Elimizde belli bir miktar para var, istedigimiz sey gelecekte prim yapabilecek, mumkunse eski olmayan bir daire satin almak. Bileniniz, arastirmis olaniniz var midir acaba? Fiyat olarak maximumumuz 700-750 bin tl. tabi istanbul standartlari icin dusuk olabilir ama elde bu var ne yazik ki. yurtdisina cikma ihtimalimiz oldugundan bir kenarda daire bulunsun istiyoruz.
Merkezler prim yapar. Ama hem az da olsa primlensin yazları geldiğimde kalayım derseniz Silivri güzeldir. F/p oranı en yüksek daireler silivride. Krediler düştüğü hafta almıştım havuz, kapalı otoparklı, sauna spor salonu, vs epey dolu bir site 470 e aldım. 3+1 3. Kat. Aynı sitede şimdi 2+1 alt kata 500 istiyorlar ama satılır mı bilemiyorum.
Önyargılı yaklaşma iyi niyetli karakterli bir adam.Ben borsadan anlarım bu adaminda borsadan anladığını gayet iyi biliyorum bilmediği kısımlarda konuşmadığını da gördüm videolarda.Eger borsaya sağlıklı bakabiliyorsa o kadar,emlak konusunda da aynısı beklenebilir.
Zaten bu işlerin icerisinde belli bir mal varlığı olan bir adam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme