Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
98
Favori
47.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yatırım amaçlı hangi semti tavsiye edersiniz
  • dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum istanbulun heryeri prim yapmakta..

Avrupa yakasinsa sahil taraflari, havalani taraflari, turistlik bolgeler diye dusunuyorum.

Anadolu yakasi pendik-tuzla, e5 kenarlari kopruye yakin sahil kisimlari diye dusunuyorum ama bende bilmiyorum

Yardimci olan olursa seviniriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkCan1988

Avrupa yakasinsa sahil taraflari, havalani taraflari, turistlik bolgeler diye dusunuyorum.

Anadolu yakasi pendik-tuzla, e5 kenarlari kopruye yakin sahil kisimlari diye dusunuyorum ama bende bilmiyorum

konut alimini 5 ay oncesine dek yapamayanlar cok sey kacirdi..
    kasim da 420 aldigim eve simdi 580 diyolar.
    alirken adam cok demisti ilk bahardan itibaren ev alinmaz diye.yazin gelmesi ile direk ekliyolar fiyatlara % 30.
    onumuzde ki kisi bekleyin diyecegim ama bu gidisle yine bir % 30 daha ekleyecekler gibi duruyor cunku maliyet fiyatlari artti konutta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

alirken adam cok demisti ilk bahardan itibaren ev alinmaz diye.yazin gelmesi ile direk ekliyolar fiyatlara % 30.
    onumuzde ki kisi bekleyin diyecegim ama bu gidisle yine bir % 30 daha ekleyecekler gibi duruyor cunku maliyet fiyatlari artti konutta.

Istanbul prim yaptikca yapiyor usta projeler bittikce parasi ariyor. Yaz kış demeden alinmali bence ne kadar gec okadar pahali

• quote:

quote:

istanbulda konut fiyatlarının artışı maliyet artışına bağlı değil benimde anlayamadığım acayip bir durum var ortada..... Ne kadar işin içindesiniz bilmiyorum ama geçen eylül de inşaata başlarken ki fiyatlarla şu anki fiyatlar arasında sadece demir 1370 den 1480 e, bims ise 1.48 den .170 de çıktı diğer tüm malzemeler aynı fiyat ki buna en büyük kalem olan beton ve çimento fiyatları dahil... beton o zamanda 135tl/m3 idi şimdi de öyle çimento o zamanda 13tl idi şimdi de öyle, keza işçiliklerde de bir artış yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

quote:

quote:

istanbulda konut fiyatlarının artışı maliyet artışına bağlı değil benimde anlayamadığım acayip bir durum var ortada..... Ne kadar işin içindesiniz bilmiyorum ama geçen eylül de inşaata başlarken ki fiyatlarla şu anki fiyatlar arasında sadece demir 1370 den 1480 e, bims ise 1.48 den .170 de çıktı diğer tüm malzemeler aynı fiyat ki buna en büyük kalem olan beton ve çimento fiyatları dahil... beton o zamanda 135tl/m3 idi şimdi de öyle çimento o zamanda 13tl idi şimdi de öyle, keza işçiliklerde de bir artış yok..

Konutta en önemli maliyet etkeni arsa değeri. Geçen sene 100 bin olan arsa şu an 200 bin. Yoksa bahsettiğiniz tuğlaymış betonmuş bunlara gelen zam yuzde 10 u geçmez. Ancak muteahhitler de sonucta arsaları şahıslardan alıyor ve herkesın arsası altın oldu istanbulda boş yer kalmayınca.şu an büyükçekmeceden pendik e dek bi uçtan bi uca full doldu. 10 yıl sonra düşünün ki boş arsa bile bulunamayacak. O zaman işte kimse ev alamaz olacak istanbulda.
    Sonuç olarak ortada ciddi bir gerçek var. O da önümüzde ki 10 yılda konut fiyatları geçmiş 10 yıldakinden çok daha fazla artacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Mayıs 2015; 6:30:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shafter kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da arsa bitmez. Batıdan doğuya epey büyüdü hatta yer kalmadı söylediğiniz gibi. Şimdi sıra güneyden kuzeye büyümede. Üçüncü köprü ve havalimanıyla birlikte yeni yeni arsalar imara açılacak. Hatta Beykoz ormanı imara açıldı bile
    www.cumhuriyet.com.tr
    İşte Beykoz'da imara açılacak orman arazisi
    http://www.cumhuriyet.com.tr/m/video/video/285397/iste_Beykoz_da_imara_acilacak_orman_arazisi.html

Yakın zamanda koca koca residance ları görmeye başlarız. Yatırımcısına çok fazla para kazandırcak ama insanlık kaybedecek.

• Seçimler bitti istikrar bozulmak uzere belkı de
    Yakın takıp ..

