Şimdi Ara

İstanbul'da Kendin Pişir Kendin Ye Tarzı Mekanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piknik / Mangal tarzı bir etkinlik var aklımda ama ben öyle yanımda ıvır zıvır taşımaktan pek hoşlanan biri değilim. Mangalı hazır eti vs. satın alıp kendim pişirebileceğim mekanlar biliyorsanız önerilerinize açığım.

Ben yaptığım aramalarda Sultançiftliği Habipler civarında "Küçükoğlu Et mangal" yerini buldum. Sanırım burada mangal ve pişirilecek et hizmetini sağlıyorlar.

Birde Heybeliada Değirmenburnu Piknik alanı hakkında bir kaç yazı okudum. Ama bu değirmen bunu bölgesinde mangal kiralanıyor mu ? Mangalı vs hazır bulabileceğimiz türden tesisler var mı yok mu ? O tam belli değil..

Bu iki yer hakkında bilgisi olan veya önerebileceği başka yerler olan varsa sevinirim.

• Eger beni davet edip ustune gelis biletimi alacaksan ben de gelebiliri. Dönüş biletimi kendim alirim. 2 kiloda et alirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 6 Ağustos 2014; 2:10:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

Eger beni davet edip ustune gelis biletimi alacaksan ben de gelebiliri. Dönüş biletimi kendim alirim. 2 kiloda et alirim.

Hatun ile gideceğim için davet işi yaş. Normalde sorun etmem böyle şeyleri ama bu sefer ortam müsait değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Eger beni davet edip ustune gelis biletimi alacaksan ben de gelebiliri. Dönüş biletimi kendim alirim. 2 kiloda et alirim.

Hatun ile gideceğim için davet işi yaş. Normalde sorun etmem böyle şeyleri ama bu sefer ortam müsait değil.

Kac yasibda adamsin surada kardesini cagirmiyorsun ayip yahu. Bir de yalana bak hatun diyor. Yahu dhlisin sen dhlisi ne hatunu :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kac yasibda adamsin surada kardesini cagirmiyorsun ayip yahu. Bir de yalana bak hatun diyor. Yahu dhlisin sen dhlisi ne hatunu :/

DH liler 20 yaşına kadar hatunsuz asosyal takılıyor. 20 üstü için o sınırlamalar geçersiz.

Neyse konu dışına çıktık yok mu hiç bilgisi olan.

• O'nu çağıralım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

DH liler 20 yaşına kadar hatunsuz asosyal takılıyor. 20 üstü için o sınırlamalar geçersiz.

http://www.yelp.com.tr/biz/yeni-%C3%A7iftlik-restasurant-istanbul bir de Polonezköy Country Club varmış.Tabi bilmem oraları ama büyük bir abimizsin yardımcı olalım diye biraz baktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.yelp.com.tr/biz/yeni-%C3%A7iftlik-restasurant-istanbul bir de Polonezköy Country Club varmış.Tabi bilmem oraları ama büyük bir abimizsin yardımcı olalım diye biraz baktım

Hıım. Orası nerede onu bulabilirsem oraya da bakayım. Önceden gidip bir keşif yapayım diye düşünüyorum.

• Bidakine beni götür abi nolurrrr :(((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

O'nu çağıralım.

eyv.knk

@Treth hocam siz nerede bakıyorsunuz mekanı bizim devamlı mangal organizasyonu yaptığımız bir yer var uğurmumcuda uyuyor mu size? eti yakında ki kasaptan diğer ne alacak isek yakında ki marketlerden alıyoruz ve mangalı hazır olarak mekanda veriyorlar.
  • Habibler'de var kendin pişir kendi ye tarzı yer.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    ikitelli tarafında afiyet et lokantası hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

O'nu çağıralım.

eyv.knk

@Treth hocam siz nerede bakıyorsunuz mekanı bizim devamlı mangal organizasyonu yaptığımız bir yer var uğurmumcuda uyuyor mu size? eti yakında ki kasaptan diğer ne alacak isek yakında ki marketlerden alıyoruz ve mangalı hazır olarak mekanda veriyorlar.

Kız arkadaşımı pendikten alacağım için hangi yakada olacağı önemli değil mekanın güzel bir yer olduğu sürece tuzlaya bile gidebilirim rahatlıkla.

Sen bana biraz ayrıntı ver mesela kartala geldikten sonra ne tarafa neyle filan gideyim tam yeri nerede yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 6 Ağustos 2014; 11:15:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Hazır mangal hizmetleri var mı ?
  • Şile saklıgöl tarafına gidersen yol üstünde ve göl kenarında var öyle yerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

hocam orda kendileri pişiriyor ama sadece eti sen seçiyosun aşşağıdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.