Şimdi Ara

İstanbula Giderken Ogs Şartmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kendi aracımla istanbula giderken ogs almam gerekiyor mu.Otobüsle gittiğimde 4-5 defa ogs den geciyor.kgs ve ogs var.Peşin ödemede yok?İleride ogs olup olmadıgını anlayabilirmiyim.Tabelalar varmı?

• ogs yoksa kgs olmak zorunda
  • ÜCretleri ne kadar kaç seferlik kulllanabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan1987

ÜCretleri ne kadar kaç seferlik kulllanabiliyoruz?

Ziraat bankasından alabilirsiniz. Sonra istediğiniz miktarı yatırıp gezebilirsiniz
  • quote:

ÜCretleri ne kadar kaç seferlik kulllanabiliyoruz?

Kart en az 30 TL'lik oluyor. 5 TL de kart bedeli. KGS ile FSM köprüsü yanlış hatırlamıyorsam 3,75 TL. Otoyollar giriş çıkış yaptığın gişelerin mesafesine göre değişiyor.

Al sana süper bir kaynak: Araç sınıflarına göre, gişeler arası mesafe ve ücretler.

http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionDocuments/KGMdocuments/Otoyollar/OtoyolKopruUcret/AnadoluOtoyoluGecis.pdf

• Aşağıdaki yön tabelalarına dikkatli bakın. Bir tarafta Bolu ve İstanbul yönünü gösteren yeşil renkli tabela var. Yine sağ tarafı gösteren mavi renkli İstanbul tabelası var. yani demek istiyor ki; İki yoldan da İstanbul'a gidebilirsin. Fakat direkt gidersen paralı otoyol. Sağdan gidersen ücretsiz karayolu demek istiyor.

• bütün kgs ler geçiyor dimi burada.. yani ben izmirden almıştım kgs yükletip geçebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kgs yi alırken mutlaka aracınız sınıfını bilin.
    olacaklar:1. sınıf kartla 2. sınıf araç geçerse kaçak geçiş oluyor.
    ha 2. sınıf kgs ilede 1. sınıf araç geçerse boşuna benim gibi fazladan ücret ödersiniz.ben birine ısmarladım kgsyi oda bana 1. köprüden geçebiliyormusun dedi hayır deyincede 2.sınıf aldı.mecburen kullandım şu an bitmiş durumda.
    bildiğim sadece fsm köprüsüanadolu çıkışında kartsızlar ücretli çıkış yapabiliyor.ben dolumda yaptıklarını zannederek sıraya girmiştim.dolum yapmıyorlar.
    ziraat(hepsi deyil)iş shell istasyonları vs.satıyorlar.
    ARACINIZIN SINIFINI MUTLAKA BİLİN.ÖĞRENİN.
    topaz42....
    bu resmin ankara istikameti varmı..yani gerede samsun çıkışı.yüklerseniz kaydedip saklıyacağım.her seferinde çıkış aramak için şaşı oluyorum.eskiden daha karışıktı sapağı çok görmeden geçmişim.......

• quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

kgs yi alırken mutlaka aracınız sınıfını bilin.
    ha 2. sınıf kgs ilede 1. sınıf araç geçerse boşuna benim gibi fazladan ücret ödersiniz.ben birine ısmarladım kgsyi oda bana 1. köprüden geçebiliyormusun dedi hayır deyincede 2.sınıf aldı.mecburen kullandım şu an bitmiş durumda.
    bildiğim sadece fsm köprüsüanadolu çıkışında kartsızlar ücretli çıkış yapabiliyor.ben dolumda yaptıklarını zannederek sıraya girmiştim.dolum yapmıyorlar.
    topaz42....
    bu resmin ankara istikameti varmı..yani gerede samsun çıkışı.yüklerseniz kaydedip saklıyacağım.her seferinde çıkış aramak için şaşı oluyorum.eskiden daha karışıktı sapağı çok görmeden geçmişim.......

Ankara istikameti maalesef yok. Bu resimler İstanbul'a dönüş yolunda çekildi. Konya'dan dönerken. Ama istediğin gibi bir resim var. Bulayım. Birazdan koyacam buraya. Az bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 25 Aralık 2010; 16:49:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

kgs yi alırken mutlaka aracınız sınıfını bilin.
    topaz42....

Bu resimler benim çekimim. Son seyahatimde Konya'dan istanbul'a gelirken çocuk çekmişti arka koltukta. Özellikle tabelaların olduğu yerleri çek demiştim. Bir kaç tane çekmiş. Fazla değil. Ben birazdan boyutlarını küçültüp buraya koyarım resimleri. Sen işine yarayanı alırsın.

benim işime en çok yarayacak istanbul -samsun gerede sapağı.eskiden o sapakta neredeyse kaza yapıyordum.arkamdakide otobüsçü ardadaştı uyanık davrandı.yemeği aynı yerde verdik bana sordu kaptan hayrola.bende o sapakta sapıtmadığım zaman olmadiki.güldü...sağol

• İki tane resim buldum. resimler alıntıdır.

• quote:

Merhaba arkadaşlar kendi aracımla istanbula giderken ogs almam gerekiyor mu.Otobüsle gittiğimde 4-5 defa ogs den geciyor.kgs ve ogs var.Peşin ödemede yok?İleride ogs olup olmadıgını anlayabilirmiyim.Tabelalar varmı?

gişelerde para ile geçirenler var kgs mafyası
  • Bu da gerede gişeleri. Otoyoldan çıkış yönü.

Resim alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

İki tane resim buldum. resimler alıntıdır.

ikinci resmi tab ettireceğim.benim fotosmartı tavana çıkardım.boya tüplerine emekli maaşım yetmiyor
    çok teşekkür ederim zahmet verdim size.sağlıklı kalın.

• ogs değil ama kgs alınması şart başka türlü geçemezsiniz
  • Arkadaşım sık ankara istanbul yapan biri olarak öncelikle söyleyim nakit geçişler kalktı.Ogs yok ise kgs kullanmak zorundasın.Ogs'ye falan gerek yok işine yaramaz ordudasın sanırım.Öyle banka manka uğraşma.Git bir tane shell benzinliğine deki ben kgs'li shell club kart almak istiyorum.Kgs kartı 2 tl'mi ne üstünede istediğin kadar doldurabiliyorsun al kullan
  • Giselerden de KGS kart satin alabiliyorsunuz. Heyecan yapmaya gerek yok. Ama bankalardan almak daha avantajli. Hesabinizdan veya kredi kartinizdan falan otomatik doluma baglarsiniz, kafaniz rahat olur.
  • yılda 2-3 kere istanbula gidiyorsanız ogs alın otobanla ve istanbulla işiniz yoksa kgs yeterli olur
  • Arkadaşlar aklınızda olsun, köprü ve gişelerde kgs kartınızı doldurmak isterseniz alt limit 50 lira, yani 50 liradan daha az yükleyemezsiniz. En güzeli shell istasyonları, ancak malesef hepsinde de yok. Allahtan bana yakın bir tane var, ama hala almadım kgsyi Fiyatı 3 lira, üzerine istediğiniz kadar yükleyebiliyorsunuz.
  • Dostum bazı bankalar kredi kartına KGS yüklemesi yapbiliyorlar.. Kredi kartın varsa bankanı arayıp sor derim paypass sistemi ile KGS tanıtıyorlar. Extra KGS kartı almana gerek olmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.