Şimdi Ara

İstanbul'dan, Sakarya'ya nasıl giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pendik civarında oturuyorum, Sakarya'ya nasıl gidebilirim beyler bilen birisi yardımcı olsun ve ne kadar ücret öderim ? Serdivan'a gidicem

Edit: saü esentepe kampüsüne gidecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GANN1CUS -- 17 Ekim 2014; 20:11:14 >

• Otobana çık , otostopla bedavaya gidersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeplinle git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Pendik civarında oturuyorum, Sakarya'ya nasıl gidebilirim beyler bilen birisi yardımcı olsun ve ne kadar ücret öderim ? Serdivan'a gidicem

Edit: saü esentepe kampüsüne gidecem

haremden otobüs vardır olmadı kadıköy den tren vardır. Olmadı pendikte tren istasyonu vardır sorabilirsin.

Edit: harem otogarından sakaryaya bilet alıp sakarya otogarından belediye otobüsü ile kampüse gidiliyor muş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Ekim 2014; 20:19:51 >
  • Otobus cok yok, en iyisi sakarya vib deniyir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya VİB'in terminalden şehrin çeşitli yerlerine servisleri var. Serdivan - Kampüs de buna dahil.

• Iyi mi vib ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi vib turizm internet fiyatı 19tl normal fiyat 21tl haremden kalkıyor 30dk da bir sefer yapiyor. Otobüsleri travego

• Serdivanda oturuyorum. En iyisi VİB. İndiğin yerdede servise bin git işte. Çarşıdada Hilmi kayın iş merkezinin karşısından kampüs dolmuşu kalkıyor. Hayırlı yolculuk kardeşim
  • bisikletle ? EWQEQWQW
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.