Şimdi Ara

İstanbul Havalimanı zirvede: “Dünyanın en iyi havalimanı” unvanı yine Türkiye’nin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biz; bu milletin, tüyü bitmemiş yetimin, 1 kuruşluk hakkının dahi yenmediği, kul hakkının gözetildiği adam gibi projelere karşı değiliz.

Dindar ve muhafazakar maskesini takıp, sonra saman altından su yürütüp, milletin hazinesini çarçur ederek, milletini değil, para ağalarını kayırarak, aslında milletinden yana değil, sermayeden yana olanların bu millete zarar ettirmesine karşıyız.

Fakat sizler, aradaki bu ince farkı anlamaktan aciz kıvrak bir zekadan yoksun olduğunuz ve mevcut fındık kadar aklınızı da yalan dolan haberler yapan havuz medyasına teslim ettiğiniz için, bu medya sizlere bizim gibi insanları, "proje düşmanı, istemezükler ve yenilklere karşı gelen taife" gibi sunarak düşmanlaştırıp ayrıştırıyor, bölücülük yapıyorlar...

Aşağıdaki haberler bu iktidarın senden bende yana değil, sermayeden, para agalarından yana olduğunu bir kez daha ispatlıyor.

Resmen kabul ettiler: İGA'nın 1.1 milyar Euro'luk kirası 25 yıl ertelendi

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanını işleten şirketin 1.1 milyar euroluk kira borcunun ertelendiğini resmen açıkladı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Havalimanı’nın ihalesini alan İGA şirketinin 2019, 2020 ve 2021 yıllarında ödemesi gereken 1 milyar 195 bin Euro kira bedelinin 2042 ve 2043 yıllarına ertelendiğine ilişkin belge açıkladı. Başarır, “Devlet Hava Meydanları İşletmeleri’nde bu kirayı öteleme kararına imza atanlardan birinin oğlu şu andan İGA şirketinde üst düzey yönetici ve imzanın atıldığı tarihte yapılıyor bu. Kim bu İga, Cengiz, Makyol? Geleceğimiz ipotek altında, 5 şirkete verilmiş durumda” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Havalimanı’nın ihalesini alan İGA şirketinin 2019, 2020 ve 2021 yıllarında ödemesi gereken 1 milyar 195 bin Euro kira bedelinin 2042 ve 2043 yıllarına ertelendiğine ilişkin belge açıkladı. Başarır, “Devlet Hava Meydanları İşletmeleri’nde bu kirayı öteleme kararına imza atanlardan birinin oğlu şu andan İGA şirketinde üst düzey yönetici ve imzanın atıldığı tarihte yapılıyor bu. Kim bu İga, Cengiz, Makyol? Geleceğimiz ipotek altında, 5 şirkete verilmiş durumda” dedi.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    yazında bahsettiğin chp şu an ülkeyi soymaya devam ediyor. elinde olan belediyelerin birçoğu cep doldurmakla meşgul(hepsi değil içinde temiz insanlarda var gerçek cumhuriyetci Atatürk evladı) düşünemiyorum devletin başına geçseler ne kadar soyacaklarını. şimdi sen yok akp de soydu vs vs bir sürü laf dizeceksin. akpdede soyanlar yargılanıyor merak etme. ama bunlar kadar soymaya cesaret edememiş onlar , küçük küçük götüren var , hepsi temiz olacak diyede bişey yok onuda kabul ediyorum.
    ayrıca dünyada bütün ülkeler artık firmaların finanası ila yaptırıyor projelerini. neredeyse hepsi. hepsini devletin yapması mümkün değil çok maaliyetli projeler. tabi böyle büyük projeleri sen hayal edemezken adamlar yapıyor fark burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 18 Temmuz 2025; 10:53:54 >
  • Hem yanlış bilgi veriyorsun hem de söylediklerin tutarsız. Kimse projelerin ülkeye ait olmadığını söylemedi zaten. En azından savunduğun şeylerin ne anlama geldiğini bilerek konuş.

kendi partisine "ak parti" yerine "akp" diyen bir akp 'liyi de ilk defa görüyorum...

Yalan haberler ve kışkırtıcı bilgiler menbağı havuz medyalarına çok takıldığın için seni feci şekilde hemi de ayakta kandırıp beynini yıkamışlar.. Tedavin çok zor, o yüzden seni bu kendi zavallı halinle başbaşa bırakıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Temmuz 2025; 11:0:26 >

• Şimdiki Gençler ve (özellikle) Ergençler çok şanslı.

Aileleri dahil, hayatın her alanında gördükleri kişilerin gerçekte ne olup ne olmadıklarını kolayca öğrenme (özellikle İnternet sayesinde) imkanına sahipler.

Aynı durum, üretilen şeyler ve üretim ilişkileri için de geçerli.

Örneğin:

"Cebimizden 5 kuruş çıkmayacak"

denilince; bunun pratikte ne şekilde gerçekleştiğini araştırmak ve öğrenmek işten bile değil.

