Bildirim
İstanbul- sarıyer expertiz tavsiyesi..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam cumartesi günü açsan konuyu 2 gün tatil gider bakardık ben tarabyada oturuyorum.Forumdan birine bir iyiliğimiz dokunurdu.
Maslak atatürk oto sanayiye götür orda baksınlar.1000 tane dükkan var içine sinen tipi düzgün görünen bir yere götür baktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek başıma geleceğim keşke olsaydı en azından oraları bilen birinin yanımda olması iyi olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: celal_55
hocam cumartesi günü açsan konuyu 2 gün tatil gider bakardık ben tarabyada oturuyorum.Forumdan birine bir iyiliğimiz dokunurdu.
Maslak atatürk oto sanayiye götür orda baksınlar.1000 tane dükkan var içine sinen tipi düzgün görünen bir yere götür baktır.
maslak oto sanayiye baktim hem yakınmış bana şöyle baştan savma iş yapmayan sağlam bir expertiz lazım. -
Maslak atatürk oto sanayii istanbulun değil türkiyenin en iyi sanayi sitesidir. En iyi ustalar bu sitededir. Ayrıca hangi sanayide ferrari ve porschenin servisi vardır ki bizim sanayimizde böyledir. İddaa ediyorum türkiyenin en iyi ustalarının olduğu komplike bir yerdir.quote:
Orijinalden alıntı: strakba
Tek başıma geleceğim keşke olsaydı en azından oraları bilen birinin yanımda olması iyi olurdu.
maslak oto sanayiye baktim hem yakınmış bana şöyle baştan savma iş yapmayan sağlam bir expertiz lazım.
Alıntıları Göster
Maslak Atatürk sanayide ışıklar otoya gösterin aracı ilgilenirler
Kesinlikle oto rapor
Size yakin hangi bayisi var bilmiyorum ama sitesine girip inceleyin.
Sorun yasamazsiniz. Son derece kurumsaldir.
Arkadaşlar da yazmış gerçi de, Maslak - Atatürk Oto Sanayi Sarıyer ilçe sınırları içerisinde, içinde ne ararsanız var. Tanıdığım Ford servisi yok ama tanıdığın-tanıdığı yoluyla illa ki buluruz. Geleceğiniz tarih saat tam olarak belli mi? Önceden planlarsak ben yardımcı olurum size sanayiye beraber gideriz bana çok yakın zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 22 Mayıs 2018; 0:17:40 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X