Şimdi Ara

İstanbul içi ulaşım sorusu (Edirnekapı-Maltepe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edirnekapı ya da Eyüp'ten Anadolu Yakası Maltepe Merkez (minibüs yolunun olduğu cadde)'e gitmek en kolay nasıl olur?

Karşıya geçmek için metrobüs mü mantıklı yoksa Eminönü-Haydarpaşa vapuru mu?

• Metrobüsle kadıköy köprüsüne git ordan 21a-16a ya bin maltepe merkezde inersin yada söğütlüçeşmeye (metrobüs son durak) git ordan trene bin öylede gidersin oda olmadı 17 geçiyor kadıköy ewlendirme dairesinin önünden ona bin maltepede inersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekk

söğütlüçeşme -metrobüs-, minibüs caddesi -minibüs-, genelde bu sistemi kullanıyorum tavsiye ederim.

Söğütlüçeşme'nin oradan Maltepe'ye minibüs var yani?

Peki metrobüs Uzunçayır (sanırım Kadıköy Köprüsü) durağının oradan da minibüs var mı?

Orijinalden alıntı: Engerekli İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: zekk

söğütlüçeşme -metrobüs-, minibüs caddesi -minibüs-, genelde bu sistemi kullanıyorum tavsiye ederim.

Söğütlüçeşme'nin oradan Maltepe'ye minibüs var yani?

Peki metrobüs Uzunçayır (sanırım Kadıköy Köprüsü) durağının oradan da minibüs var mı?

Metrobüsten indikten sonra Uzunçayır'da yani ; 16A numaralı otobüse binerseniz direkt Maltepe Minibüs yoluna gider. Diğer alternatif aynı yerden minibüsler...
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• 522ler Maltepe'den geçmiyormuydu?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.