Şimdi Ara

İstanbul Ünivesitesi Bilgisayar Mühendisliğinde yazılım var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dersler bunlar ama anladığım kadarıya çok yazılım yok donanım üzerine bu ğnivesiteyi istiyorum ama yazılımda çok istiyorum.Bu derslerden anlayan varsa yazılım ne kadar çok görürüm birde bana tavsiyeniz ne olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu derslerin (zorunlu+ isteğe göre seçmeli) hepsini almış biri olarak yazayım bari :D

bilgisayar mühendisliğinde sadece yazılım görmüyorsun derslerden de gördüğün üzere...sadece yazılım istiyorsan yazılım müh. bölümleri vardı bakabilirsin oralara...

gelelim bizim üniversiteye...eğer ki yazılımla uğraşmayı daha çok seviyorsan evet donanım dersleri biraz daha zor ve sıkıcı..ama bilgisayar müh. olmak istiyorsanda bir şekilde öğrenmen gerekiyor bunları...

sonuç olarak ünivde aldığın eğitimle yazılımı ancak orta düzeyde öğrenebilirsin..sana temel verilir, üstüne sen bir şeyler koyup devam edersin...yani bu dersler yazılı öğrenmek için en azından orta düzeyde gayet yeterli.
  • bu arada tüm dersler zorunlu değil...aslında 2.sınıftan sonra özellikle senin seçme şansın oluyor....donanım istiyorsan donanım derslerini seçiyorsun veya yazılım istiyorsan yazılım derslerini...okul sana bırakıyor bunu biraz da...
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Kaç senede kazandın peki ? Mezun olunca iş imkanları oluyormu Ünivesite ismi olarak.

• ikinci yılımda girmiştim ben, evet iş ararken üniversite olarak seni bir adım ileriye götürüyor.
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Bu ünivesiteyi istiyorum ilk defa bu sene ders çalışmaya başladım YGS de girdi mağlum şimdi LYS çalışıyorum seneyede tekrar deneyeceğim inşallah kazanırım.Bir tavsiyen var mı bana ?

• inşallah...

tavsiyem bu işi gerçekten sevebileceğine emin olmaya çalışmalısın...mesela ufaktan bir iki proğram yazabilirsin...bunu bu işi sevip sevmediğini anlaman için bir fikir olarak görebilirsin..şu son birkaç gündür o kadar yoğun çalışıyorum ki yemek yemeye bile zor fırsatım oluyor....ama bu işi seviyorum o nedenle sorun yok benim için...saatlerce kod yazabilirim, bir sorunla karşılaşınca üstüne gidip çözmeye çalışabilirim, kafamda yapacağım işi tasarlayıp o çözüme yönelik ilerleme kaydedebilirim...bunları yaparken de mutlu olurum...düşün bakalım, sen de mutlu olabilecek misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

inşallah...

tavsiyem bu işi gerçekten sevebileceğine emin olmaya çalışmalısın...mesela ufaktan bir iki proğram yazabilirsin...bunu bu işi sevip sevmediğini anlaman için bir fikir olarak görebilirsin..şu son birkaç gündür o kadar yoğun çalışıyorum ki yemek yemeye bile zor fırsatım oluyor....ama bu işi seviyorum o nedenle sorun yok benim için...saatlerce kod yazabilirim, bir sorunla karşılaşınca üstüne gidip çözmeye çalışabilirim, kafamda yapacağım işi tasarlayıp o çözüme yönelik ilerleme kaydedebilirim...bunları yaparken de mutlu olurum...düşün bakalım, sen de mutlu olabilecek misin ?

Meslek okuduğum için zaten proglamlamaya biliyoru C# Sql HTml yani biliyorum iki sene baya yoğun çalıştım bu yüzden istiyorum zaten, bu senenin başında hiçbir bilgim yoktu YGS derslerinden bu sene başladım çalışmaya o yüzden umarım güzel çalışmayla senee kazanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.