oynuyorum bunlarda sorun yaratmıyor makina ... nedeni ne olabilir...ekran kartının ısınmasından düşündüm ilk etapda ama makina yı iyice soğuttuktan sonra yine denedim olmadı... oyunların intro bölümlerinde sorun yok oynamaya başlatıktan hemen sonra böyle oluyor... bunun nedeni sm bus denetleyicisi olabilirmi acaba... ve yahut ekran kartı driverlarındamı bir sorun var...gerçi ekran kartını bir kaç değişik siteden download ediğ kurtum ama yine işe yaramadı... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• ben sm bus u tanittim. driverleri bir cd ye kopyaladim ordan cd den tara yukle secenegi ile yukluyor. yoksa setup olarak bulamadım bende. o kitlenmeler bende de oluyor. age of empires 2 de kitleniyor benımkide. sebebini bende cozemedim.
    ama sm bustan oldugunu sanmiyorum.
  • anladım sm bus hikayesini dediğin gibi deneyeceğim giyotin... peki vistada deneyen varmı bu oyunları vista da da acaba böyle sorun oluyormu... ben makinayı aldığım gibi direk formatlayıp xp yi kurdum o sebepden ben hiç deniyemedim
  • ilginç..yani arkadaşlar ben makinayı aldığımda xp kurmuştum kullandım şimdi vista var kullanıyorum hiç böyle bişey olmamıştı ama xp de call of duty4 de oyundan atıyordu bazen bzende simsiyah ekran kalıyor öyle kitleniyor.ama vistada hiç bi sorun yok gibi şimdilik.. bu aralar 64bit vista ultimate deniycem sonuçlarınıda yazarım buraya daha sonra
  • sm bus hikayesini giyotinini dediği gibi denedim oldu ekran kartı dosyalarının içinde buluyor cdiden aratınca... ekran kararması ve oyunda donma konusu araşitırmalarıma göre ati2dvag.dll dosyasından kaynaklanıyor olabilir deniliyor bu dosyanın güncel sürümünü bulup onu denemeyi düşünüyorum... sm bus driverını yükledikden sonra oyun oynama fırsatım olmadı oynayınca bir bakacağım bu sebepden dolayımkı oyunlarda donma veya kilitlenme oluyor...
  • arkadaşlar bende xp yi kurdum ve gerçekten çok iyi emeğine sağlık madmann kardeş sadece bi sorunum var power saver ı kurmaya çalıştım onda hata oluştu.set up has cempleted dedikten sonra uyarı sesi geliyo.kprogramı ekle kaldırdan kaldırmaya çalıştım orda da 0.00 mgb diyo kaldır deyince bu sorun çıkıyo yardım edebilirmisiniz

işte beklenen şey a210-16g xpdrivers-ve toshiba için xp sata entegreli cd
  • hoca banada olmuştu sanırımda..sen araştır yinede, sana tavsiyem toshiba sitesinden xp lerde powersaver olanları indir sırayla amd chipsetide olucak listede bu ikisini gördün mü power saver i indir dene.. modelleri dene sırayla işte biraz şans işi olucak ama uğraşcan ben öyle yapmıştım :S vista kullanmasaydım denerdim ama bişey yapamıycam kusura bakma
  • oyunları kurtum oynadım fakat yine oyunlarda ekran kararması ve kilitlenme yaşıyorum... need for speed most wanted, age of 3 ve crysis oyunlarında bu sorunu yaşıyorum... counter oyununda bir sorun yaşamadım onu rahat oynuyorum herhangi bir problem yok onda... büyük ihtimalle ekran kartı driverındandır diye düşünüyorum.... nedenini ve çözümünü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkür ederim...
  • Bu bilgisayarı Almayın derim Isınma problemi var ama tabi Fabrikasyon hatası dıyorum ben..Leptopun Özellıklerı Super birde ısınma problemı olmasaydı Şu anda benım leptopum Tnb Bilgisayarda Genel Merkezde yanı bu model kullanıyorum Ve tavsiye etmiyorum hiç kimseye 5.Kez yolluyorum Servis kabul etmıyor bir turlu banada yazmıs dizinizin üstünde leptopu kullanmayınız lutfen diye..Bu ne demek oluyorsa benden size Tavsiye Almayın Sakın Toshiba Hele hiç Servisleri 0 Kım ararsa arasın musterı temsılcısı cıkıyor aktarıyoruz dıyorlar size gerı donuş yapan yok sorununuzu bılgısayarla konusuyorsunuz sankı papagan gıbı aynı seylerı soyluyorlar yetkılı kımse yok anlayacagınız...

Para iadesi istiyorum ben ama Garanti şartlarına uymuyor Toshiba bu kadar adını lekeleyen bır fırma daha gormedım Gidinde zyxell veya İş bankasına bakın Zyxell Adamlar bnm modemın driverı vista ile uyuşmuyor dıye leptopu aldıgımda istanbul merkez magdurıyetım için bana istemedıgım halde modem gonderdi ucretısız Ama toshiba 1399$+kdv PARA ödedigim halde bana hizmet vermıyor..

Mehmet Çakır
    toshiba Magduru.

• kopyala-yapıştır yapıyorsun herhalde...istemeyen almaz dimi ben çok memnunum

düzenleme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmann -- 27 Mayıs 2008; 7:00:09 >

• donanım ve performans bakımından bende memnunum ısınma konusuna gelince makinaın sadece ram kısmında biraz ısınma oluyor bence oda normal kabalı kutu çünkü bulundukları kısım geri kalan kısımları diğer markalara göre neredeyse hiç ısınmıyor özellikle işlemçi kısmından neredeyse hiç sıcak hava bile gelmiyor... tek sorunum ekran kartının xp driverından diye düşündüğüm bazı oyunlardaki ekran kararması ve kilitlenme kendi orjinal cd sinden kurduğumda ise makinayı böyle bir problem yaşamıyorum ama orjinal cd side vista işte... arkadaşlar ben oldukça memnunum hız ve performans konusunda alacaklara tavsiye ederim...
  • Arkadaslar bir A210-16G kullanıcısı olarak makinemdem cok memnun oldugumu soylemek istiyorum. Laptop almayı düsünen arkadaslara tavsiye ederim. Ufak tefek problemler her markada oluyor. Birde bu teknoloji işi bence şans işi. Şansınız yoksa en kıral markayı bile alsanız servisten cıkmıyor bilgisayarınız. Ben aldıktan 1 ay sonra sol hoparlor cevresinde 2 mm buyuklugunde bir catlak farkettim , ve bu catlak ilerleyerek 1 cm boyuna ulastı. Servise yolladım 10 gun sonra klavye kasası degişmiş bir sekilde yollamıslar. Şu an yepyeni gibi oldu .Ben gerek servis gerek performans acısından memnunum. Ayrıca xp kurarsanız oyun performansı cok üst seviyelere cıkıyor.
  • selam arkadaşlar,

ben yeni A210-1AP aldım,,

tüm bunlar yani xp cdsi ve driverleri 1AP'ye uyarmı bilgisi olan varmı ?

xp kurmak istiyorum bende fakat uymayacaksa boşuna uğraşmiyim..
  • arkadaşlar bu cdyi kurmamız için önce vistayı kaldırmamız gerekiyor değilmi ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.