Şimdi Ara

İstanbul Havalimanı zirvede: “Dünyanın en iyi havalimanı” unvanı yine Türkiye’nin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Havalimanı zirvede: “Dünyanın en iyi havalimanı” unvanı yine Türkiye’nin
    İstanbul Havalimanı, prestijli seyahat dergisi Travel + Leisure tarafından düzenlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” anketinde ikinci kez üst üste zirvede yer aldı. 2025 sonuçlarına göre okurlar, Türkiye’nin küresel havacılık merkezi haline gelen havalimanına bu yıl da en yüksek puanı verdi.

İstanbul Havalimanı bir kez daha zirvede

Derginin 16 milyonu aşkın okuruyla gerçekleştirdiği oylamada İstanbul Havalimanı 98,57 puanla ilk sırada yer aldı. Böylece 2023'te 7. sıradayken 2024'te zirveye çıkan İGA, bu başarısını 2025'te de sürdürdü. New York’ta düzenlenen ödül töreninde, ödül Travel + Leisure Genel Yayın Yönetmeni Jacqueline Gifford tarafından İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül’e verildi.

Törende konuşan Şengül, İstanbul Havalimanı’nın sadece hizmet kalitesiyle değil, Türk kültürünün misafirperverliğini ve zarafetini yansıtan yaklaşımıyla da takdir topladığını vurguladı.

Ayrıca Bkz.Lojistikte yeni dönem: Çin’den Türkiye’ye ilk yük treni seferleri başladı

Anket sonuçları, havalimanlarını erişilebilirlik, güvenlik, yeme-içme, alışveriş olanakları, tasarım ve genel yolcu deneyimi gibi kriterlere göre değerlendiriyor. Dergi, İstanbul Havalimanı için yapılan yorumlarda özellikle ferah mimari tasarımı, etkili yönlendirme sistemleri ve müşteri odaklı yapısıyla öne çıktığını belirtti.

Dünyanın en iyi 10 uluslararası havalimanı – 2025

İstanbul Havalimanı zirvede: “Dünyanın en iyi havalimanı” unvanı yine Türkiye’nin

1. İstanbul Havalimanı (98.57)

2. Singapur Changi Havalimanı (95.20)

3. Hamad Uluslararası Havalimanı, Katar (92.34)

4. Zayed Uluslararası Havalimanı, BAE (89.48)

5. Dubai Uluslararası Havalimanı, BAE (88.38)

6. Hong Kong Uluslararası Havalimanı (86.22)

7. Helsinki-Vantaa Havalimanı, Finlandiya (86.18)

8. Haneda Havalimanı, Japonya (84.47)

9. Chhatrapati Shivaji Maharaj Havalimanı, Hindistan (84.23)

10. Seul Incheon Uluslararası Havalimanı, Güney Kore (83.67)

Kaynak:https://www.travelandleisure.com/worlds-best-awards-2025-international-airports-11751821

• Alakası bile yok iyiyle, yurticinden yurtdışına aktarmalı uçuşunuz varsa özellikle bir ucundan diğer ucuna gitmek uzun süre alıyor. Parası olan servise falan biniyor, olmayan da 1 saat boyunca 30 kg valizle yürümek zorunda kalıyor. Ayrıca sınırsız wi fi yok, oturma yerleri yetersiz. Üstüne üstlük her şey çok ama çok pahalı.

Tam ortadoğu kafasıyla her şeyin en büyüğü en iyisidir mantığıyla yapılmış bir beton yığını, zorunda kalmadıkça yakınında bile bulunmak istemem.
    Evime beş dakika mesafedeki araştırma hastanesini kapatır, bir saat mesafedeki şehir hastanesine taşırsanız, o hastane dünyanın en iyi hastanesi de olsa, basit rahatsızlıklarda ben hep o bir saat yolu çekmek durumunda kalacaksam, aynı hastane içerisinde birimden birime araştırma hastanesine gittiğim sürelerde gidebileceksem, uzaktan bakanlara iyi de olsa içerisindeki ben tabi ki kötü derim...
    Bu havaalanı olur, hastane olur, yol olur...
    Burası siyaset yapma yeri değil. Devletin asli görevleridir yol köprü barajlar yapmak. Bunu devlet yapmayacakda mahalle muhtarımı yapacak.
    Ben işimi yaptığım için maaş alıyorum. Bu benim işim.
    Devlette yol yapacak köprü yapacak yapması gereken işleri ayrıcalık gibi reklam yapmaya gerek yok.

