Şimdi Ara

İstanbul Nasıl Bir Yer (İnsanları vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? İnsanları vs nasıl ?

• Gelme yolun sonu b*k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakehero

Gelme yolun sonu b*k

İşte bende onu soruyorum neden ?
  • İnsanlar kotu geneli. Semt olarak dersen. İstanbul un göbeği sayilan yerler haric tavsiye etmem yolun duserse sakin s.gazi gop taraflarina bakma

• 1 hafta önce Şişli Feriköye taşındım gözüme kötü gelen bir şey yok gayet memnunum

• İnsanları toplama zaten

En çok sivaslı sonra Kastamonulu vardı bi ara istatistiksel olaraktan.Şu anda durum ne bilmiyorum.
    Çok kalabalık ben pek sevmiyorum zengin olana super şehir ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

1 hafta önce Şişli Feriköye taşındım gözüme kötü gelen bir şey yok gayet memnunum

Daha önce neredeydiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    12 yıl önce açıldı
    Avcılar nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paran varsa yaşanacak yer paran yoksa yaşman çok zor burada. son yıllarda binbir çeşit insanla doldu istanbul. öncedende bu binbir çeşit insan vardı fakat bu kadar değildi. şimdi sokağa çıkıyorum inan bana bazen türkçe konuşan insan bulmakta güçlük çekiyorum. herkes cagara cugara aralarında birşeyler konuşuyor. toplu taşıma birçok semtte nüfusun çokluğu ve çeşitliliği yüzünden çok zor durumda. birçok şey ateş pahalısı. iş bulmak eskisinden daha zor. gelmeyi falan düşünüyorsanız ne için geleceğinizi belireyin ona göre gelin , sonra çok pişman olmayın.
  • KaynatayaSelam kullanıcısına yanıt
    Antalya

• quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

paran varsa yaşanacak yer paran yoksa yaşman çok zor burada. son yıllarda binbir çeşit insanla doldu istanbul. öncedende bu binbir çeşit insan vardı fakat bu kadar değildi. şimdi sokağa çıkıyorum inan bana bazen türkçe konuşan insan bulmakta güçlük çekiyorum. herkes cagara cugara aralarında birşeyler konuşuyor. toplu taşıma birçok semtte nüfusun çokluğu ve çeşitliliği yüzünden çok zor durumda. birçok şey ateş pahalısı. iş bulmak eskisinden daha zor. gelmeyi falan düşünüyorsanız ne için geleceğinizi belireyin ona göre gelin , sonra çok pişman olmayın.

Hayır gelmeyeceğim zaten

• UP
  • KaynatayaSelam kullanıcısına yanıt
    Bazı semtler güzel ve düzenli çünkü uzun zamandır birbirlerini tanıyan komşular olduğundan, bazı semtler ise kontrolsüz göç nedeniyle aşırı kalabalık 1+1 lik ev boyutundaki evi, adam 3+1 yapıp amaç çok oda olsun çok pahalıya insanları kandırıp satarım ayagına tavuk kümesi gibi odalar yapıyor. Dediğim güzel semtlerde evler çok pahalı olduğundan köyde elinde ne var ne yok satıp gelen insanlar bu semtlere yerleşemediklerinden hepsi bir yerde toplanıyor daha ucuz semtlerde bu semtlerde genellik iki mahallede bir bim a101 vb market görürsün insanları aşırı muhafazakardır. Bu çok göç alan yerlerde ayrıca en belalı yerlerdir çok derecede uyuşturucu olayları ,hırsızlık ve kavgalar sıkça görülür. En önemlisi apartmanda oturmayı bilmeyen ve koca apartmanı kendi sanan ama en ufak bir rahatsızlık çektiğinde burasının apartman olduğunu vurgulayan insanlardır. Pahalı semtlerde genellikle suriyeliler var şu anda sana söylediğim bol göç alan semtlerde ise suriyeliler çok yoktur yani dikenmek açısından ,çünkü bu semtlerden para çıkamayacağını onlarda biliyor. Eğerki geliceksn iyi bir semte yerleş. Esenlerden uzak dur. Akıl sağlıgın için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.