Şimdi Ara

İstanbul'da scooterların hız limiti düşürülecek ve 2 bin yeni taksi eklenecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

    Uber varki taksiyi uberden çağırın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksicilerin hanzoluğu içinde limit gelsin😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2000 kaba saba adam daha trafige eklenecek yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Nerede it kopuk var destek görüyor bu ülkede. Yıllardır taksi problemi var, ülkede bir insan evladı da ben bu konuyu duymadım bilmiyorum demez, diyemez. 7'sinden 70'ine herkes ne olduklarını görüyor, biliyor, yaşıyor.

    Ama hükümet 20 yıldır napıyor bu konuda? Güzergah beğenmeyen, Türk yolcu almayan, insan tartaklayan ve trafiği katleden taksicilere kol kanat geriyor; çözüm önerilerini de el birliğiyle veto ediyorlar. E böyle bir ortamda taksiciler bizi ... için şanslı hissetmeliyiz. (Noktalı kısmı hayal gücünüze bırakıyorum) Ne de olsa herşey müstehak onlara. Ama gün gelir devran döner diyorum.

  • xgizlix X kullanıcısına yanıt
    Cahillik kokan epik bir yorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • matbaa yasaklansın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşte Türkiyede herşey böyle zaten.Martıyı tehdit ettiler Martı geri vites atmadı simdide çareyi engellemekte buluyorlar.Cahillik gene herzamanki gibi kazandı Ülkede istedikleri oldu çözümü buldular.İnanlar Uber gibi Martı gibi hizmetlerin çoğalmasını yaygınlaşmasını isterken cahil yobaz insanlar el birliğiyle engel oldular buna düzenleri bozulmasın rahatları bozulmasın.Saçmasapan cahil kültürsüz insanların ekmek kapısı ve biz halk olarak onlara muhtaç bırakılıyoruz bu şekilde Tercih hakkımız yok.Geçen gene karşılaştım Bana dedi şu yolda gidemem ben dedim nie gidemessin ne engel var artist artist konuşmaya başladı bende sinirlendim adama Uber gelsede sizin bu saçmalıklarınıza maruz kalmasak dedim adamın bana bir bakışı var dedim hiç bakma bana öyle kardeşim ya insanlara doğru düzgün hizmet vericeksiniz yada ben gidicem Uberi tercih edicem bu benim hakkımdır dedim ben sana nie muhtacım yapamıyorsanız yapanları tercih edicem bu insanların en doğal hakkı.Sinirinden kudurdu birşey diyemedi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • yav kardeşim otobüslerde nasıl adam çalıştırıyorsanız şu taksilerde de maaşlı adamlar çalışsın işte.nedir bu plaka mafyasının üstünlüğü.Koskoca devlet yıllardır kıçı kırık plaka teröristleri yüzünden vatandaşa acı çektiriyor.

  • Ne kadar da milletin, halkın yararına bir karar. Çözüme bak :))

  • Taksiyle olacak iş değil, Uber ve diğer özel şirketlerin taşıma hizmeti yapabilmesi lazım. Taksicilere kaldıysak işimiz yaş.

    Yakın mesafe der almaz, Turist görür onun önüne çeker durmaz, değişim saati der almaz...

    Uber olayı da hükümetin şu anki politikasıyla olacak iş değil, daha geri gelmesine izin vermezler şu an.

  • 2 bin yeni plaka yerine 2 bin araçlık ihale açıp über ya da benzeri oluşumlara izin verseler çok daha iyi bir çözüm olur.

  • İstanbullu UBER e sahip çıkmadı. Zırlamayın şimdi. Küçük turkiye istanbul. Oturun kaprislerin çekin mafya taksinin............ Canlarım benim.

  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    mafyalar temizlenmedikçe sorun düzelmez. Fırın, mebze meyva, taksi galeri,inşaat,ihale ... her sektörde enfekte olmuşlar. Yarın doktor, polis , ambulans... mafyası gibi aşamalara da geçebilir. Taksi çağırma tek bir merkezden yakındaki taksiye anons edilip gidebilir. Durak olayı sadece park için olmalı. Plaka vb yıllık olmalı. Bataklıklar kurutulmadan olmayacak.

  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    ağalardan izinsiz karar alacak yiğit var mı

  • Otomobilde Otv indirimi bitmis fiyatlar eski haline geliyor maalesef.https://www.youtube.com/shorts/0-nsYhtU5p4?feature=share

  • bu konuda kesin çözüm üretmek istiyorlar ise şoför yanı boş kalacak şekilde araç dizayn edilecek ve taksi olarak kullanıma alınacak. şoför ve yolcu arasında, şoförü korumaya yönelik güvenlik duvarı olacak. nakit ödeme kaldırılacak. kredi kartı şart değil, tc kimlik veya ödeme işine yönelik özel ödeme kartı kullandırılacak. yolcu gideceği yeri söylemeden kartını taksiye okutacak! taksicinin yolcuyu götürmemesi ve yolcuyu yarı yolda bırakma ihtimaline karşı, şoförün göremeyeceği şekilde, ödemeyi yapacağı iki farklı yere kartı okutma imkanı sunulacak. yani geliştirilebilir ve ilaveler yapılabilir. amaç ise yukarıdakinin tam tersine şoför ile yolcu arasındaki iletişimi kesmek. "nereye gidiyorsun?" > "kadıköy rıhtım". "tamam" > "devam".  





  •    


    bu taksi olayında, şoför ile yolcu arasında konuşma imkanı için buton koyacaksın. yolcu butona basacak ve gitmek istediği adresi söyleyecek. bunun haricinde şoför ile konuşma imkanı sadece yolcunun eline verilecek. ister muhabbet eder, ister sadece inmek istediği yere gelince de beni indir der. yani çözüm üretmek istedikten sonra yapılabilecek çok şey var. istiyorsa taksici götürmesin. mevcut sistemin de şoför aleyhinde kullanılmasına yönelik tedbirleri almak mümkündür. kamer kaydı, ses kaydı, bindiği yer, indiği yer.. yani..


    öyle şoförün kaşı gözü güzel olacak, gravat takacak, eğitimli olacak.. gerek yok bunlara.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 2 Aralık 2022; 6:19:53 >




  • Ubere izin verecek partiye oyumu kafamla basarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.