Şimdi Ara

İstanbul hukuk iö mü marmara hukuk mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tm2 sıram 8400 sanırım istanbul hukuk kaçıyo marmara hukukla istanbul hukuk iö arasında gidip geliyorum. Esenlerde oturduğum için marmara hukuk uzak kalıyor. Ama ben de ikinci öğretime giderek tüm günümü iptal etmek istemiyorum. Acaba marmara hukuk yazsam yurtlarda falan kalma imkanım var mı ya da metrobüsle falan gidebilir miyim. Bazıları iö de okursan sabah da derslere girersin falan diyo ama koskoca 4 sene atraksyonlarla dolu olsun istemiyorum yani. Düzenli bir sisem olsun. Biliyorum biraz karışık oldu ama yardım ederseniz sevinirim...

• ikisi de çok kaliteli fakülteler. bence evine en yakın olana yerleş. hukukta dersleri düzenli takip etmek çok önemli. yine de kendin bilirsin
  • arkadaşım bu yıl 4700 lerde bir sıralamaya girdi pendikte oturuyoruz haliyle marmara daha yakın geliyor fakat istanbul üniversitesinin eğitim öğretim kadrosu daha sağlam ve sana daha yakınmış dolayısıyla iüye gidecek arkadaşım tabii.

bence iüye git ikinci öğretim harcının düşünmemeye çalış(ki seçim vaadleri tayyip kaldıracağız diyor harçları ama hayırlısı inşallah kalkar) ve 2 saat ders arası bekleme derdin yok bunları da göz önünde bulundur.
  • Teşekkürler fakat ben iö ye girersem dersler kaçta bitecek zaten. 4 sene asosyal bi şekilde öğlen okula gidip akşam eve dönmek istemiyorum. Bu arada dersleri ilk sene adamakıllı takip etmem gerekiyor ama sonrası biraz daha kolay benim için. İkinci sene teorik kısmı bitiyomuş. Takıldığım biyer olursa babam avukat ondan yardım alıcam artık :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i.ö falan deme istanbula git. O akademik kadro marmarada yok.

• Merhaba, benim de kafama takılan şey aşağı yukarı aynı.Geçen seneki sıralamaya göre dokuz eylül hukuk ve istanbul hukuk iö tutmakta aşağı yukarı ikisi de aynı puan,şehir olarak istanbulda okumayı daha çok istiyorum, ancak ikinci öğretim okumak da hoş gelmiyor.Bi kere mesai saati bittikten, hava kararınca okul tenhayken üniversiteye gidip kampüs ortamını yaşayamamaktan sonra pek bi anlamı yok gibi, ama öte yandan gerek şehir olarak gerek kampüs olarak istanbulun farkı ortada.Merak ettiğim internette , hukuk fakültesinde yoklama alınmadığı için derslere gündüz girmenin sorun olmayacağı yazıyordu.Acaba bu ne kadar uygulanabilir bişeydir, yani ben iö ye kaydolup gündüz tek veya çiftlerden istediğim sınıfın derslerini takip edebilir miyim, sınıflar kalabalık olduğu için sorun olur mu, iüde okuyan veya bilgisi olan biri yardımcı olsun lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlksz2048 -- 26 Temmuz 2012; 15:07:10 >
  • Bu konuda bilgisi olan yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü işletme vs ankara hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre482013

Benim sıralamam 10800, benim de kafama takılan şey aşağı yukarı aynı.Geçen seneki sıralamaya göre dokuz eylül hukuk ve istanbul hukuk iö tutmakta aşağı yukarı ikisi de aynı puan,şehir olarak istanbulda okumayı daha çok istiyorum, ancak ikinci öğretim okumak da hoş gelmiyor.Bi kere mesai saati bittikten, hava kararınca okul tenhayken üniversiteye gidip kampüs ortamını yaşayamamaktan sonra pek bi anlamı yok gibi, ama öte yandan gerek şehir olarak gerek kampüs olarak istanbulun farkı ortada.Merak ettiğim internette , hukuk fakültesinde yoklama alınmadığı için derslere gündüz girmenin sorun olmayacağı yazıyordu.Acaba bu ne kadar uygulanabilir bişeydir, yani ben iö ye kaydolup gündüz tek veya çiftlerden istediğim sınıfın derslerini takip edebilir miyim, sınıflar kalabalık olduğu için sorun olur mu, iüde okuyan veya bilgisi olan biri yardımcı olsun lütfen...

marmara hukuğa git

• quote:

Orijinalden alıntı: Mathilde

quote:

Orijinalden alıntı: emre482013

Benim sıralamam 10800, benim de kafama takılan şey aşağı yukarı aynı.Geçen seneki sıralamaya göre dokuz eylül hukuk ve istanbul hukuk iö tutmakta aşağı yukarı ikisi de aynı puan,şehir olarak istanbulda okumayı daha çok istiyorum, ancak ikinci öğretim okumak da hoş gelmiyor.Bi kere mesai saati bittikten, hava kararınca okul tenhayken üniversiteye gidip kampüs ortamını yaşayamamaktan sonra pek bi anlamı yok gibi, ama öte yandan gerek şehir olarak gerek kampüs olarak istanbulun farkı ortada.Merak ettiğim internette , hukuk fakültesinde yoklama alınmadığı için derslere gündüz girmenin sorun olmayacağı yazıyordu.Acaba bu ne kadar uygulanabilir bişeydir, yani ben iö ye kaydolup gündüz tek veya çiftlerden istediğim sınıfın derslerini takip edebilir miyim, sınıflar kalabalık olduğu için sorun olur mu, iüde okuyan veya bilgisi olan biri yardımcı olsun lütfen...

marmara hukuğa git

Birinci öğretimi kastediyosan 9100 le kapatmış geçen sene

• kampus olarak hangisi tercih edilmeli.goztepe mi beyazit mi?

• ayrica beyazit cok tekin degil diyorlar.goztepe nasildir? neresi daha sosyaldr? nerde okunur yok mu fikri olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

i.ö falan deme istanbula git. O akademik kadro marmarada yok.

Hem bi up cekelim hem de bu soylenenden suphe ettigimi soyliyeyim. Marmarada derse daha cok prof giriyormus. Sanki İst hukuk biraz goz boyuyor isminden dolayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 30 Nisan 2013; 0:47:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.