Şimdi Ara

İstanbula uygun araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çocuğu olmayan yeni evli bir çift için İstanbul'da en uygun olabilecek kaliteli araç hangisi olur.
    Normalde istanbul işi çıkmadan önce E180 düşünüyordu.
    Taşınacakları yer merkeze uzak ve arada memleketede gideceklerinden mecburen dizel düşünüyorlar ve otomatik
    Ayrıca istanbulda büyük araç kullanmak istemediğinden hb veya crossover tarzı birşey düşünüyor

Mercedes - BMW - Audi - Volvo - Volkswagen - Mini Tercih edilebilecek markalar
    Normalde marka takıntısı yok arkadaş diğer seçilebilecek markaları üç grupta eledi
    aşırı pahalı grup bentley-porsche-maserati-bentley vs vs
    lüksüne göre pahalı ve büyük araçlar jaguar-land-jeep vs
    güzel fakat diğerleri varken tercih edilmeyecek grup honda-mazda-opel-renault vs

Tercih kriterleri başta belirttiğim gibi dizel-otomatik (bazı benzinliler az yaksada performanslı kullandığı için az yakıtramıyor)
    4,5-4,6 metreyi pek geçmeyecek. Konforlu - Güvenlik özellikleri yüksek. Panoramik tavanlı. Yerden yüksek olabilir.
    (havanlandırmalı koltuk istiyordu fakat bu sınıflarda henüz olmadığı ve recaro ile işi çözebileceğini belirttim o yüzden kriterlerden çıktı)
    200-250'ye kadar limit var. Fakat 150 civarlarını geçmesin diye düşünülüyor

Volvo V40 Cross Country 1.6
    Mercedes GLA180 CDI Otomatik (A180CDI'a baktık ama yıl sonuna kadar bekleyebilir)
    VW Golf 1.6TDI
    Mini Countryman D tercih aşamasında olanlar
    Bunların içinden hangisi tercih edilebilir veya başka modeller önerir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADIKs -- 25 Ağustos 2014; 18:22:31 >

• .
  • gla180 dizel benim bildiğim yok. sadece benzinli modelleri var şuan satışta.
    bende aynı durumdayım desem yeridir. i20 var 2 senedir ama adam gibi bir arabaya binmek istiyorum. bu konuyuda şimdi görünce şaşırdım. bende aynı modeller arasında git gel yapıyorum. gla 200 var o da bana biraz pahalı geliyor. dizel otomatik istiyorum. ve aklımda v40 Cross Country var. a serisi ve bmw 1 serisine baktım sanki birşey eksikmiş hissi verdi hep bu 2 model. ama v40 Cross Country bambaşka bir havası ve tarzı varmış izlenimi verdi bana. kasım aralık ayında kampanyasına denk getirirsm v40 Cross Country alacam inş. tavsiye ederim
  • manalaus M kullanıcısına yanıt
    yılsonuna kadar bekleyebiliri o yüzden yazdım

şu anda GLA180 cdi manuel satışta almanyada otomatiğide çıkacak
    yıl sonuna kadar tr ye gelir tahminim

135-140 lara amg olmayan panoramik tavan-xenon-konfor süspansiyon-harman kardonlu alınabilir sanırım
    10 bin lirada havalandırmalı-ısıtmalı elektrikli bi recaro ön takım koltuk, ziebart güvenlik filmi, cobra radar oldumu tamam
    150 bine pahalı gibi gelsede (piyasının durumu malum) en uygun araçlardan biri gibi geliyor bana
    yükseldiği içinde a dan daha konforlu salınımı yüksek diyorlar. B180 gayet yeterli gelmişti bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADIKs -- 25 Ağustos 2014; 18:29:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADIKs

yılsonuna kadar bekleyebiliri o yüzden yazdım

şu anda GLA180 cdi manuel satışta almanyada otomatiğide çıkacak
    yıl sonuna kadar tr ye gelir tahminim

135-140 lara amg olmayan panoramik tavan-xenon-konfor süspansiyon-harman kardonlu alınabilir sanırım
    10 bin lirada havalandırmalı-ısıtmalı elektrikli bi recaro ön takım koltuk, ziebart güvenlik filmi, cobra radar oldumu tamam
    150 bine pahalı gibi gelsede (piyasının durumu malum) en uygun araçlardan biri gibi geliyor bana
    yükseldiği içinde a dan daha konforlu salınımı yüksek diyorlar. B180 gayet yeterli gelmişti bana

gla dizel otomatik gelirse çok iyi olur :) çok albenili bir araba. a serisinin biraz şişmiş hali gibi gözüksede ben çok beğeniyorum. dediğim gibi aklımda v40 Cross Country var ama yıl sonuna kadar gla dizel otomatik gelirse uygun bir fiyattan aklım ona kayabilir :)

• A3, A180, V40, V40 CrossCountry olabilir. BMW 1 serisinin dizel otomatiği yok sanırım. E180 parasıyla 2.el Evoque alınabilir sanırım dizel fakat 2.2 motor olduğu için MTV biraz tuzlu olabilir
  • v40 olabilir yazdıklarınız arasından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Borusan'a gidip 2.0 otomatik dizel ithalatı için konuşup fiyat alsın derim.

BMW 120D ya da 120D xdrive olabilir.
  • GLA ve V40 Cross Country arasına alternatif olarak

Jeep Cherokee girdi. 180 bin lira ama
    Hem 2.0 litrelik motor hem 9 ileri hemde koltuk soğutma standart :)

Hiç bir testini bulamadım. Konforu ve yol tutuşu nasıl acaba ?

Nedense GLA ve V40'dan daha iyi bir seçenekmiş gibi geliyor bana
    Hem arazi özellikleri tam en azından. Diğerleri gibi çakma suv değil
  • Mercedes b180 1.5 dci otomatik alinir keyifle binilir. 5000 km de 90 bin civarina bulunabilir. Hantal kalabilir ama e180 dusunurken clio almak da mantiksiz olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.