Şimdi Ara

şehir dışından çekici ile araç getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ankara adıyaman vs güzel sıfır araçlar denk getiriyorum. ama oraya kim gidip alıp gelecek. bursa piyasası al satçı dolu fiyatlar tavan. kaskolu çekici ile getirtsek ne kadara patlar. atıyorum gaziantepten çekici yükleyecek. adama diyecem yükle çekiciye getir ekspertiz önüne. eksprtizi yapılsın ok ise aracı ekspertiz önünde iken hazır alışverişi yapalım. nasıl olur? macera aramayalım mı?

• Letgo da bile ürün için mesaj atan, getir bakalım alayim diyene, mal burada hocam gelip bakıp alırsınız diyorum.
    Siz diyorsunuz ki araca yükleyip getirsin, ekspertiz e soksun

Adamın cevabı ya küfür olur, yada kahkaha dolu şekilde paketleyip isterseniz yataginizin baş ucuna kadar getireyim der

Birincisi mal sahibi sattığı ürünü, sizin ayağınıza getirmek zorunda değil. Sizin gitmeniz gerekiyor, mal çünkü gidiceksin, goruceksin, begenirsen alicaksin

Adam her alıcının ayağına gotururse mali, malin değerinden fazla masraf yapmış olur. Azıcık enpati, birde iş, güç aksar.

Ama diceksin ki, ya beklediğim gibi çıkmazsa? O zaman ilk önce alıcı ile bahsettiğiniz sorunlar haricinde sorun çıkarsa masraflarimi karşılıcakmisiniz diceksin. Adam mirin kirin ederse, gitme. Gel buyur çayımı iç derse macera yaşarsın git

İkinci husus tanıdığın haricinde kimseye guvenme expertiz konusunda, herkesin bir fiyatı vardır
  • gezenadam olayı var onlarla bir görüşün çekici ile uğraşacağıma bu yolu seçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

gezenadam olayı var onlarla bir görüşün çekici ile uğraşacağıma bu yolu seçerim

gezen adam ekspertizi yapıp bırakıyor sanırım. getirme hizmeti var mı ki. geze geze getirmesinler

• Letgo da bile ürün için mesaj atan, getir bakalım alayim diyene, mal burada hocam gelip bakıp alırsınız diyorum.
    Siz diyorsunuz ki araca yükleyip getirsin, ekspertiz e soksun

Adamın cevabı ya küfür olur, yada kahkaha dolu şekilde paketleyip isterseniz yataginizin baş ucuna kadar getireyim der

Birincisi mal sahibi sattığı ürünü, sizin ayağınıza getirmek zorunda değil. Sizin gitmeniz gerekiyor, mal çünkü gidiceksin, goruceksin, begenirsen alicaksin

Adam her alıcının ayağına gotururse mali, malin değerinden fazla masraf yapmış olur. Azıcık enpati, birde iş, güç aksar.

Ama diceksin ki, ya beklediğim gibi çıkmazsa? O zaman ilk önce alıcı ile bahsettiğiniz sorunlar haricinde sorun çıkarsa masraflarimi karşılıcakmisiniz diceksin. Adam mirin kirin ederse, gitme. Gel buyur çayımı iç derse macera yaşarsın git

İkinci husus tanıdığın haricinde kimseye guvenme expertiz konusunda, herkesin bir fiyatı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 29 Mart 2021; 13:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt

bunu yapan kurumsal firmalar var kardeş onu soruyoruz. çekici fiyatı vs ben karşılayacağım zaten. onu karşılamama değecek meblağ var ortada. kakara kikiki gülmekte nereye varmak neyi amaçlamak istemektesin.  adam sıfır araç yazmış, etiketi üzerinde. getir ekspere sokalım alalım bu kadar. istediğim gibi çıkamyacak bi durumu yok. he fabrikasyon bi şeyi çıkar vs onu söylersin zaten çıkarsa diye baştan. ben uğraşmayım benim yerime basayım 2 lira atıyorum fazla evin önüne gelsin derdindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

bunu yapan kurumsal firmalar var kardeş onu soruyoruz. çekici fiyatı vs ben karşılayacağım zaten. onu karşılamama değecek meblağ var ortada. kakara kikiki gülmekte nereye varmak neyi amaçlamak istemektesin.  adam sıfır araç yazmış, etiketi üzerinde. getir ekspere sokalım alalım bu kadar. istediğim gibi çıkamyacak bi durumu yok. he fabrikasyon bi şeyi çıkar vs onu söylersin zaten çıkarsa diye baştan. ben uğraşmayım benim yerime basayım 2 lira atıyorum fazla evin önüne gelsin derdindeyim.

Ben ikinci el araçlardan bahsediyorsunuz sandım hocam kusura bakmayın   yanlış anlaşılma oldu tamamen.

• Arkadaşım Mersin VW bayisinden Bodruma sıfır Passat getirtmişti, yapılan bir uygulama yani. Araç alacağınız yer organize edecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araba almaya gitmek eğlenceli :) ben olsam sürekli kendim giderim. birgün belirlerim. gideceğim şehirdeki tüm bana göre olan araçlara baktıktan sonra tek tek gezerim.

• 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil kardeşim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazen astarı yüzünden pahallı oluyor ama kendi arabanla değil tren vs ile gidip anlaşabilirsen aldığın otomobille dönersin.

Baktın anlaşamıyorsun yada beğenmedin,Gittiğin yerin nesi meşhursa onun tadına bakar dönersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 29 Mart 2021; 17:44:2 >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    var, isterseniz çekici ile isterseniz sürerek getiriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam

var, isterseniz çekici ile isterseniz sürerek getiriyorlar

kim yapıyor bu işi?

• parker48 kullanıcısına yanıt

pandemi de yaptılar sanırım, ben 1-2 hafta önce farklı şehirde aradım doğuş yapmıyoruz demişti

2018 yılında yapılmıştı, Doğuş la ilgisi yok bayi yapacak, böyle hizmet veren çekici illa bulunur, sektör oldu bu işler. Yazın İstanbuldan Bodruma bile bir sürü şahsi lüks araç çekici ile geliyor, adam uçakla geliyor aracını çekici ile gönderiyor.

gezenadam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.