Şimdi Ara

İstanbul'da simit ve su satmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belediyeden gerekli izinleri almak zor mu? Diyelim aldım, bu işin de mafyasi şusu busu varmış diyorlar, kimse gelip hop kardeşim satamazsin diyebilir mi? Derse ne olur, para mı isterler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________
    "en iyi cilet budur! dünyanın bütün meşhurları bununla tıraş oluyor!
    ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, bakenbauer, kaleci mıyer, nadya komanaçi, bricit bardo, fenerbahçeli cemil! hepsi şöhretini bu bıçağa borçludurlar... denemesi bedava hem de hiç para vermeden! fennin son harikası, alaman mucizesi, bütün meşhurların bıçağı, su yok sabun yok, gibicibicis marka krem, yalnız 17 saniyede tamam bu iş!"
  • ödlek birine benziyorsun.seni çatır çatır yerler orda.sen ist da yaşama birader yada maaşlı bi işe gir.asg ücretlide olsa.
    _____________________________
    .
  • Korkma sat gitsin suyu da lavabodan doldur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskiden öyleydi ama artık devir değişti belediyeyle görüşmen lazım ama kayıtlı yapacaksan prosedürü uzun olabilir. kayıtsız yaparsan mafya felan uğraşırsın bunun için daha köklü değişiklikler gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    L+++
  • Zemzem suyu sat farkin olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Bimden su al sat
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.