Şimdi Ara

Antalya içi ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslaar antalyada nisan ayında tatılım var kundu bolgesınde,bu bolgeden dolmus otobus ıle nereler gıdebılırım otele tıkılmak ıstemıyorum.Antalya merkeze yada duden selalesıne nasıl hangı araclarla gecebılırım?Tesekkurler.

Kundu bölgesine kadar giden şehiriçi otobüsler var. Antalyanın heryerine gidebilirsin otobüslerle ( şehiriçi, konyaaltı plajları , aquapark , aquarium vb.) şelalere ise ordan direkt otobüs varmı bilmiyorum ama yoksa bile. kundu dan doğu garajı durağına otobüsle gelirsin. oradan farklı otobüse binerek aktarma yaptırabilirsin. Sana tavsiyem antalya ya gelince otobüs kartı alıp ona dolum yapman. böylece otobusler arası aktarma yaptıında ayrı bir ücret ödememiş olursun.
  • Tesekkur ederım,kundudakı kalacagım otelde hemen arka tarafta lara caddesı var google harıtada baktıgım kadarıyla...Bu caddeden dogu garajına gecen araclar var degılmı?Bırde kart olarak Akbıl gıbı sanıyorum,bunu doldurunca Istanbuldakı gıbı hem beledıye hem ozel ıkı ayrı tıpte otobusmu var ıkısındede kullanabılıyormuyum?

Orijinalden alıntı: stevejones

Tesekkur ederım,kundudakı kalacagım otelde hemen arka tarafta lara caddesı var google harıtada baktıgım kadarıyla...Bu caddeden dogu garajına gecen araclar var degılmı?Bırde kart olarak Akbıl gıbı sanıyorum,bunu doldurunca Istanbuldakı gıbı hem beledıye hem ozel ıkı ayrı tıpte otobusmu var ıkısındede kullanabılıyormuyum?

Tam olarak hangi yol olduğunu anlamadım ama. o taraflardan bi alt sokak veya üst sokak mutlaka otobus ulaşımı vardır. Akbil e benziyor kart dolum yapılıyor doğrudur (öğrenci , öğretmen ve 65 yaş üstü kişiler bu kartla indirimli biniş yapıyor) ve bu kartla antalya da şehir içi tüm toplu taşımalarda (otobus ,minibus , tranway) kullanabilirsiniz.

Antalya içi ulaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 17 Mart 2013; 2:58:03 >
    Aşti şehir içi servisleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mersin'den otobüsle Antalya belek crystal paraiso verdeye gideceğim.bileti nasıl almamı önerirsiniz.otelin önünden otobüs geçiyor mu acaba.yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya da yaşıyanlara bir sorum olacak. Ben baya bir araştırdım ancak bir yol bulamadım. Otobüs güzergahlarıyla ilgili. Şirketim şuanda Şirinyalı da şuanlık otobüs seferlerinde Uncalı dan Laraya bir sorunum yok aktarma yapabiliyorum. Ancak şirket yeni yere taşınacak topçular Aspendos bulvarı üzerine. Bu nedenden dolayı;

Uncalı (çevik kuvvet tarafı) dan Aspendos bulvarına nasıl aktarma yapabilirim?

Aspendos bulvarından ise Uncalı (çevik kuvvet tarafı) ya nasıl bir aktarma yapabilirim?

Şimdiden teşekkür ederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.