|
bene güllübağlarda oturuyorum 50 metre ötemizde yeni yapılan binaya fiberi çektiler 2 ayda :D bina eskiyse vdsl bile çekmez diyor tanıdıklarım |
ankara da durum farklı değil dostum... adsl ye devam ... |
binan eskiyse zor veya oturduğun binada en az 8 hane varsa toplu dilekçe yazıp müdürlüğe ilet bizim binada 4 daire var müdürlüğe gittiğimde boşuna uğraşma diyorlar |
![]() 2 günönce beni aradılar dilekçe vermiştim oturduğum binanın bölgesine saha kabini yerleştireceklermiş hipernet yani vdsl e geçebilecekmişim en az 50 mbps hızı görebilecekmişim yıl sonu kabini takıp aktifleştirceğiz dediler bende güllübağlardayım tandoğan caddesine çıkan o caddedeki binalara kabinlerin yerleştirdiklerini göreceksin önce caddeye bağlıyorlar sonra caddenin arkalarına |
bende güllübaglardayım :D buraya 35mb geliyor vdsl 2 netgalaksideyim kapattırcam bu hafta hep kopma oluyor |
güllübağların neresinde hocam bulunduğun bölgeye vdsl yenimi geldi yoksa önceden varmıydı? afet koordinasyon merkezinin yakınlarına saha kabini gelecek dendi onu bekliyorum yıl sonuna bende orada oturuyorum |
fenerbahçe sokakta 4-5 yıldır vdsl kullanıyorum |
bizimde yıllardır altyapı oalrak sadece adsl vardı :D müşteri hizmetleri aradı işte sizin oraya saha dolabı gelecek hipernet(vdsl) deyince heyecanlandım banada en az 50 mbps hız alabileceğimi söyledi |
eskiden 60mb alıyodum şimdi 35 e düştü baska saglayıcıya geccem netgalaksi pişman ettirdi beni suan 36mb alıyorum 6 upload 80 tl ye |
35 e nasıl düştü 35lik paketmi aldın? |
hayır turknette 50-60 alıyodum 35 mb düstü sonra kopmalar felan sıctı sıvadı suan net galaksıdeyim ilk 3 ay iyidi 35 mb alıyorum yine ama buda sıctı 9 aydır adam akıllı net kullanamadım degiştirmekten yoruldum artık kabloları felanda komple yeniledim. |