Bildirim
iSTANBUL-İZMİR YOL YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
eskihisardan feribotla topçulara geçip bursa üzerinden manisa ve izmir. o süratle gidersen 4-5 saatte izmire inersin... -
Sabuncudan ilk kez geçiyorsan dikkatli ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri
Sabuncudan ilk kez geçiyorsan dikkatli ol
yol mu bozuk peki sabuncu neresi uyarı icin cok tesekkur ederim ilk defa geciyorum -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri
Manisa - izmir arasında tamda yorgunluğu hissediyor olacağınız sırada denk geliceğiniz kısım. 30-40 rakımlı manisadan 500 küsür rakıma kadar tırmanıp 0 rakımlı izmire inişe geçmeden önce geçeceğiniz keskin virajlardan oluşan geçittir Sabuncubeli geçidi. Giderken rampa yukarı dönerken yokuş aşağı olarak geçiceksiniz.
Google görsellere "Sabuncubeli kaza" yazarsanız neden uyardığımı anlarsınız burada fotoğrafları paylaşıp moral bozmak istemiyorum.
Allah razı olsun bilgilendirme icin..
-
Hocam sabuncubelini tırmanmadan Menemen üzerinden izmire girebilirsiniz, tenha, yokuşsuz ve otoban gibi yoldur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: brooqlyn
Hocam sabuncubelini tırmanmadan Menemen üzerinden izmire girebilirsiniz, tenha, yokuşsuz ve otoban gibi yoldur.
menemen daha iyi otoban gibi olması :) severim menemi
ne kadar yakarım C3 2009 kasası ile dizel 1.4 motor -
Bursadan izmire yolda sorun yoksa 3.5 saate variyorum. Istanbul bursa arasinida siz hesap edin hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
Bursadan izmire yolda sorun yoksa 3.5 saate variyorum. Istanbul bursa arasinida siz hesap edin hocam :)
yaklasık 4.5 bilemedin radar vs var diye 5 saat -
Manisa ya girerken sağ tarafa çevre yolu ayrılıyor. O kısmı kaçırmayın. Manisa ya girmeden rahat rahat geçersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: irish
Manisa ya girerken sağ tarafa çevre yolu ayrılıyor. O kısmı kaçırmayın. Manisa ya girmeden rahat rahat geçersiniz.
dikkat edeyim -
Menemen tarafinda radara dikkat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 saatte gelebilirsiniz ortalama yakıt tüketiminiz çok yüklü değilseniz 4.5 litre civarında olur diye tahmin ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Abstraction
6 saatte gelebilirsiniz ortalama yakıt tüketiminiz çok yüklü değilseniz 4.5 litre civarında olur diye tahmin ediyorum.
gayet iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X