|
Atatürk havalimanı kapatılması yanlış bir karardı haklısınız. |
|

|
Atatürk havalimanı kapatılması yanlış bir karardı haklısınız. |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
madem tüm uçuşlar zorunlu yönlendirilyor , nasıl oluyorda İstanbul Havalimanı Avrupanın da açık ara bir numaralı havalimanı ??? dünyanın sayılı limanlarından nasıl oluyor ? mesela almanyada bizle aynı nüfusta ama İstanbul açılınca 1. Havalimanı İstanbul oldu neden ? avrupalılarıda mı mecbur tutuyorlar ,onlarıda mı zorluyorlar |
|
|
öncelikle chp ve istanbul meselesinde kısmen hak veriyorum. ben kendim de ciddi bir değişim/ilerleme göremiyorum. ancak, istanbul havalimanı gibi projeler daha katma değerli ürünler yaratabileceğimiz alanlara yöneltilseydi, istanbul'un gölleri kurutulmasaydı, oraya giden paranın cuzi bir miktarı ile mevcut ve hatta metrosu da olan atatürk havalimanı geliştirilseydi nasıl olurdu? belki bugün 30 yaşında tofaş 200.000 tl olmazdı. ülkemiz daha huzurlu ve alım gücü daha yüksek olurdu. ben şahsen projeye karşı değilim, parti de tutmam. ancak yolcu rekorunun cebimize en ufak katkısı olmadığı aşikar. |
|
Ben hiçbir partiye desteğim yoktur.Erdoğan insan olarak bir lider olarak desteğim vardır.Yoksa siyasetçilerinin hemen hemen bir çoğundan hazetmem.Erdoğan yalnız çokaz kader arkadaşı var,bakın Erdoğanın dürüst bir siyasetçi olduğunu eski chp yeni akp milletvekili Gerçek ATATÜRK’çü Hulki Cevizoğlu söylüyor bu konuda yalnız değilim.Erdoğan çoğu siyasetçi gibi yeseydi inanın şimdiye içeriden ve dışarıdan hakkından gelmişlerdi.Etrafı namussuz şerefsizlerle çevrili kolay değil zor işi yanlışları elbette var ama siyasetçilerin çoğu gibi namussuz şerefsiz değil sadece çok az kader arkadaşı ile mücadele veriyor.Tabi bu benim görüşüm katılmaya bilirsiniz. ATATÜRK Havalimanı konusunda yanlış yaptılar bir şekil faaliyetine devam etmeliydi. |
|
Paran 35 kat değersiz olunca Avrupa nın çingenesinden totosunu silemeyip duş nedir bikmez Ortadoğu'dan gelen turist görünümlü insanlar ile rekor kırdık diye övünüyoruz halimiz içler acısı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
şimdi çok ezbere yazmışsın ,işe yaramayacak konularda en büyüyüğünü biz yaptık diye övünen yok İstanbul havalimanı büyük yapıldı çünkü daha önce transfer noktası almanya idi en büyük havalimanına sahip olduğu için ,kapasitese sınırlarına geldi daha büyüğünü yapmaya kalktılar yıllar sürdü bizde onlardan önce daha gelişmişini yaptık ,üstelik bizim havalimanı ortadoğu ve diğer noktalar için daha cazip bu nedenle İstanbul havalimanı rekor üstüne rekor kırıyor çünkü son teknolojiyi kullanıyor en modern havalimanlarından birisi almanlar daha büyük yapmıyor yalanını da almanlar çürütmüş bak wikipedia senin gibi düşünmüyor ,almanlar en büyüğünü yapmış daha çok gelir için ama şuan o gelir bize akıyor ,bize ne faydası var diyenlere İstanbul havalimanı bacasız fabrikadır ,sırf aktarmadan kazandıkları bile ülke ekonomisine çok büyük katkı sağlıyor bu kadar arge parası savunmaya bu kadar ödenek nasıl ayrılıyor .) frankfurt havalimanı açılış tarihine dikkatli bakalım lütfen 1936 -İstanbul havalimanı 29 EKİM 2018 ![]() |
|
Buranın en büyük sıkıntısı iç hatlarda sadece THY'ye hizmet ediyor olması. Anadolu yakasında oturanlar daha şanslı, Pegasus ve Ajet ile yarı fiyatına uçuyorlar ve havalimanı şehire bu kadar uzak değil. |
|
Sen İstanbul havalimanı en büyük olsun diye gösteriş olsun diye yapılmıştır diyorsun,bunu anlatıyorsun.fransanin ve Hollanda'nın havalimanları da en büyükler Nüfusun dağıtılması ise çok ayrı konu, İstanbul havalimanı ile ilgisi yok Frankfurt 1936 da en büyük yapıldı öylede kaldı gibi yazmışsın,ben ilk kuruluş tarihine dikkat çektim adamlar ne yapıyor sen ne yapıyorsun anlamında Frankfurt havalimanı Almanya nin modern zamanında en büyük yapıldı, çünkü Lufthansa en büyük havayollarından ve onun evi Frankfurt yani en büyük olarak nazi zamanında değil günümüzde yapıldı, ticaretten daha çok pay almak için yaptılar İstanbul havalimanı da ticaretten daha çok pay almak için Türkiye tarafından Almanların daha büyük havalimanı yapmaya çalıştığı zamanda onlardan önce yapılarak başarıldı. İstanbul havalimanı na en çok karşı çıkan ülkenin Almanya olması, içerideki karşıtlara en büyük desteği Almanya nin vermesi de bu yüzden Istanbul havalimanı çok başarılı ve oldukça stratejik bir yatırımdır başarılı şekilde hayata geçirildi, bu payı Avrupa alacağına biz aldık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Özel sektör işletiyorsa dünyanın geri kalanında devletler mi işletiyor. Bir sürü koca havalimanları inşa ediliyor kaç milyar dolarlarla kimse bilmiyor işini. Arkadaşlar tarih kitabında şöyle yazıyor. Sokullu döneminde Osmanlı’da üç kanal projesi hazırlanmıştır.
Yani bu işler kötü olsa kimse yapmaz. Şu an dünyada 10 civarı büyük kanal projesi düşünülüyor. Bunların maliyeti yüksek tabiki özel sektör işletecek. Peki o ticaretten halka pay düşmüyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|