Şimdi Ara

İstanbul'da nerden kedi alabilirim ( geniş düşünmeyin :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar buralarda bulmak zor petshoplar hayvan satmıyor, satanlarda da kedi olmuyor. 2 hafta sonra istanbula gidiyorum. mecidiyeköy'de (veya yakınlarında) nerden kedi alabilirim, yardımcı olan olursa sevinirim. Öncelikli husus bu. Hatta kedisi yeni yavrulamış birisinden falan da alabilirim.

Bir de fiyat konusunda bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Beyaz ve yavru kedi arıyorum.

Ya da böyle kahverengili beyazlı olanlardan

Yardımcı olanlara teşekkür ederim

• Rüstempaşada baharat pazarı var orda görmüştüm ama pek emin yer değildir.Gittiğin zaman cüzdanına felan sahip ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Rüstempaşada baharat pazarı var orda görmüştüm ama pek emin yer değildir.Gittiğin zaman cüzdanına felan sahip ol.

sağol dostum önerin için de uyarın için de. bilmiyorum hiçbiryeri de sora sora bulunur elbet.
  • Capitol ün en alt katında var petshop
  • off bende konu acılmısken soriyim.1yasinda erkek kedimiz evden kaçtı.yazlıkta oldugumuz için zaten dışarı falan çıkardı ama dün geceden beri hiç görmedik.zaten çok dışarı çıkan bi kedi değil baya ürkekti ama.sizce neden olabilirdaha hiç çiftleşmedi o yüzden olabilir mi diyede düşünmüyo digiliz.
  • Ben de başlığı kredi okuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sssalways

Akadaşlar buralarda bulmak zor petshoplar hayvan satmıyor, satanlarda da kedi olmuyor. 2 hafta sonra istanbula gidiyorum. mecidiyeköy'de (veya yakınlarında) nerden kedi alabilirim, yardımcı olan olursa sevinirim. Öncelikli husus bu. Hatta kedisi yeni yavrulamış birisinden falan da alabilirim.

ya arkadaşım al bi kedi sokaktan... aç zaten hayvanlar... allah katında bişe yapmış olursun... ne cins kedi falan... boşver garibanları besle....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

Akadaşlar buralarda bulmak zor petshoplar hayvan satmıyor, satanlarda da kedi olmuyor. 2 hafta sonra istanbula gidiyorum. mecidiyeköy'de (veya yakınlarında) nerden kedi alabilirim, yardımcı olan olursa sevinirim. Öncelikli husus bu. Hatta kedisi yeni yavrulamış birisinden falan da alabilirim.

ya arkadaşım al bi kedi sokaktan... aç zaten hayvanlar... allah katında bişe yapmış olursun... ne cins kedi falan... boşver garibanları besle....

onu yapmayisimin birinci sebebi hastalık vs. riski. aşılarını yaptırsak falan diyeceğim ama artık sokakta yaşadığından çok hırçın oluyorlar yavru bulabilsem direk alırım da (bi de beyaz ) yardımcı olan arkadaşlar sağolun.

• mecidiyeköyde profilonun içinde bir petshop var birde profilonun arka taraflarına doğru i love pets diye bir mağaza olması lazım
  • yaw evin önündeki parkta kediler her gece bu saatler kavga ediyorlar çığıra çığıra
    çazgır kedi istiyosan
    bağcılara gel
  • bencede sahipsiz kedilerden al yazıktır ya
  • Eminönüne git...Hayvan pazarı gibi bir yer var. Çok meşhur bir yerdir herkes bilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

bencede sahipsiz kedilerden al yazıktır ya

+1

bu arada 2. ve 3. resimdeki keretalar çok sevimliymiş,olsa da sevsek şurda
  • teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. fiyatlar konusunda bir fikri olan var mı peki?
  • benimde kedi alasım geldi
  • quote:

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. fiyatlar konusunda bir fikri olan var mı peki?

arkadaşların söyledikleri yerlerde fiyatlar uçuktur aklında bulunsun..

merkezi yerlerden uzak durmaya bak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: extree

quote:

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun. fiyatlar konusunda bir fikri olan var mı peki?

arkadaşların söyledikleri yerlerde fiyatlar uçuktur aklında bulunsun..

merkezi yerlerden uzak durmaya bak..

hmm teşekkür ederim
  • Kedi Fiyatları konusunda bilgi alabileceğin bir site gördüm, bir fiyat listesi goremedim ama kedi alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda bilgi veriyor bu site linkini size vereyim bir bakın isterseniz,www.kedifiyatlari.com , burda ayrıca kedlerle ilgilide bilbi bulman mümkün, kedi maması, yavru kedi maması, kedi sağlığı vs., iyi dostluklar dilerim.
  • Hort yapmışsın mübarek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kedi

Bir de fiyat konusunda bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Beyaz ve yavru kedi arıyorum.

5 sene olmuş konu açılalı aldın mı bir kedi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.