Şimdi Ara

İstanbul lunaparklar açık mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler bugün 3 arkadaş istanbulda gezeceğiz gezerken lunaparka da gidelim dedik ama kış olduğu için kapalı mı açık mı bilmiyoruz. Bildiğiniz muhitlerdeki lunaparkları yazabilir misiniz ? Bir de lunapark dediysem öyle çocuk için olan aletler değil yetişkinler için olan aletlerden bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoş geldin arkadaşım Bostancı lunapark var hatta fırlatma koltuğuda vardı arkadaşım binmişti

Hangi şehir olursa olsun çok dikkat etmek lazım lunaparklardaki aletlerin bakımları eksik veya yapılmamışsa çok tehlikeli olabiliyor

• Eyvallah hocam açıktı bostancı lunapark. Rock n Roll adlı alete bindik bayağı güzeldi tavsiye ederim herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Eyvallah hocam açıktı bostancı lunapark. Rock n Roll adlı alete bindik bayağı güzeldi tavsiye ederim herkese.

Vialand vardi orasi kapalimi ki
    http://www.vialand.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Eyvallah hocam açıktı bostancı lunapark. Rock n Roll adlı alete bindik bayağı güzeldi tavsiye ederim herkese.

İyi eğlenceler arkadaşım nasıl yani ben çekinmiştim hiçbir şeye binmedim sadece pamuk şeker Yemiştim

Helal olsun size

• esenyurt cemil ipek parkı eğlenceli oluyor
    hava karardı mı her tür eğlence var
  • Nerde o eski lunapark heyecanlari :) vialand a gidin bi daha ku sefere

Ama giris biletlerine kampanya sitelerinden bakin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul ne kadar dolu olursa olsun, günlerden c.tesi veya pazar ve hatta hava da fıstık gibi olsun.. Lunaparaklar daima boştur, tek tük insan vardır... Bizim millet de sadece dini bayram tatillerinde lunaparka gitmek adet olmuş, hınça hınç doludur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.