Bağcılar başta olmak üzere zeytinburnu,gaziosmanpaşa,esenler aklıma ilk etapta gelenler
quote:
Orijinalden alıntı: delgado.11
quote:
Orijinalden alıntı: CroxLine
zeytinburnu
değilmi ?
değil; Zeytinburnu kültür semtidir.Hiç kavga gürültü olmaz,hırsızlık ve sokak çocukları hiç bulunmaz.
not:ciddi değilim
Soğanlık, yakacık, esentepe
quote:
quote:
quote:
zeytinburnu
değilmi ?
değil; Zeytinburnu kültür semtidir.Hiç kavga gürültü olmaz,hırsızlık ve sokak çocukları hiç bulunmaz.
neresi kültür be kardeşim yazın filistin gibiydi helikopterler bi dakka boş bırakmadı sokaklar biber gazından gecilmiyodu, '' zeytinburnu cocuguyuz lan biz '' diye bi replikte var hatta :D
Edit: ciddi değilsen niye bu kadar yordun beni
quote:
quote:
quote:
quote:
zeytinburnu
değilmi ?
neresi kültür be kardeşim yazın filistin gibiydi helikopterler bi dakka boş bırakmadı sokaklar biber gazından gecilmiyodu, '' zeytinburnu cocuguyuz lan biz '' diye bi replikte var hatta :D
Edit: ciddi değilsen niye bu kadar yordun beni
Alıntıları Göster
Bahçelievler o kadar kötümü yaa listeye atmışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: -PCX-
Bahçelievler o kadar kötümü yaa listeye atmışsın.
yenibosna şirinevler tarafları falan kötü o yüzden yazdım
Esengales(Esenyurt)'u unutmayalım
Sizin bu saydiklarİniz bag bahceyken,oralarda oturanlar koyde esek kovalarken,karagumruk ve balat vardi halada var tabii
quote:
Orijinalden alıntı: portalkal
Sizin bu saydiklarİniz bag bahceyken,oralarda oturanlar koyde esek kovalarken,karagumruk ve balat vardi halada var tabii
Siz hiç Hacıhüsrev'e gittiniz mi? Gitmediyseniz de gitmeyin. Çıkamazsınız.
şirinevlerin nesi var anlamadım 20 senedir şirinevlerdeyim arada ufak sorunlar yaşadığım olmuştur onlarıda halletiriyordum
umraniye,sultanbeyli,yenidogan,sancaktepe,samandira,pendik kisaca chp nin kazanmadigi yerler
quote:
quote:
quote:
quote:
zeytinburnu
değilmi ?