Şimdi Ara

İstanbul'da öğrenciye uygun kalınacak yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 1,5 yıldır beraber olduğum kız arkadaşımla üniversite dolayısıyla farklı şehirlerde olacağız. O istanbulda kalıyo benim okulumsa İzmir'de olacak. Bana daha yakın olabilmek amacıyla da ailem kalıcı olarak Didim'e taşındı İstanbul'daki evimizi satıp. Anlayacağınız gittiğimde kalabileceğim bir ailem de yok.

Ben her ay 3-4 gün gidip kalmayı düşünüyorum İstanbul'a. Ancak şöyle bi durum var sabahtan akşama kadar kız arkadaşım da benim yanıma gelecek. Ekstradan dışarda para harcayacak durumum yok cafedir sinemadır. Ve zaten görüşemiyoruz baş başa vakit geçirmek daha iyi olacaktır bizim için. Ben gece de kalacağım tabi haliyle.

Bakırköy'de temiz sağlam bir otelde kalmıştım daha önce 75 tl fiyat vermişlerdi. Ancak 3-4 gün kalacağım için ve her ay gideceğim için fiyatı biraz daha uygun yerler arıyorum. 50 tlye vs olsa çok iyi olur ama 55 60'a kadar da gideri var. Tanıdığınız bildiğiniz yerler var mıdır ? Avrupa yakasında olacak. Her ay gideceğim için düzenli müşteri olacağım yani. Bayram gibi tatil gibi odaların pahalancaı dönemlerde gitmem fiyatlar pahalı oluyor başlalarına verirler odaları.

özetle, kız arkadaşımın da yanıma gelebileceği, banyosu tuvaleti ortak kullanım olmayan, wireless'ı bulunan temiz ve güvenilir, Avrupa Yakasıda 50-60 tl civarında bir otel / hotel / pansiyon artık her neyse bunlardan bulmam mümkün müdür ?

• dostum bakırkoy yada sultanahmet taraflarında kal varsın olsun 20 tl fazla ver ama nezih ve duzgun semtte dur........UNUTMA SİRKEYLE SARMISAGI HESAPLARSAN İŞKENBE CORBASINI İÇEMESSİN ANLA İŞTE...
  • asmalı mescitte devman otel vardı. bir de yanında başka bir otel. İkisinde de kız arkadaşımla kaldım. mevki itibari ile biraz hareketli ancak oteller temiz ve güvenli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksimde daire kiralayanlar var onlara bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.