|
İstanbul Havalimanı günlük yolcu rekoru kırdı
1 Mobil
-
-
Pandemi döneminde silinen borçları tahsil ederler artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ciddi oranda hissediliyor ekonomiye katkısı. Nice rekorlara inşallah
-
İşleten ÖZEL ŞİRKET götürüyor parayı.
-
hayatımız bitti halen uçağa binemedik , abv böyle hayatın
_____________________________ -
Hani bu şirketin borcu ötelenmedi miydi teeeeeeeee fi tarihine
Bu kadar insan dönen yerde mi zarar etmiş de devlete olan borcu ötelendi diye muhabbet dönüyordu
Ayrıca herkesi aynı yere zorlarsan normal tabi o kadar insan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 1 Temmuz 2024; 22:17:54 >
> Ayrıca herkesi aynı yere zorlarsan normal tabi o kadar insan
nasıl yani, Atatürk Havalimanı döneminde bu rakamlara neden ulaşılmadı o zaman? 🤔
-
İşe yaramaz Güruh takımı bu Havalimanına karşı çıkmışlardı.
CHP ve onun tayfası sadece boş konuşur icraat sıfır bakın İstanbul’un haline adam ikinci dönem seçildi hala bir numarası ortada yok sadece çene icraat sıfır.
-
Uçuşların çoğunu 3.havalimanından yaptıkları içindir. 3.yü açınca 1.ciyi kapattılar malum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Pandemi döneminin kirası ertelendi. Malum mücbir sebeb nedeniyle tüm dünya ülkeleri gibi bizim ülkemiz de havayolu şirketlerini ve havalimanı işletenleri iflas etmesinler diye destekledi.
Tabii siz şimdi pandemi olmamış gibi - bildiğiniz halde- yazıyorsunuz.
Gelelim İstanbul havalimanının devlete 25 yıl işletme süresince her yıl 1 milyar euro kira ödeyeceği gerçeğine. GSYH'a olan pozitif etkisi dışında, devlet buraya kuruş harcamadı YİD olduğu için. Üstüne de 25 milyar euro kira alacak. 25 sene sonunda devlete geçecek ve yine ihaleyle belki o gün 100 milyar euro ya 25 yıllığına işletmesi verilecek.
Velhasıl bırakın şu kör muhalifliği artık.
Şimdi gerçi sen ve tayfan köprülerle cevap vereceksiniz bende imzamdaki yazıyla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
2042'ye ertelendiği doğru mu peki...
Malum pandemi bitiş tarihi 2043 olacak deyiyiler
Benim banka borçlarını da erteletsem mi naapsam be yaaa:) :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 2 Temmuz 2024; 0:15:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yönlendirme nedir, yönlendirme emektir :) :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 2 Temmuz 2024; 0:14:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ülkeyi batıran güruh hala birşeyleri savunmaya çalışıyor.Safi zararsınız.
-
Ben sabiha’dan uçtum. Orası da full idi.
_____________________________ Pragmatistler işine geleni, idealistler hayal ettiğini savunur.
Ben gerçeği söylerim. Acıtsa bile.
Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
Ben gerçekleri seçtim: realistim. -
Atatürk Havalimanı'da çok başarılı idi. 2010'dan 2017'ye yolcu sayısını 2 katına çıkardı ki artış devam ediyordu.
Geçmiş haberlere bakarsak Atatürk Havalimanı haberdeki günlük uçuş sayılarına zaten ulaştığı olmuş.
"""Atatürk Havalimanı'na son 24 saatte 1338 uçak iniş ve kalkış yaptı. 160 bin 569 yolcuya hizmet verildi. Bir önceki rekor 4 Ekim 2014'te 1326 iniş-kalkışla kırılmıştı. 165 bin 71 yolcuya ise hizmet verilmişti."""
THY eski yönetim kurulu başkanı Hamdi Topçu emekli olduktan sonra bir kitap yayınladı. Aşağıda da bir sayfası var. Alıp okuyabilirsiniz yada internette de bir çok sayfasına bakabilirsiniz.
İstanbul havalimanına 1,2-2 milyar dolara ek bir pist yapılması gündemde pistin saatlik iniş-kalkış kapasitesi 104 ve 2030 yılına kadar yetecek bir pist.
Ama nedense Binali Yıldırım tüm düzenini yeni havalimanını yapmak için kurmuş.
Atatürk Havalimanı sürekli kapasitesi genişletiliyordu. Kapatıldığı yılda yeni bir genişletme çalışmaları bitmişti. Bakın kapatıldığı yıl.
ve İstanbul Havalimanı işletmecilerine Avrupa yakasında tek havalimanı olma taahhüdü verilmiş. İST açıldıktan sonra da Atatürk Havalimanı kargo uçakları, özel jetler, Cumhurbaşkanı ve Bakanlar için uçuş noktasıydı. Yani iki havalimanı aynı anda çalışabiliyordu. Taki muhalefet tekrar açacağız diyene kadar. Pistlerin çoğunun üzerine basketbol sahaları vs. gibi şeyler yapılsa da hala da kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 2 Temmuz 2024; 9:51:36 >_____________________________
-
Ben hissetmiyorum mesela. Nasıl oluyor bu.
A pardon sizin mahalle tabi hisseder.
Ama orada çok rüzgar var abi, oraya uçak inmez abi. Binlerce mühendis, o kadar proje, fizibilite vs önemli değil abi, elimde klavye bir yandan çitos yerken her haltı ben bilirim abi.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
Adam ironi yapmış. Hapse girmemek için üstü kapalı çakıyor insanlar :)))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
İşleten ÖZEL ŞİRKET götürüyor parayı.
|
|
> Ayrıca herkesi aynı yere zorlarsan normal tabi o kadar insan
nasıl yani, Atatürk Havalimanı döneminde bu rakamlara neden ulaşılmadı o zaman? 🤔 |
|
İşe yaramaz Güruh takımı bu Havalimanına karşı çıkmışlardı.
CHP ve onun tayfası sadece boş konuşur icraat sıfır bakın İstanbul’un haline adam ikinci dönem seçildi hala bir numarası ortada yok sadece çene icraat sıfır. |
|
Hani bu şirketin borcu ötelenmedi miydi teeeeeeeee fi tarihine
Bu kadar insan dönen yerde mi zarar etmiş de devlete olan borcu ötelendi diye muhabbet dönüyordu Ayrıca herkesi aynı yere zorlarsan normal tabi o kadar insan :) |
|
Pandemi döneminde silinen borçları tahsil ederler artık.
|
|
Ülkeyi batıran güruh hala birşeyleri savunmaya çalışıyor.Safi zararsınız.
|
Benzer içerikler
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- instagram ss alınca bildirim gidiyor mu
- jnlp dosyası açılmıyor
- ses yükseltme programı
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı