Şimdi Ara

İstanbul-Sakarya yolculuğu için TEM mi E-5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik olmadığı sürece otobandan gitmek daha mantıklı.
    Lütfen özellikle Gebze'den sonra bazen sağ şeritte kamyon/tır kalmıyor. Hızınız ne olursa olsun eğer sağ şerit müsaitse orta şeridi işgal etmeyin. Sağdan gidin.
  • Gideceğiniz 200 km yol bile değil ne başlığı hocam bu
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Hocam işte kararsız kaldım TEM’den mi gitsem e5 ten mi gitsem diye

• Yıl içinde çok kez mekik dokumuşluğum var Sakaryaya git gel. Her türlü tem derim. İzmite girdikten sonra çok fazla ışıklar var. İnsanın sinirini bozuyor. Heleki öğlen vakitlerinde gidecekseniz izmit trafiği de eklenebilir. Bir de köseköy kavşağında çalışma var yol tek şeride iniyor. Uzun kuyruklar oluyor. Her türlü TEM. Max 1,5 saat

• Hergün gidip geliyorum,Tem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TEM tabi ki

• Bayram tatilleri hariç tem

• kamyonlara dikkat edin bir anda sola çıkıyorlar
  • Anadolu yakasında iseniz Gebzeye kadar E5 Gebze gişelerden TEM. TEM ile e5 in en yakın olduğu noktadır.
  • Neresine gidiceksiniz bilmiyorum ama serdivana gidicekseniz önce tem sonra izmit doğu çıkışından e5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: make.believe

Neresine gidiceksiniz bilmiyorum ama serdivana gidicekseniz önce tem sonra izmit doğu çıkışından e5.
    Aynen nereye gideceğiniz önemli. Ben Avrupa yakasından Serdivan'a sıkça gelip gidiyorum. En mantıklı yol bu. Ancak trafik durumunu göz ardı etmeyin ve bu ara sapanca-doğu izmit arası yol çalışması başlayacaktı.
  • tem (e 80) den git diğer yol derince/körfez civarlarında çok daralıyor, büyük araçları silme solluyorsun
  • make.believe kullanıcısına yanıt
    Karasu hocam

• geleceginmühendisi kullanıcısına yanıt
    D100 de Köseköy Kartepe ışıklar haricinde Adapazarı Erenler Ada Avm'nin önünde yol yapım çalışması var.

• Ayda en az 1 kez sakarya karasu giderim... zaruret yoksa yol planımı trafiksiz saatlere göre seçerim... temde 132 sabitlerim... kartepe dolaylarında 170 ile radar yemişliğim var uyandırayım istanbul --->sakarya yönünde...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.