|
İstanbul depreminde GSM operatörleri yine sınıfta kaldı

-
-
Şaşırtmadı klasik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birileri de gitmiş suriyeye internet altyapısı kurma planları yapıyor, önce kendi ülkenize bakın diyeceğim ama nerede
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 23 Nisan 2025; 13:59:21 > -
Haberlere bakıyorum telefon aramasını fazla kullanmayalım sms çekelim diyor şaka gibi
Sanki arama yapabildik de fazlası kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 23 Nisan 2025; 13:59:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En yakın postaneden telgraf çekelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anca milleti söğüşlüyorlar siz de reklamını yapıyorsunuz. Allahsız kitapsız bunlar.
Geçmiş olsun ALLAH tekrarını nasip etmesin kentsel dönüşümün gerekliliği ortada bunun biran önce yapılması gerekiyor. Buna engel olan zihniyetlere de izin verilmesin ne gerekiyorsa yapılsın yasa olarak.
Acil durumlarda ben telefonu kullanamayacaksam arama yapamayacaksam ne işime yarayacak bu meret anca millete giydirin bunun bir yaptırımı olsun ve bu 3 gsm firmasına kalmasın seçenekler çoğalsın.
-
Maksimum para, minimum hizmet. Oh ne güzel hayat. Anca suriye'ye yatırım yapar yönetim.
Anca boş reklamlar yapsınlar
Operatörler ve onları denetlemekle yükümlü herkes sorumlu. En çalışmaları gereken zaman da yoksalar normal zaman da neden varlar? O kadar para almayı biliyorlar ama. Ülkede ki her kurum gibi bunlar da işlerini yapmıyorlar.
-
dünyanın parasını alırlar ama hiç bir iyileştirme yok. anca ceplerini doldursunlar.
-
-
Gerçekten bu duruma şaşıran var mı? Maraş depreminde Elon Musk'un starlink teklifini reddetti bu operatörler sırf insanlar bize bağımlı olsun diye..
Bunları artık boykot mu etmek lazım ama çok büyük yaptırımlar gelmeli.. Aldıkları para haram, hizmet sıfır, ihtiyaç dahilinde ortada yoklar ancak harami gibi milleti soysunlar..
-
En önemli altyapıyı araplara satarsan olacağı bu. Yarın öbür gün ülke büyük bir kriz anında altyapıya ihtiyaç duyarken araplar kasıtlı olarak kesinti yaparsa ne yapacaksın? Hainleri içimize soktuk.
-
Giderken internet ağı götürmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Operatörlerin ne mal olduğu ortada, kesinlikle vatandaşı kazıklıyorlar.
Ama vatandaş 26 senedir kriz anında telefona yüklenince şebekenin çökeceğini öğrenemedi. Şahsen wp ile sesli olarak iletişime geçerek aileme sorunsuz ulaştım. Böyle anlarda ilk seçeneğiniz internet araması olmalı ve görüşmenizi mümkün olduğu kadar kısa tutmalısınız. Gereksiz yere gsm hattını meşgul ederek ihtiyacı olan insanları da mağdur ediyorsunuz. Tabi bunu herkes bildiği halde kimse uygulamıyor
Depremi ve çeşitli yatırımları bahane ederek ülke menfaatine olan şeylere muhalefet eden israilchp trollerine itibar edenlere söyleyecek bir şey yok. Hırsızları ülkenin başına getirirseniz netice ibbden daha beter olur. Sonuçlarını kendiniz çekersiniz. Ben chp fetö cart curttan para almıyorum. 7 24 dhde sosyal medyada takılıp ülkesine iftira atmak ve tekfura oy devşirmek için, ne bahane bulsam diye boş laf kalabalığı yapanlara cevap vermekle uğraşamam, işim gücüm var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 23 Nisan 2025; 14:56:25 >
-
Memleketin alayı yiyici hak hukuk hizmet kalite empati geç bunları.......
Birileri de gitmiş suriyeye internet altyapısı kurma planları yapıyor, önce kendi ülkenize bakın diyeceğim ama nerede
|
Haberlere bakıyorum telefon aramasını fazla kullanmayalım sms çekelim diyor şaka gibi
Sanki arama yapabildik de fazlası kaldı |
Gerçekten bu duruma şaşıran var mı? Maraş depreminde Elon Musk'un starlink teklifini reddetti bu operatörler sırf insanlar bize bağımlı olsun diye..
|
En yakın postaneden telgraf çekelim
|
Anca milleti söğüşlüyorlar siz de reklamını yapıyorsunuz. Allahsız kitapsız bunlar.
|
Maksimum para, minimum hizmet. Oh ne güzel hayat. Anca suriye'ye yatırım yapar yönetim.
|
Ülkedeki diger hizmet kurumlari gibi, iletisim operatörleride milleti sögüslüyor. Komedi hizinda ve mobile veriyle dünyanin parasini istiyorlar. Millet Avrupada 50/100Mbit sinirsiz internet icin aylik 20€ ödüyorken bizde normalde daha ucuz olmasi gerekirken daha düsük hizda sinirli paketleri kazik fiyatina satiyorlar. Hicbiri aldigi parsayi haketmiyor. Bu ülkeye yabanci bir operatör giripte normal standartta bir hizmet verse, yurtici operatörlerde birtane müsteri kalmaz. |
Benzer içerikler
- instagram hdr kapatma
- instagram müşteri hizmetleri
- whatsapp çökerten mesaj
- cihet hazırlama listesine eklendi
- ipad whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X