Çok değil, ortalama bir zekaya sahip olmak yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D4896BA26 -- 18 Temmuz 2025; 11:22:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmeği zor alan adam havaalanı ile övünüyor. Belediye ekmeğe zam yapsa ağlayacaksınız.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 18 Temmuz 2025; 11:29:41 >

değilimki, çoğu politikasını sevmem, ama haksızlık la suçlanması daha çok savunmama neden oluyor

Ben işimi yaptığım için maaş alıyorum. Bu benim işim.
    Devlette yol yapacak köprü yapacak yapması gereken işleri ayrıcalık gibi reklam yapmaya gerek yok.

Ben diyorum ki herhalde bizim havalimanı birinci seçilir adamların havalimanları 50 yıl önce yapılmış.

Bugün onlarda havalimanı yapsa sondan 1. olursun.

Yahu daha dün pastates domates kuyruğuna girdiğimiz tanzim günlerini unutmadım. Osmanlıda batarken saraylar yaptırıyordu.

Yani işi siyasete dökeceksen kutudaki dolarları sorgula reza zarrafı hatırla

Takım tutar gibi parti tuttuğumuz için , muslukdan akan su hariç herşey ithal.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt

CHP li belediyeler sosyal alanlarda başarılara imza atıyorlar. Bu, chp nin iktidara yürüdüğünü gösteriyor zira akp de aynı şekilde iktidara gelmişti.. İşte bu yürüyüşün önünü kesmek ve ekremin cb olmasını engellemek için chp ye kumpas kurdular... bu yüzden iddianame olmadan ve tutuklanmalarına gerek olmadan hepsini içerde tutuyorlar..

baklava kutusunun bir kumpas olduğu ortaya çıktı...

akp li hiççbir belediyeye savcılar dokunmuyor, el atmıyor, ifade çağrılmıyor, hepsi kayrılıyor...

akp li eski belediye başkanları, şimdiki akp li belediyelerden şikayet ediyor ama savcılar oralı olmuyor..

Buna dair 5-6 örnek var, araştır bulursun

Hakiki anlamda suçlu aransa, akp li belediyelere de dokunulurdu.. sadece chp li belediyelere dokunulması bile bunların hepsinin chp ye kumpas olduğunu gösteriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Temmuz 2025; 12:37:28 >

Birkaç defa almanya ya gittim bana bir saatlik mesafede olmasına rağmem sabiha gökçen den gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z
  • bravo hocam. doğru yere parmak bastınız.. video da kendi kendi ile çelişiyor tayyip amca...

videoda ses çıkmamımş sanırım. linki bırakıyorıum

x (formerly twitter)
    Nasuh Bektaş (@nasuhbektas) on X
    https://x.com/nasuhbektas/status/1944800221906501992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazagil -- 18 Temmuz 2025; 12:52:1 >

Ayrıntılar önemlidir ama içinde kaybolmamak da...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

sosyal alanlarda başarımı. yaw kardeşim ben istanbulda yaşıyor. günbegün geriye gittiği hisssediliyor. hergün bakımsızlıktan ve sahte parçalardan otobüs yanıyor. sürekli cebe indirmekten hizmet yapamıyor malum belediyeler. 1 tane kent lokantası açıp 500 kere onu övüyorlar öünkü başka övecek hizmet yok. göz boyamadan başka birşey yok. aklıselim olan zaten anlar.

ADAM İLK YORUMUNDA "AVRUPANINKİ ESKİ ONDAN 1 OLAMAMIŞLAR YOKSA ONLAR 1. OLMALIYDI YAZMIŞ" BUNU OKUYUP SUSUP OTURALIMMI

• CoreXXX kullanıcısına yanıt

" hergün bakımsızlıktan ve sahte parçalardan otobüs yanıyor. " diyorsun.

Halbuki sık sık marmaray da arıza veriyor ama buna gıkını çıkarmıyorsun.

Ayrıca otobüslerin arızasıyla ilgili senin reisin kasıtlı olarak yıllardır yeni otobüs alımıyla ilgili krediyi onaylamıyor.. Yani? Yanisi şu ki şu an gönüllü avukatlığını üstlendiği reisin, senin eski otobüslerle seyahat etmeni istiyor.

İşte haberi:

medyascope
    300 yeni otobüs hala Erdoğan'ın onayını bekliyor - İmamoğlu: “Vazgeçin, İstanbul halkı bileti sandıkta kesti” - Medyascope
    https://medyascope.tv/2024/05/24/imamoglundan-erdogana-300-yeni-otobus-tepkisi-vazgecin-halkimiz-bileti-sandikta-kesti

"1 tane kent lokantası açıp 500 kere onu övüyorlar öünkü başka övecek hizmet yok"

Bu proje tutmasaydı, diğer akp li belediyler de bunu örnek alıp aynı lokantalardan açmazlardı.. Ayrıca hergün kuyruk olması, projenin başarılı olduğunu gösteriyor. Diğer projelerin neler olduğunu sen 1 dakikalık google araştırması ve youtube'dan bulabilirsin, havuz medyasından bulamazsın.

diken - yaramazlara biraz batar!
    AKP'li belediyeden CHP'nin 'Kent Lokantası'na rakip: Millet Lokantası - Diken
    https://www.diken.com.tr/akpli-belediyeden-chpnin-kent-lokantasina-rakip-millet-lokantasi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.