Şimdi Ara

istanbul üniversitesinin boundan iyi olma nedeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mezun senesinde ilk 500 yapıp boun econ kazanma hayaliyle çıktığım bu yolda maalesef zamanın ötesinde harikulade yan sanayi gta olan driver 3 oyunu fikrimi değiştirip ibreyi bebekten beyazıta doğru çevirdi. istanbul haritasında şehrin önemli simgeleri arasına boun itü ytü yerine iü giriyorsa bu okula şanslı diyemezsiniz. günümüz teknolojisiyle harmanlanarak beynelmilel boyutlara ulaşmış bir okul kendisi.

• Bu ülkede okunacak bir tane üniversite var onun dışında nerede olursan ol fark etmez.

• başka okullardan kampüs çalan ıraklı lavuk tırtkent üniversitesi arkeoloji tam burslu hayaliyle yaşıyorum. seneye oradayız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyerencracked1 -- 17 Kasım 2024; 17:38:1 >
  • Forumculara kalsa say 20k ve ea ilk 500 dışında hiçbir yer okunmaz
    Herkes ütopik yerlerde okuyacak diye bir kaide yok (zira ülkede ütopik üni de yok)
  • Geçenlerde ders bittikten sonra buraya gitmiştim. Yenikapı metrosunda inip Beyazıtı aramaya başladım. Her tarafı gezdim, tozdum ve 3 saatlik bir arayışın sonunda tarihi kapıyı buldum. 3 saate değdiğini de kesinlikle söyleyebilirim. Herkes hayatında en az bir defa bu meydana gitmeli ve tarihi kapının ihtişamını görmeli.

Bir de İİBF için İÜde 4 fakülte var:

1. İktisat Fakültesi
    2. İşletme Fakültesi
    3. Siyasal Bilgiler Fakültesi
    4. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi

Eğitim kalitesine göre öneri sıralaması yukarıdaki gibi. İşletme Fakültesinin İÜC Avcılar kampüsünde olduğunu ve ileriki yıllarda İÜCe bağlanacağını da belirteyim.

• Jamser kullanıcısına yanıt

geçen sene ne güzel halka arz edilmişti keşke iptal olmasaydı haftada bir takılmaca falan yapılabilirdi

• Ctis bile 4 binden alıyor. İlk 5k harici okunmaz

• Cryptix kullanıcısına yanıt

İlk 5k harici işsiz kalır hocam. Sahih bilgidir, yayalım istanbul üniversitesinin boundan iyi olma nedeni 

Açıkçası 4 tane iibf olan yerde okumanın faydalı olduğunu düşünmüyorum.

• Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

Bence sorun 4 İİBF fakültesi olması değil, akademisyen başına düşen öğrenci sayısı.

Bu dönem 8 tane dersim var. Çoğu ders, İşletme ile ortak olduğundan 100 küsür kişiyle ders işliyoruz. En ön sıralarda oturmayınca ne hocayı anlıyorsun, ne de hoca ile etkileşime geçebiliyorsun.

Az kişiyle ders işleyince durum farklı oluyor. Ders daha hızlı akıyor mesela. Hoca ile etkileşim daha kolay.

İÜ için ise durumlar çok farklı. Bu kadar çok kişiyle ders işlenmesine rağmen YTÜden daha iyi mezunlar çıkarabiliyor. Sebebi nedir, bilemem.

Hocam merak etmeyin ben de YTÜ İktisat 2. sınıfım, gerçekten sınıflar çok kalabalık oluyor, bazen insanlar ayakta bile kalıyor.

YTÜden daha iyi mezunların çıkma sebebi eğitiminin ve akademisyenlerin kaliteli olması. Ama öğrenci profili de önemli tabi. Bu üniversiteyi değerlendiremeyen çok insan da var.

4 tane iibf konusuna gelecek olursak ben kendi üniversitemde kesinlikle istemezdim.

• say 20k bile degil 15k

15k asagisi okuyunca eline hicbir sey gecmiyor sirf uyyy ben uni hayati yasadim demek icin 4 5 senelerini cop ediyorlar

• amanallahim2 kullanıcısına yanıt

Hocam 15k bile değil;

Say 5k, Ea ilk 100

Bunun dışında sıralama yapan, ben derece yaptım demesin gitsin berberin yanında çırak olarak başlasın istanbul üniversitesinin boundan iyi olma nedeni 

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

kurban ol ihsan doğramacıya

Ulan domestoslarla mı postalcı agalarla mı az savaşmadık bu konu nedeniyle istanbul üniversitesinin boundan iyi olma nedeni 

Ben AHMET YOZGATLIGİLciyim aga boşver ihsan doğrashit falan

İhsan Masonoğlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.