Şimdi Ara

İstanbul Tıp Fakültesi -Tıp(İngilizce)-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İstanbul Tıp Fakültesi -Tıp(İngilizce)-

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2018)
Giriş
    7 yıllık eğitim sonunda Almanya’ya Uzmanlık eğitimi almaya gidilebilir miyiz ? ( C1 seviye Almanca var diyelim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanca'yı çok iyi seviyede bilmen gerekiyor, hangi seviye istendiğini hatırlamıyorum.

Almanya değil başka ülkeye gitmeye kalkarsan (misal ABD) çok daha farklı şartları sağlaman gerekeceği için, tek ülkeye bel bağlaman anlamına geliyor bu.

Kaldı ki Almanya'daki doktorlar TR'deki gibi değil, maaşlarının diğer mesleklere oranı olarak. Çok daha dengeli maaşları var herkesin, o yüzden burada tıp okumak yerine bilgisayar mühendisliği vs. daha pratik bence Almanya'ya gitme açısından. Kaldı ki Almanca'ya da ihtiyacın yok (yaşamak için tabiki gerekir, sonrasında öğrensen de olur ama İngilizce biliyorsan). Tabiki başka ülkelere gitme şansın da var mühendis olunca.
  • Bir arkadaşım İngiltere'de doktor olabilmek için sınava girecek diye biliyorum. Türkiye'deki lisansları tanımıyorlar diye duydum. Emin değilim, ama ben geçerli değil diye biliyorum.

Sınava tabii tutulacaktı en son
  • akamol kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle de bilgisayar mühendisliği kontenjanına bakınca insan hangi birisi gidecek de bana yer kalacak diyor :/
  • akamol kullanıcısına yanıt
    Bu arada siz de mi tıp okuyordunuz?
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Plab sınavı değil mi hocam sonunda iş garantisi de yokmuş ama bildiğim kadarıyla açıkta kalan çok oluyomuş diye duydum vazgeçtim ben de ingiltereden
  • Onlara güzel ama ingilicce de, alırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.