Şimdi Ara

İSTANBUL DEPREMİ (26 EYLÜL SAAT 13:59 / 5.7 ŞİDDET ) (ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.246
Cevap
11
Favori
177.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://twitter.com/acheronatti/status/1177359879385862144?s=21

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçimde korku var allahım inşallah kurtuluruz.inşallah biter allahım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

İçimde korku var allahım inşallah kurtuluruz.inşallah biter allahım
    amin hocam inşallah.
  • sallanıyor muyuz? yoksa ben mi psikolojik olarak böyle hissediyorum?
  • ben yatıyom beyler hakkınızı helal edin
  • Kesin mi?

• Twitter’da bu saat 4 olayına, birinin abisi mevzusu, denk geldikten sonra gram uyku girmiyor gözüme. İster istemez çoğu şeyi hatırlıyorsun. 99 depremi geçiyor gözlerinden. Van olayları geçiyor.

• Ya beyler yatın uyuyon ha 5 daka sonra ölceksiniz ha 60 sene sonra ölümün ne zaman ne şekilde geleceğini bilmezken aman deprem olcak bişi olcak deyip beklemek nedir 😬😬

• Tuzlada nöbetteyim,malum ev zemini kötü ve ev 22 senelik.Müstakil olsa bile korku oluyor ister istemez.

• Teknik bilgi yorum vs inceledikten sonra duamı edip uyuyacağım. Kimbilir belkide yarın son günümdür. Ama bir daha yaşam şansım olsaydı ertelediğim şeylerin hepsini bir anda yapmak isterdim.iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Şimşek sesine benziyor toprak kırılıyor diye bu ses çıkıyor herhalde
    Bence katmanlarda olan kırılma sonucu yeryüzüne yansıyan titreşim dalgasının sesi.
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Çağlayan tarafı mı

• 5.8'lik depremi bilen deprem kahini 7 üzeri büyük depremi istanbulda beklemiyormuş şu aşamada, çünkü 99 depreminden bu yana sadece 20 yıl geçmiş aradan.
    https://www.acunn.com/haber/yine-bildi-gecen-hafta-depremi-duyurmustu-1145095-haber?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Tuzlada nöbetteyim,malum ev zemini kötü ve ev 22 senelik.Müstakil olsa bile korku oluyor ister istemez.
    Aynı durumdayız. Sarıyer'de oturuyorum. 23 yıllık bizim bina da. Kolonlar, kirişler deniz kabuğu dolu eminim. Ev müstakil lakin yan sokakta 4 katlı apartman var. Onun 15 metre yanında bir tane daha. Bu eve bir şey olmasa, diğeri yıkılsa yine bize dokunur ucu. Bekliyoruz bakalım,eninde sonunda uyuyacağız.
  • neytullah1 kullanıcısına yanıt
    Adamın açıklaması kulağa mantıklı geliyor. Uzun vade de Türkiye hep zararlı. İki ucu da bildiğiniz değnek...
  • Uyuyun bir şey olmaz olacaksa bile bugün olmaz.
  • Balıkesir'i de dürtüyor halen. Bakalım sonu ne olacak bu işin. Durmak bilmiyor, merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: epifizguy

Balıkesir'i de dürtüyor halen. Bakalım sonu ne olacak bu işin. Durmak bilmiyor, merakla bekliyorum
    Silivri tarafındaki şiddet seviyesi 2’den 1’e düştü şimdilik. Allah beterlerinden korusun inşAllah

• Evet 20 yılda yerimizde saymayı bırakın, bildiğiniz geriye gitmişiz, çünkü en azından boş bir arazı bile kalmadı. Yapımda emeği geçen tüm koyun ve öküzleri tebrik ediyorum.

Ama sakın unutmayın "YOL YABIDI"
  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Karbesim eyer yol da yabmasaydı herşey daha kötü olurdu o zaman. Tabii ki Ruanda cumhurbaşkanınfan bahsediyorum.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.