Ben diyorum ki herhalde bizim havalimanı birinci seçilir adamların havalimanları 50 yıl önce yapılmış.

Bugün onlarda havalimanı yapsa sondan 1. olursun.

Yahu daha dün pastates domates kuyruğuna girdiğimiz tanzim günlerini unutmadım. Osmanlıda batarken saraylar yaptırıyordu.

Yani işi siyasete dökeceksen kutudaki dolarları sorgula reza zarrafı hatırla

Takım tutar gibi parti tuttuğumuz için , muslukdan akan su hariç herşey ithal.
  • Sanırım tek başarılı kaldığımız konu bu kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gezici hdp tip chp seçmeni ve silivri borazancıları kaybetti yine. chp Vol2

1= Sabiha gökçen
    2= İstanbul havaalanı

Yeşilköy Havaalanı da inşallah millet bahçesi olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• loser olma hayatım başarılı ol,abd de herkes 80 günde devri alemmi yapıyor sanıyon sen üç kuruş maaşla ha?

daha bizimkiler bilet pahalılığından kaç senedir türkiyeye gelemediler teksasdan her yerde hayat kalıbına göre yok öyle 3 kuruşa 5 köftelik hayat.

ab de gurbetçi nitelikli yazılımcı doktor mühendis hayatı izlemeyle olmüyor o uyduruk evrenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2025; 16:42:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok iyi.

----

aklıma nedense bu yapılırkene, muhalif olanların buna şiddetle karşı çıkması geldi, hatta uçak inip-kalkamaz bu iş yalan dolan bile yazanlar olmuştu. Nerde onlar şimdi:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Biz yeni yapmışız yeni sistem teknoloji vs var.

Adamların 30 yıl önceki kurduğu havalimanı bizim 3-5 yıl önce kurduğumuz havalimanıyla kıyaslanıyor.

Onlarda 2025 yılında havalimanı yapsa onlar 1. seçilirdi

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

2 milyar dolarlık pistleri kırıp millet bahçesi yapan zihniyetsiniz siz.. al sana kaynak. sen öde bu parayı trol.

Atatürk Havalimanı'ndaki 2 milyar dolarlık iki pist yok oldu: Stratejik önemdeki noktaları yok ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtazagil -- 17 Temmuz 2025; 17:3:14 >
  • Alakası bile yok iyiyle, yurticinden yurtdışına aktarmalı uçuşunuz varsa özellikle bir ucundan diğer ucuna gitmek uzun süre alıyor. Parası olan servise falan biniyor, olmayan da 1 saat boyunca 30 kg valizle yürümek zorunda kalıyor. Ayrıca sınırsız wi fi yok, oturma yerleri yetersiz. Üstüne üstlük her şey çok ama çok pahalı.

Tam ortadoğu kafasıyla her şeyin en büyüğü en iyisidir mantığıyla yapılmış bir beton yığını, zorunda kalmadıkça yakınında bile bulunmak istemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tek anlaşılan bizimkiler beğenmiyor.

Kime sorsam beğenmedim kötü oldu diyor.

Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • fıraktı kullanıcısına yanıt
    şimdilik buradalar yokmuş gibi yapıyorlar, kendileri gibi olanlar ne yaptı sorma sakın... olaylar taze...))))

• gun kullanıcısına yanıt
    Evime beş dakika mesafedeki araştırma hastanesini kapatır, bir saat mesafedeki şehir hastanesine taşırsanız, o hastane dünyanın en iyi hastanesi de olsa, basit rahatsızlıklarda ben hep o bir saat yolu çekmek durumunda kalacaksam, aynı hastane içerisinde birimden birime araştırma hastanesine gittiğim sürelerde gidebileceksem, uzaktan bakanlara iyi de olsa içerisindeki ben tabi ki kötü derim...
    Bu havaalanı olur, hastane olur, yol olur...

• Kim seçmiş?

yoo burdayız. metrosu bile olan havalimanını yıkıp devleti borçlandırarak yaptığınız havalimanı birinci olsa ne yazar?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.