Şimdi Ara

EA İlk 500 Napıyorsunuz?(Durum Güncellemesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ea'da ilk 500 hedefleyen arkadaşlar ne yapıyorsunuz,çalışmalar nasıl gidiyor?Benim açımdan Tyt 95-105 arası değişiyor,seri atmaya yarın başlayacağım.Ayt de ise 36+ mat gelse de edb-sos1 30-35 arasında kıvranıyor.Edb-Sos'ta 35+ sabitleyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok iyi olur.Sizin eksikleriniz neler,nasıl ilerliyorsunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

EA İlk 500 Netleri

EA İlk 500, Electronic Arts tarafından her yıl düzenlenen bir etkinliktir. Dünyanın en iyi 500 FIFA oyuncusunun davet edildiği turnuvada, oyuncular EA Sports FIFA Global Series'te yarışarak büyük ödül havuzunu paylaşırlar.

2023 EA İlk 500 turnuvası, [tarih] tarihinde [yer] şehrinde gerçekleştirilecek. Birçok ülkeden oyuncular, FIFA 23'te becerilerini sergileyerek İlk 500'e girmeye hak kazanacaklar.

İlk 500'e girmek için gereken net miktar her yıl değişmekle birlikte, genellikle turnuvanın formatına ve katılımcı sayısına bağlıdır. Önceki yıllarda, İlk 500'e girmek için gereken net miktar 16.000 ile 18.000 arasında değişmiştir.

EA İlk 500'de başarılı olmak için oyuncuların sadece yüksek FIFA becerilerine değil, aynı zamanda zihinsel dayanıklılık ve baskı altında performans gösterme yeteneğine de sahip olmaları gerekir. Turnuva, FIFA oyuncularının en üst düzeyde rekabet ettiği ve en iyilerin en iyilerini belirlediği prestijli bir etkinliktir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 105-110 tyt
    30-35 ayt mat
    36+edeb sos yapiyorum.

genelde 106-107 tyt, 33 ayt mat 37 edeb sos seklinde

Son 1 aya geldik artik bir ay gunde 12+ saat tekrar ve deneme gidecegim. 110 tyt'ye cikmayi hedefliyorum. ayt mat icin fazla gidebilecegini sanmiyorum cunku geo cok iyi degil. edeb sos icin de detay bilgilerle ve 38+ olmayi hedefliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95-105? TYT, 71-76 AYT yapıyorum.

Neredeyse aynı netleri yapıyoruz hocam. Benim edb-sos1'im biraz daha iyi, sizin de TYT'niz, tek farklılık o. Kaç haftadır TYT çözmedim, pratik eksikliğinden netlerim düşmüştür diye tahmin ediyorum. birkaç gündür branş denemesi atıyorum bakalım toparlayacağız umarım.

Fizikte son üç yılın çıkmış sorularını çözdüm, 5.75,7.00,11.50 geldi. Aynı gün içerisinde Bilgi Sarmal'ın fen denemesindeki fizikte -0.25 yaptım. Böyle dengesiz herif var mıdır benden başka, çok merak ediyorum.

Hocam belki aktif hatırlama tekniğini uygulayabilirsiniz. Notları yahut kitapları yeniden okumak yerine bilgileri akla getirmeye çalışıyorsunuz, sadece karıştırdığınız yerde bakıyorsunuz. Bu da bilgileri uzun süreli belleğinize daha kolay atmanıza yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 27 Mayıs 2020; 0:9:43 >
  • 100 tyt 70+ ayt geliyor.ayt nin netleride yarı yarıya geliyor tyt 105 seviyesine ayt yide 75 seviyesine sabitlemek istiyorum edeb-sos1 de 35 + nın yapmanın tek esprisi tarihi su gibi bileceksin hep burdan yiyorum darbeyi sınava kadar çok çalışıcam bu derse. coğ ve edeb genelde full yada 1 yanlış geliyo.tyt fizikten konuları çalışıp 345 fizik çözüyorum elektirik ve dalgalar kaldı optik çalışmayacağım.Onların dışında full deneme çözüyorum
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Kalan sürede bence ayt geonun üzerine düşün hocam.Gecen sene gibi gelirse geometri çok rahat iyi bir geometri sonucu alırsınız.

• ilk 500ü bırak konuya göre ilk 10 burada xd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 90 gün kala eşit ağırlığa geçtiğim için hep o edebiyat-sosyal kısmı noksan kaldı.Ayrıntıya inemedim hiç fakat suyunu çıkarmayı düşünüyorum kalan 1 ayda.75+ ayt = Görev tamamlandı demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 27 Mayıs 2020; 1:15:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phosphophyllite

95-105? TYT, 71-76 AYT yapıyorum.

Neredeyse aynı netleri yapıyoruz hocam. Benim edb-sos1'im biraz daha iyi, sizin de TYT'niz, tek farklılık o. Kaç haftadır TYT çözmedim, pratik eksikliğinden netlerim düşmüştür diye tahmin ediyorum. birkaç gündür branş denemesi atıyorum bakalım toparlayacağız umarım.

Fizikte son üç yılın çıkmış sorularını çözdüm, 5.75,7.00,11.50 geldi. Aynı gün içerisinde Bilgi Sarmal'ın fen denemesindeki fizikte -0.25 yaptım. Böyle dengesiz herif var mıdır benden başka, çok merak ediyorum.

Hocam belki aktif hatırlama tekniğini uygulayabilirsiniz. Notları yahut kitapları yeniden okumak yerine bilgileri akla getirmeye çalışıyorsunuz, sadece karıştırdığınız yerde bakıyorsunuz. Bu da bilgileri uzun süreli belleğinize daha kolay atmanıza yarıyor.
    Hocam benim ikinci dönem çözdüğüm tyt deneme sayısı 5 falandır.Daha yeni seriye başlıyorum bende de müthiş bir istikrarsızlık var ama Türkçe Mat iyi olduğu için kurtarıyorum.Eski sayısal olduğum için fen iyi,ea çalıştığım için tyt sosyal de gelişti.Ordan burdan artış oldu anlayacağınız.

• thmyrk T kullanıcısına yanıt
    hocam kolay-orta biraz daha tyt tarzi sorular gelirse yapabilirim zaten ama bugun mesela 345 9.denemeyi cozdum 3 dogrum var :)

• Kleopatra312 K kullanıcısına yanıt
    hedef boun mu?

• bi kiz dinlemistim tm 224.süydü kızın tyt neti 91di galiba ama burdakiler ilk 10a oynuyor gercekten tebrik edip basarilarinin devamini diliyorum
  • denemeler osym'ye gore cok daha zor soruyor.

• jadore_ J kullanıcısına yanıt
    ayt full'e yakindir cunku ben gecen sene 93le 7k oldum

önceden sadece boun iibf idi.Şuan sadece hukuk ve belki boun politika diye düşünüyorum
  • Kleopatra312 K kullanıcısına yanıt
    basarilar dilerim. istanbul hukuk mu?

istanbulda yaşıyorum devlet olarak istanbul hukuk tercih ederim ama özelleri daha araştıramadım bakıcam :) sanada başarılar
    geçen sene ayt netlerin kaç geldi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: saian ss

geçen sene ayt netlerin kaç geldi hocam?
    23 mat 34 edebiyat

hocam obp niz kaç? geçen sene arkadaşım 70 tyt 60 ayt ile 7k yaptı da

93 tyt 57 ayt ile 7k mı geldi? Obp kırık degilse obpnin 50 falan olması lazım hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.