Şimdi Ara

İstanbul Kartı Güncellemek Gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci akbilim vardı. Kartı en son geçen mart ayında kullandım. Bu kartı şimdi kullanmak istesem güncelleme vb. yapmam lazım mı (hala öğrenci olduğumu kanıtlama şeklinde vb.) ?

• Hala öğrenci misin? Eğer öyleyse bi sorun olmuyo gibi. Ben de bayadır kullanmadığım karta geçen gün 10 lira attım. Yükleme fişinde kartınızın indirimli tarifesi bitti yazıyordu tam tarifeye geçmiş. Otomata kartı okutunca vizeleme yapmak ister misiniz diye sordu evet dedim 10 liranın 5 lirasını kesip tekrar öğrenci tarifesine döndü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt
    Evet öğrenciyim. Az önce istanbulkart uygulamasından aylık abonman yüklemeye çalıştım ancak “bu karta aylık abonman yüklenemez” diye hata verdi sistem.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Vizelettikten sonra yükler abonmanı İstanbulkart web sitesinden: Biletmatik’lere indirimli kartınızı okuttuğunuzda, ekranda çıkan vizeleme onay butonuna basarak 10 saniye gibi kısa bir süre içinde vizeleme işleminizi yapabilirsiniz.

Güncel vizeleme ücretleri hakkında detaylı bilgi için https://www.istanbulkart.istanbul/ucretler-limitler linkini ziyaret ediniz.

Ayrıca İstanbulkart dolum temsilcilerinden de vizeleme işlem talebinde bulunabilirsiniz.

Temsilcilerden ve Biletmatik’lerden kartınızı okutmanıza rağmen vizeleme işlemi yapamıyorsanız, bilgi için ALO 153 Beyaz Masa ile iletişime geçerek destek alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceannn12 -- 7 Mart 2021; 0:51:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.