Şimdi Ara

İstanbul içi sistemimi kuracak prof birisi ( prof yardm ücretli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 4.000 tl harcayarak yeni bir sistem hazırladım tüm parçalarım şuan evde kutulu hazır sadece yarın ekran kartım gelecek.

SSD+HDD kurulum yapılacak aynı anda orjinal windows 7 yok elimde ahci sistem diye birşey önerdiler onu mu ayarlamak lazım bilemiyorum ama bu parçaları ve sistemi 4/4 lük ayarlayabilecek birine ihtiyacım var.

istanbul içi aracımla alabilirim güzel bir noktayada bırakabilirim bu arkadaşı yalnız gerçekten işin ehli olması ve sorun cıkarmaamsı lazım güzel bir kurulum bekliyorum kişiden.

yardım edebilecek olursa pm atabilir burdan ulaşabilir.

• Merhaba,

İşinize karışacak gibi olmayım ama bu yazdıklarınızı kendinizde yapabilirsiniz.. SSD harddisk'e işletim sistemini kuracaksınız diğerini depo diye tabir ettiğimiz amaçla kullanacaksınız..
  • ama şu var şimdi ben gittim bilgisayarcıdan birsürü parça aldım bunları takabilirmiyim ? montaj kısmıda var kutu kutu bir sürü parça fan bi kutuda işlemci bi kutuda boş kasa bir kutuda :) Ahci sistem nedir onu bilmiyorum Raid nasıl yapılır bilmiyorum gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appdre

ama şu var şimdi ben gittim bilgisayarcıdan birsürü parça aldım bunları takabilirmiyim ? montaj kısmıda var kutu kutu bir sürü parça fan bi kutuda işlemci bi kutuda boş kasa bir kutuda :) Ahci sistem nedir onu bilmiyorum Raid nasıl yapılır bilmiyorum gibi..

Anlaşılan gözünüz korkmuş sizin o kadar kutuları bir anda görünce.

İstanbul da yaşamış olsaydım kabul ederdim bu teklifi, diğer arkadaşlar bakarlar işine gelen kişi sizinle irtibata geçer. Kolay gelsin.

• Teşekkürler :)
  • merhaba ben yardım edebılırım ıstersenız ıstanbulda oturyorum
  • Valla Benim Size Tavsiyem İstanbulda Tanınmış Bir Teknis Servise Götürün Orda Size Gerçekten Sorunsuzca Yardım Edeceklerine Emin Olabilirsiniz...! Karar Sizin Yinede Kolay Gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpay_18 -- 19 Kasım 2011; 7:52:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pazar günleri evdeyim genelde istediğin zaman parçaları al gel seve seve yardımcı olurum Beylikdüzü'nde oturuyorum
  • bu işin esas profları modifiye bölümünde bence oraya yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.