Şimdi Ara

Cerrahpaşa Tıp Türkçe vs İstinye Tıp İngilizce Burslu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1091. Oldum. İstinye Tıp 2000 tl + yemek + yurt veriyor ve arkasında da liv hospital medical park hastaneleri var. Bu burslar okumamı kolaylaştırır ama istinyenin eğitimi hakkında çok bilgim olmasa da hocaları iyi gibi bol profesör var. Cerrahpaşa da cerrahpaşa anlatmaya gerek yok. Cerrahpaşada okuma konusunda ailem bakar klasik öğrenci haliyle okurum.yurt yemekhame harçlık masrafları olacak. Ama tabi istinyede çok daha rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phlevid -- 28 Temmuz 2021; 14:58:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Net istinye yaz Parana bak hocam boşver ctfyi

• umuuuut U kullanıcısına yanıt
    İstinyeye yakınım şu an zaten. Burslu öğrencilerle konuştum oldukça memnunlardı. Bu kadar sonuç yapmışken artık devlet ünilerinin vasatlığını yaşamak istemiyorum. Okurken rahat olmak istiyorum

• phlevid P kullanıcısına yanıt
    Bende tıp okuyorum sıralama size uzak tabi 😂 ama tıpta önemli olan uzmanlığı nerde yaptığınız ctf eğitimi daha iyi olabilir fakat tusa çalışma rahatlığı asla özel kadar rahat olamaz.

• Cerrahpaşa ile İstinye Tıp'ı aynı cümlede kullanmak bile abes... 1k yapıp bunu düşünmen de garip. Zeki adam olman lazımdı senin...

• Hacettepe tıp düşün derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umuuuut U kullanıcısına yanıt
    Evet tusta özeller başarılı oluyor o da + etken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gucluturk2018 G kullanıcısına yanıt
    500-600 lü sıralama yapıp tercih edenler de var.

• Ama kafamız nasıl güzel...

• Aylık 10 bin liradan aşağıya istiridye tıp yazmam. Sen Cerrahpaşa Tıp öğrencileri burs almıyor mu sanıyorsun? İstinye Tıp yazarsan alacağın tek burs bu 2000 lira olacak, hiçbir vakıf size burs vermeyecek. Eğer ctf yazarsan en az 2 vakıftan burs alsan zaten 1500 lira oluyor, para için yazmaya değmez yani.

• Helbram kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Sen Cerrahpaşa Tıp öğrencileri burs almıyor mu sanıyorsun?

İnanilmaz buyuk bir cogunlugu alamiyor

Annem de babam da öğretmen ve devlet memuru vakıflardan burs çıkması çok zor ihtimal

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Aksine büyük bir çoğunluğu alıyor, ha ailenin durumu iyiyse aylık eve +10k üzeri gelir geliyorsa alamazsın zaten. Durumları iyiyse vakıflar neden burs versin ki? Benim ihtiyacı olan iyi üniversitelerdeki tüm arkadaşlarım en az 2 vakıftan burs alıyor.

Etrafimdaki cerrahpasalilarin alayi niye ilk 100 denedi acaba 2 vakfi gectim (ben bunu basarabilen hayatimda duymadim su an, cerrahpasa ile sinirli bile degil) 1 vakıftan bile burs alanlar cok az, cogu kyk+aile ile gidiyor. Vakiflardan burs bulanlar da tanidik vasitasi ile buldular burslari zaten.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Etrafınızdakilerin durumu iyi demek ki? Uzatmanın bir anlamı yok, bence verilen 2000 lira için cerrahpaşa yerine istinye yazılmaz. Ayrıca çok yakın arkadaş değilseniz çoğu insan aldığı bursları söylemez, bu gayet doğal.

İhtiyacı olan hemen hemen hiç kimse burs alamıyor. Bir tane dandik emekli memur maaşı bile burs almaya engel. Ablam 6 senesini cerrahpaşada geçirdi. Kandırmayın boşuna insanları.

Bence de yazilmaz. Ama zaten cerrahpasada burs aliyorsunuz diye yonlendirmeniz yanlis insanlari.

Cocuklarla yakin olmasam bu kadar iddiali konusmazdim herhalde. Durumu gercekten iyi olan bi tane var aralarinda, geri kalani orta veya alt (tek öğretmen maaşı vs). En cok bursu alan da (tek bursla o da, 750 tl) gerçekten iyi durumlu cocuk, babasi sayesinde aldi o da bursu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 28 Temmuz 2021; 15:27:29 >
    Hocam sadece 2000 değil ki özel yurt ve yemekhane masrafını da karşılıyorlar toplam aylık 4-5k masrafı karşılamış oluyorlar. benim ailem toplam 10k civarı alıyor direkt maaşın yarısına yakını bana gitmiş olacak. Kardeşim filan da var sonuçta. Devlet yurdu da çıkmaz büyük ihtimal

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt

Kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok, ben gördüğümü söylüyorum. Benim de abim Cerrahpaşa mezunu, yakın arkadaşlarım Çapa ve Cerrahpaşa'da okuyor. Kyk bursu konusunda haklısınız, orada dönen olaylar hoş değil ama onun dışında burs buluyor başarılı öğrenciler.(özellikle devlet üniversitelerinde okuyanlar)

Burs staj aynı muhabbet. Tanıdığı olmayandan bacağı olmamasını 5 sene cephede durmasını ve 18 yaşında olmasını bekliyorlar. Boş umut bence. Çevrenizde görmüş olabilirsiniz ama genele vurup da çoğu alıyor demek çok tehlikeli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.