Şimdi Ara

İstanbulda mağaza önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatları uygun olan istanbulda hangi yeri önerirsiniz konyalısaat ve saat&saat dışında

• Hangi marka düşünüyorsun? Sirkeci'ye gidebilirsin bütün markalar var dediğin sitelerdeki 1200lük saati 750ye alırsın rahat dükkan pek farketmiyor biraz dolaşırsın peşin fiyat istersin en düşüğü verene girip iyice pazarlık yaparsın ilk verdiği fiyattan alma
  • Usta seiko alacağım o Sirkecide ki saatcilerde ürünler kesin orjinaldir demi okadar 1milyar verip sahte cikmasin guvenilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ne sahtesi saçmalama dükkandan alacağın ürünlerin sahte olma ihtimali 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum1

Fiyatları uygun olan istanbulda hangi yeri önerirsiniz konyalısaat ve saat&saat dışında

sözünü ettiğiniz mağazalar sezon modellerde çok indirim yapmıyor. ben snaf34p1 seiko aldım yazın. 1700tl etiketi vardı ve herzamanki gibi sirkeci evren saatten aldım. 950tl ye. şuan hızlı saatte 990tl. hala ucuz. Özellikle seikode hele ki peşinse biraz pazarlıkla %45 garanti. ama dükkan yoğunken gitmeyin. zaten ilk açılışta %35yapıyor adamlar. Evren saat bakırköyde ve sirkecide de şubeleri var. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ben şuana kadar şahsım adına 3tane eş dost arkadaş taviyesiyle 8-9 saat aldım burdan. Hizmet çok güzel. Sirkcide olmasından mütevellit sizi öle yağlayıp ballamıcaklar deri koltuklarda ağırlamicaklar çay kahe söylemicekler belki ama niyetiniz bağcıyı dövmek değil üzüm yemekse istanbulda gideceğiniz adres bence evren saat

• _RyanCooper_ kullanıcısına yanıt
    yarın açık olur mu peki evren saat? sirkecideki yeri
  • netten telefonuna ulaşabilirsin, yarın bi ara istersen. açık olup olmadığı hakkında bi fikrim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Özel Servis Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.