Şimdi Ara

İzmir'de ORTODONTİ Uzmanı Tavsiye Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İzmirde 1 yıldır yaşıyorum. oğlumun dişleri çok çapraşık. hem hesaplı hemde işinin ehli bir ortodonti uzmanı arıyorum. daha önce diş teli taktıran, bu konuda tecrübesi olan var ise yardımlarınızı bekliyorum.



  • merhaba biz "Fırat Koç" a gitmiştik. önceden askeri doktormuş, gata dan bir tanıdık tavsiye etmişti. dişlerde çok çapraşıklık vardı, önce aparey sonra diş teli taktı, şimdi inci gibi oldu. adam işinin ehli, sadece ortodonti yapıyor. çok sıcak kanlı ve samimi. fiyatta ve ödemelerde çok rahattık. kesinlikle tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevota -- 23 Nisan 2018; 13:55:55 >
  • Yukarıda yazan arkadaşta söylemiş. Birden fırat beyin adını duyunca kulak kabarttım:) Biz dişçilikte uzmanlık olduğunu bilmiyorduk. alsancakta bir diş hekimine gittik. tel taktı benim kıza. burada yazamayacağım kadar olumsuzluklar geldi başımıza. Kapı kapı gezerken karşıyakada fırat beyi bulduk. Sadece diş teli uzmanı. Yalvarsan başka iş yapmıyor. Parasıyla diştaşı temizleteyim dedim, yapmadı, uzman arkadaşına yönlendirdi. Eski askeri doktor. binbaşıymış. Adamın bir kere yaklaşımı bizi tedavi etti:). Kız çok sevdi doktoru. biz de.. Tedavinin devamını istedik. Aslında yarım tedaviyi devralmıyormuş ama benim kızın durumuna o da acıdı.. prosedurlerı hemen 1 gunde hallettım. Allah razı olsun. 5-6 ayda bitiririm dedi ve bitirdi. kızım agzını açsa fotoğraflarınıda gönderecem ama açmaz şimdi.. Kısaca diş teli ortodonti konusunda gözümde 1 numara. internette fırat koç uzman dişhekimi diye yazınca çıkıyordu.
  • izmirde uzman bir ortodontist arayışındaydım. Sizin sayfanız sayesinde uzman doktor FIRAT KOÇ'a ulaştım şuan tedavim devam ediyor. çok memnunum. Size tekrar teşekkür ederim.
  • 1.kordonda nalan hanım iyidir. disperisi.com . gerekli röntgen vs hep çevresinde. hızlı ve oldukça ekonomiktir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pulvo47

    1.kordonda nalan hanım iyidir. disperisi.com . gerekli röntgen vs hep çevresinde. hızlı ve oldukça ekonomiktir.
    nalan hanımı biz de duyduk ama kendisi tel uzmanı değilmiş. yani ortodonti uzmanı. o yüzden ona yaptırmayı düşünmedik.
  • Ortodontist Dr.Oğuz Şahan'ı şiddetle öneriyorum. İnternette araştırabilirsiniz. 2 kızımı da tedavi etti. Son teknolojik gelişmeleri hep takip ediyor bize de anlatıyor. Güvenilir, bilgili ve açıklayıcı yapısıyla içiniz çok rahat şekilde tedavi olabilirsiniz. Söz konusu çocuklarımız olunca doktor seçimi çok önemli, rasgele yerlere gitmemek lazım.Geçmiş olsn
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pulvo47

    1.kordonda nalan hanım iyidir. disperisi.com . gerekli röntgen vs hep çevresinde. hızlı ve oldukça ekonomiktir.
    Nalan hanıma oğlumu götürdüm o kadar devlet ,özel hastahanelerinin yapamadığını 5 seansta yaptı ve neredeyse sıfır sıkıntı fakat diş teli uzmanlık alanı değil diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.