• Kiptaş Hadımköy 3 etap dairemi
    655X13 ay odedim
    10500 pesinatti
    24. Ay 14400 ara odemesi var
    Kalan 96 ay X1120 TL
    Olan hakki devretmek için emlakçı aracılığı ile birinden 2000 kapora alıp ve emlakçı ben alan kişi ve tanıklar sozlee imzalayıp devrettim sayılır 20 güne kredi belli olur dedi banka bekleyeceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Yeni hükümet kurulana kadar krediyle ev almayı riskli buluyorum. Nakitin varsa! tak alırsın sıkıntın olmaz. Hükümet kurulduktan sonrada istikrar olup olmayacağını da göreceğiz. Konu dışı paylaşım oldu ama piyasanın etkilendiği bir ortamdayız. Hayırlısı olsun, izleyip göreceğiz, ne getirecek ne götürecek.

• Fiyatlar dusucek mı acaba asıl muhım olan o )

• Bankalar su an kredi vermiyormus dediler

• Konut almak için bekleyen kaybedecek. İmkan varsa uygun pazarlıkla gözünüze kestirdiğiniz evi almalısınız. Beklediğiniz her ay almak istediğiniz konutun üzerine en az 10000 tl fazla vereceğiniz anlamına gelir istanbulda. Kredi kullanmak isteyenler ise temkinli davranmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: banzar

Konut almak için bekleyen kaybedecek. İmkan varsa uygun pazarlıkla gözünüze kestirdiğiniz evi almalısınız. Beklediğiniz her ay almak istediğiniz konutun üzerine en az 10000 tl fazla vereceğiniz anlamına gelir istanbulda. Kredi kullanmak isteyenler ise temkinli davranmalı.

koalisyon olduğu için mi
  • sancaktepe de ortadoğu inşaatın yaptığı 28 bloktan oluşan resim istanbul projesi var. sancaktepe yeni gelişen ve prim yapma oranı çok olan bir bölge. ford un ar-ge si bu projenin çok yakınına geliyor. bir kaç sene içinde de türkiye nin en büyük devlet hastanesi sancaktepe de kurulacak. 1+1 ler 222.000 den başlıyormuş.

bilgilerinize.
  • merhaba arkadaşlar istanbulda bir konut fırsatından da ben bahsetmek isterim. Emlak Konut İstanbulda yeni bir proje başlatacak ve koşullar oldukça uygun. konu ile alakalı olarak bir facebook sayfası açtım gereken tüm bilgileri oradan vermekteyim. benim oradan herhangi bir kazanç amacım yok sadece parası az olup konut almak hayal olan insanlar için oradayım. okuyun takip edin araştırın kararı kendiniz verin. Saygılarımla.

https://www.facebook.com/pages/Ayazma-Emlakkonut-Evleri/1072132429481929?ref=aymt_homepage_panel
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: banzar

Konut almak için bekleyen kaybedecek. İmkan varsa uygun pazarlıkla gözünüze kestirdiğiniz evi almalısınız. Beklediğiniz her ay almak istediğiniz konutun üzerine en az 10000 tl fazla vereceğiniz anlamına gelir istanbulda. Kredi kullanmak isteyenler ise temkinli davranmalı.

koalisyon olduğu için mi

Birçok sebepten aslında. Bu durum faiz oranlarına yansıdığından son günlerde temkinli davranmak gerekiyor.

• halen konutta balon derler birde..
    balon emlakcilarin yaptigi farktan kaynakli sadece..

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-durust-emlakci-araniyor-218294228/detay

halen konutta balon derler birde..
    balon emlakcilarin yaptigi farktan kaynakli sadece..

Ne güzel yazmış

• quote:

Konutta en önemli maliyet etkeni arsa değeri. Geçen sene 100 bin olan arsa şu an 200 bin. Yoksa bahsettiğiniz tuğlaymış betonmuş bunlara gelen zam yuzde 10 u geçmez. Ancak muteahhitler de sonucta arsaları şahıslardan alıyor ve herkesın arsası altın oldu istanbulda boş yer kalmayınca.şu an büyükçekmeceden pendik e dek bi uçtan bi uca full doldu. 10 yıl sonra düşünün ki boş arsa bile bulunamayacak. O zaman işte kimse ev alamaz olacak istanbulda.
    Sonuç olarak ortada ciddi bir gerçek var. O da önümüzde ki 10 yılda konut fiyatları geçmiş 10 yıldakinden çok daha fazla artacak.

Hocam ben açıkçası 10 yıldan bile şüpheliyim. Anadan babadan bir şey kalmayacaksa yeni nesilin (gelecek sene mezun olup iş aramaya başlayacağım marmara bölgesindeyim) Türkiyede maaş ortalaması ile yüzbinler tutan kredi miktarlarının altına girmesi çok stresli gözüküyor benim açımdan. Ufak bi kredi hesaplaması yaptım 250bin kredi çeksek 2 katı olarak ödüyoruz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.