Şimdi Ara

İSTANBUL KIZLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Proje için yaklaşık 7 günlüğüne İstanbul'a gittim.Kadıköy'de kaldım,sürekli işlek yer.Fethiye'den gittiğim için yazın dolayısıyla alışıktım fakat ben böyle kalabalık görmedim diyebilirim.

Neyse,AVM'lere falan gittim,tabi apaçi gibi kız falan aramadım.DVD-Kitap falan bakarken konuşma fırsatı buldum,Fethiye'de kızlar biraz havalıdır nedense.Güzel değillerdir fakat güzel olduğunu sanıp hava atarlar.

AVM'de kızlarla falan ilk konuşamıyordum sonra ortak noktaları aradım fırsatları yakaladım. Biriyle Kitapçıda karşılaştık,erkek arkadaşı vardı.Kıllı,göbekli bir herif.Kızda güzel yani.Bu bunla nasıl çıkıyor derken,oğlan ortadan kayboldu.Bende az sohbet edeyim diye sokuldum,bayağı sohbeti ilerlettik fakat ben telefon-facebook falan ilerletemedim maalesef.

Yani demek istediğim,herkesin bir nasibi var orada.Şanslı olanlar var güzel kızları kapıp gidiyor,pek tipe bakmıyorlar.Bende sporcuyum normalde,okullarda falan geçmişimde iyidir görüntü idare eder fakat kızlar direkt kültür bilgi falan bakıyor.Normal bazı modeller var fotoğraf falan çektiren onlardan uzak durdum zaten.

Skype'tan konuşup kanka olduğum kızlar çok fazla oldu üniversitelerden.Sinemaya falan gittik,tiyatro vs. sinemada zaten millet iyice yiyişiyor,çocuğun teki kızın bacak baldır ellerken,üsttende götürdü.Benim arkadaşlarımda hiç aldırış etmiyor ayıp falan.

Özet geç diyenler için;önemli olan görüntü değil.kendinize yakışanı giyin.özgüvenli olup kitap okumasanız bile okumuş numarası yapın.Ben en arka sayfada paragrafı okudum fikir alışverişinde bulundum mesela.

Kız işleri karizmaya bakmıyormuş onu anladım.Takınılmayacak bir çok tip var,zengin vb. o kişilere hiç bakmayın.Natilus'ta kızların hepsi şortlu geziyor bu arada,ben adres sorma bahanesi müzik kitap falan bayağı ortamı ilerlettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGA -- 19 Temmuz 2011; 14:26:03 >

• Okuduğum en boş yazılar arasında yerini alabilecek bir konu.
  • Sinema dedinde aklima geldi:
    Kizli erkekli sinemaya gitmiştik kız arkadaslardan birisinin lafı su arkada bir film daha donüyor
    Küçüktük tabi o zamanlar
  • okumadım ama başlığı görünce aklıam bu geldi..harika sarkıdır..
  • Yanında sevgilisi olan kızlara mı sarkıyorsun karaktersiz insan .Koskoca İstanbulda sevgilisi olmayan kız mı yok , yok göbekliymiş kıllıymış.
  • Tip , çene ve giyim . Kesinlikle utanmayacan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Tip , çene ve giyim . Kesinlikle utanmayacan .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

Yanında sevgilisi olan kızlara mı sarkıyorsun karaktersiz insan .Koskoca İstanbulda sevgilisi olmayan kız mı yok , yok göbekliymiş kıllıymış.

Göbekli kıllı detected!
  • quote:

tip değilde zevke bakıyorlar bence.
  • quote:

Yanında sevgilisi olan kızlara mı sarkıyorsun karaktersiz insan .Koskoca İstanbulda sevgilisi olmayan kız mı yok , yok göbekliymiş kıllıymış.

Kalede kaleci var diye şut çekmeyelim mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

tip değilde zevke bakıyorlar bence.

Adam haklı
  • quote:

quote:

Bi gün sende gol yersen hatırla bu sözünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

quote:

Bi gün sende gol yersen hatırla bu sözünü.

İSTANBUL KIZLARI HAKKINDA

Hocam şaka bir yana,çok sarkmadım.Zaten kızla Facebook falan muhabbetine girsem banko alırdım zaten.Arkadaş gibi muhabbet ettik fakat niyetim kötü değildi.

• quote:

+1
  • Gereksiz bir yazı tip önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mevzuat

quote:

+1

Yazıdan hiçbir şey anlamamışsınız namus bekçileri sizi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

+1

Sizde de insanların namus bekçisi diye damgalanması fetişi var biz buna birşey dedik mi?Adamın yanında sevgilisine asılmış bi de gelmiş konu açmış neyse

• Beyler benim anlatmak istedigim; kiz arkadasi olmayan kisiler kesinlikle asosyaldir. Pek kizlarla konusmayan tipler . Disarida isler oyle yurumuyor,kultur seviyesi iyi olan sosyal kisiler genelde kiz arkadasi mevcut. Bende tip falan saniyordum bu isleri,oyle degilmis. Sisman olup ozguveni yuksek kulturlu insanin yaninda cok guzel kizlar gordum. Cok da mutluydular...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

+1

Sizde de insanların namus bekçisi diye damgalanması fetişi var biz buna birşey dedik mi?Adamın yanında sevgilisine asılmış bi de gelmiş konu açmış neyse

Dostum neyin asilmasi? Kizin kulturu hosuma gitti belki, arkadas olmak istiyordum. Sarkmak isteseydim o kizi 10 kere tavlardim orada ...

• Şimdi bakış açısıdır bu sana göre göbekli görünebilir ama ona göre değildir falan filan işte.Büyük oranda herşey özgüvene bağlıdır uzatmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.