< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryounin -- 11 Eylül 2025; 13:33:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
istanbul Sultangazi Yunusemre mahallesi Gigafiberin aktifleşmesini bekliyor
-
-
-
Bu arada kutu binama 2 ağustos günü takıldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhabalar, binaya kutu konulduktan sonra ortalama süre 6-8 haftadır.
_____________________________ -
Hadi inşallah 🙏
Merhabalar Malesef planladığınız şeyi yapmadığınız için 20 - 30mbps alıyoruz şuanda 3 mahalle çevirili yerlerde komple türk telekom fiber döşedi bunu gayette dmden x den size anlatmaya çalıştım sizin için farkediliyim diye poster yaptım sizde beni canvadan yapılmış bir görselle yakında gigafiberleneceksiniz dediniz lütfen yalvarma dileğine geldi artık rica değil teknik ekibimize aktarıyoruz bilgiyi diyorsunuz 1ay oldu bu teknik ekip nerede neden bir cevap yok başka bir yetkilide cevap verebilirdi neden böyle yapıyosunuz bizi başınızdan sağıyorsunuz?
Hadi anladım teknofix çok iyi çalışıyor anadolu yakasındaki taşeron firmanız peki çatı teklonoji neden çalışmıyor yada sizin ekipleriniz çalışmıyor ne kablo çekimi var nede bir yerde saha dolabı var 27 mayısta cep telefonuma neden binanızda gigafiber var diye yazı geliyor bunlar neden olmuyor ey türknet lütfen bir çağre bulun lütfen.
Lütfen x hesabımı ve buradaki pm i kontrol edin haksızsınız diyin haklısınız diyin ama birşey diyin yapılmayacaksa yapılmayacak yapılacaksa yapılacak ümit bekliyoruz yani
Merhaba, PM üzerinden tekrar iletişime geçebilir misiniz? Mesajınızı kontrol edeceğiz. _____________________________ -
Sultangazi belediyesinden izini alıp halledin artık kaç aydır bi mahalleyi aktifleştiremediniz nedir bu ya
Merhaba Bir Gelişme Var mı?
Merhaba, adresinizi tekrardan ekibimiz ile paylaştık. _____________________________ -
Üzerinden 12 hafta geçmesine rağmen hala aktif değil alt yapımız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı