Şimdi Ara

İstanbul’da PPF Kaplama Yaptırmayı Düşünenler – Deneyimler ve Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Son zamanlarda araç koruma konusunda PPF kaplama, cam filmi ve renk değişimi gibi işlemleri araştırıyorum. İstanbul’da özellikle taş izi, çizik ve güneş kaynaklı boya yıpranmasına karşı PPF kaplamanın ciddi avantaj sağladığını gördüm.

Araştırma sürecinde Eyüp tarafında faaliyet gösteren Evox Automobiles isimli bir uygulama merkezine denk geldim. PPF kaplama, renk değişimi folyo, cam filmi, renkli PPF ve boyasız göçük onarımı gibi hizmetler veriyorlar. Kullanılan ürünler ve uygulama süreciyle ilgili detaylı bilgi aldım, özellikle şeffaf PPF ve renkli PPF tarafı ilgimi çekti.

Benim gibi İstanbul’da araç kaplama yaptırmayı düşünen varsa:

• PPF kaplama deneyimi olan,
    • Uzun vadede memnun kalıp kalmayan,
    • Cam filmi veya renk değişimi yaptıran

arkadaşların tecrübelerini duymak isterim.

Ben de yaptırdıktan sonra öncesi/sonrası görsellerle buraya deneyimimi eklerim. Kararsız kalanlar için faydalı bir konu olur diye düşündüm.

Görüş ve tavsiyelere açığım.

• Arabayı alıp binin 5 senede bir pasta cila yaptırın sadece. , televizyon kumandası gibi jelatine sarmayin zararlı

Ayrıca burası Türkiye usta sanatkar yok bu işlerde çok zarar veriyorlar , işini iyi yapanda 5 metre streç filmi 150-200 bine kaplıyor atom parçalıyor ya

20 milyonluk arabanın içinden geçmişler

Onay Oto Ekspertizyoutube
    Müşterimiz sıfır aldığı araçta 100 km’nin üst hızlarına çıktığında rüzgâr Sesi şikayet ile alakalı servisimize gelmesinde gördüğümüz uygunsuzluklar bizlerde şaşırttı
    https://www.youtube.com/watch?si=E9Gj6rwKM1-xoIxT&v=aE6NmBdtXiU&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    PPF Kaplama Fiyat Al - Anında Araç Kaplama Fiyatı Hesapla | Sarıyer İstanbul
    https://ppfkaplama.pro

Her türlü sorunuz için buradayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.