Şimdi Ara

istanbul maliye mi marmara maliye mi yoksa ankara mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler puanim tahminen 317-318 ea2 den. cok rahat marmara ve istanbul maliye oluyor. sizce hangisini yazayim ? mezunlari ne is yapar? var mi maliye mezunu tanidik? eger puanlar 8 puan duserse ankara maliyede oluyor ama bi hayal o artik. saygilar

• İstanbul Maliye , o puana göre iyi bir bölüm.

Ancak ; '' mezunları NE İŞ YAPAR '' demen biraz saçmalık , kusura bakma.

Adı üstünden '' MALİYE '' , sence Maliye ne ? bunu bir araştır.

Kusura bakmayın bazen öyle sorular soruyorsunuz ki , sanıyorum ; bu dünya da , bu ülkede yaşamıyorsunuz !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

İstanbul Maliye , o puana göre iyi bir bölüm.

Ancak ; '' mezunları NE İŞ YAPAR '' demen biraz saçmalık , kusura bakma.

Adı üstünden '' MALİYE '' , sence Maliye ne ? bunu bir araştır.

Kusura bakmayın bazen öyle sorular soruyorsunuz ki , sanıyorum ; bu dünya da , bu ülkede yaşamıyorsunuz !

dogru diyon mezun olunca ne yapcagim malum pardon. istanbul maliye tamamdir
  • forum.memurlar.net
    Tek cümle ile Maliye Mezunu Olmak - Memurlar.Net - Forum
    http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=423805

bu link ve aslında bu site size yardımcı olacaktır.
  • Ayrıca son iki senedir maliye mezunu olmak iyice çekilmez oldu zira Hazinede bölüm ayrımı yapmamaları yüzünden maliyeciler sınava doğru düzgün giremiyor,DPT,TÜİK,Telekom ve ayda yılda bir sınav açan bazı kurumlar(denizcilik uzmanlığı,İGeME uzmanlığı,Mesleki Yrt.Kurumu vs....)bile maliyeci almıyor.Nediyelim Unutulduk Ey Maliyeciler..

gerçi işin böyle olduğunu taaa Maliye bölümüne başlarken görmüştük o zamanlar SPK bursuna başvurmaya gittiğimizde 3 arkadaş ki hepimizde ODTÜ İşl. Boğaziçi İkt. gibi yerlere girebilecek puana sahip olduğumuz halde başvurtu yapamadık zira Maliye bölümüne burs vermiyorlardı.İş orada da bitmedi okulda(SBF)derslara giren bazı hocalar dünyada Maliye diye bir bölüm yok uyduruk bir bölüm bu diye söyeleyip durdular.Sanki bölümü biz açmışız gibi gerçi sonuçta seçimi biz yaptık.Ama ben bunlara rağmen olayı kavramamakta bu işaretleri anlayıp yeniden sınava girip işletme ya ds uluslara geçmemekte ısrar ettim.Bir de okulu bitirmek için ekonometri,UİT,UİP,Kalkınma,İPP,FİLUFA tonlarca Hukuk dersi 4-5 tane pisikopat hocayla cedelleşmek zorunda kaldım.

İşte benim için maliyeli olmak.

Birde bana Maliye yazmamaı tavsiye eden kişi bulsam sarılacam boğazına neymiş iş sınavlarında avantajlı oluyormuşsun.Ne olacak sonuçta 1 sene çalışır bir yerlere girersin.4 seneyim laylaylom geçirip 1 sene çalışmak ya da 4-5-6(zira süre genelde 4 olmaz)sene kendini kasmak ve genellikle gene 1 sene çalışmak.Ne dersiniz bence üzerinde pekde düşünmeye gerek yok

Alıntıdır.

Bu da mesela Memurlar Net'den alıntıdır,kimin ne dediğini bilmek lazım o sitede,mesela Say Müd tarzındaki üyelerin dediğine pek itibar edilmez,ama uzaktan okuyan birisi hemen vay be adam nelerde biliyormuş der.

• ya artık bütün iibf mezunları eşit hale geldi kimse kendi işini yapmıyor ki canım ülkemde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbul hukuk olur mu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.