Şimdi Ara

istanbulda en begendıgınız AVM hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sebebıyle bırlıkte. bırde ıstanbulda kaç avm var sızce

• istinye park olabilir
  • Zorlu center ve istinye park iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum istanbul da calısiyorum bes para etmez avm kuru kalabalik mall of istinye zorlu guzel avmler

• Mall of istanbul. Müşteri kitlesi çöp ama avm büyük olduğu için göze batmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olivium der geçerim. Kızları kaliteli akar

• Fazla bildiğim AVM yok ama..

Özdilek bir çok hizmetin ücretsiz olması gerçekten iyi bir şey...

Marmara Forum ise, bilmiyorum. Aklıma bir şey gelmiyor burası için. İyi diyemem.

Şişli Cevahir içinse, 4 senedir okul yakın olduğu için buraya gidiyorum. Hizmetleri ücretli. Tek kötü tarafı..

Forum İstanbul ise, şu ana kadar gittiğim en berbat AVM. Bir insan mescidi ararken kaybolabilir mi? Mescid diyor takip ediyorsun.. Sonra bakmışsın bir sonra ki tabelada yok. Tasarımı da kötü zaten.. En gidilmeyesi yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 24 Aralık 2017; 23:31:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar araştırmıştım İstanbul'da 125 adet AVM var diye biliyorum favorilerim ise şunlar :

1:Via Port / Kurtköy

2:Via Marine / Tuzla

3:Meydan / Tepeüstü

4:Tepe Natilius / Kadıköy

5:İstinye Park / Maslak

6:Galleria / Bakırköy

7:Emaar / Libadiye

8:Hiltown / Küçükyalı

9:Forum İstanbul / Bayrampaşa

10: Optimum / Yenisahra

• orion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 24 Aralık 2017; 10:15:26 >
  • istinye park, ferah ve nezih ortam, Shake Shack burgerin varlığı kocaman bir d&r vsvs..
  • Airport AVM hafta içi bomboş olur missss gibi gez dolaş outlet olması da başka güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç biri avm denen illet yerler de yarım saatten fazla durunca yüzüme iğne batırıyorlarmış gibi hissediyorum
  • İstinye Park ve Cevahir
  • Marmara park nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Fazla bildiğim AVM yok ama..

Özdilek bir çok hizmetin ücretsiz olması gerçekten iyi bir şey...

Marmara Forum ise, bilmiyorum. Aklıma bir şey gelmiyor burası için. İyi diyemem.

Şişli Cevahir içinse, 4 senedir okul yakın olduğu için buraya gidiyorum. Hizmetleri ücretli. Tek kötü tarafı..

Forum İstanbul ise, şu ana kadar gittiğim en berbat AVM. Bir insan mescidi ararken kaybolabilir mi? Mescid diyor takip ediyorsun.. Sonra bakmışsın bir sonra ki tabelada yok. Tasarımı da kötü zaten.. En gidilmeyesi yer.

Peygamberimizi Medine'ye hicret ettiğinde evinde misafir etme şerefine nail olan sahabe Eyüb El Ensari hazretleri'nin meftun olduğu mübarek ilçelerden EYÜP SULTAN'lı Ömer gardaşım namaz kılan gardaşları duyunca inan çok seviniyorum konuya gelirsek bazı AVM'lerde rastladığım MESCİT kelimesinin yazdığı tabelaları asmaktan çekinen ve utanan ve anlam veremediğim DUA ODASI kelimesinin geçtiği tabelalar asan zihniyetler için neler düşünüyorsun ? Son olarak 30 dakika önce açtığım (UZUN KIŞ GECELERİNDE NELER YAPIYORSUNUZ (AĞIR İŞSİZLİK İÇERİR) konuma yorumlarını bekler, hayırlı geceler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotanlı 3477 -- 25 Aralık 2017; 13:54:35 >

• Hotanlı 3477 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam, hayırlı sabahlar. Dua odası yazması benim için çok bir şey ifade etmiyor. Önemli olan, ibadet yapabileceğim bir mekanın bulunması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 25 Aralık 2017; 11:1:26 >
  • akbatı yakın olduğu için güzel ama pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.